onsdagsdriv

Hei!

I dag er den eneste dagen hittil denne uka hvor jeg faktisk har hatt ledig rom i timeplanen. Jeg hadde fullstendig fullpakket mandag og tirsdag med både Tønsberg og en god porsjon skolearbeid og en familiemiddag. Jeg satt meg ned helt i starten av denne uka og lagde en skikkelig liste over lekser og ting som skal gjøres denne uka, samt hvordan dagene ser ut. Det er noe delvis beroligende over å ha ting på plass og i orden. Nå gjorde jeg ferdig det som skulle gjøres av lekser i fellesfagene for denne uka i går, og slipper å tenke noe mer på det frem til fredag. I går var jeg også og hentet nøkkelkortet mitt til Østlands-Posten, noe som virkelig var etterlengtet.. Det kjennes himla deilig, nå kan jeg frilanse uten å tenke på å låne andre kollegers nøkkelkort. Dessuten er det også mitt bevis på at jeg er frilanser, og det er jeg jo passe stolt over! Så det var en skikkelig opptur, haha. I morgen skal jeg endelig ha praksis der igjen. Det har tatt litt tid med oppstarten og sånt, men i morgen (etter lunsj) skal jeg endelig tilbake! 

 ja, så hadde vi skolefotografering på mandag da. Dere ser jo engasjementet mitt (og Malins) her…

new love – fra TGR

(Q) Hva har dere gjort så langt denne uken?
~Mathilde~

 

den beste avkoblingen

Hei!

Personlig har jeg et skikkelig hat/elsk-forhold når det gjelder søndager. Jeg liker godt å ha dagen fri, og det er jo tross alt en helgedag, men samtidig kan den være så stressende og tøff. Det er liksom ny skoleuke dagen etter, og du kan ikke legge deg sent (eller, det ville ikke vært veldig gunstig). Det kan være superdeilig med søndager, og det kan være reine slitet. Jeg har heldigvis ikke noe skolearbeid som må gjøres i helgen, så det slapp jeg heldigvis å tenke på, men jeg vet det kommer til å bli litt i morgen. Uansett hva, klarer jeg aldri å bestemme meg for om jeg liker søndager eler ikke. Jeg trur jeg kan konkludere med at det kommer svært an på situasjonen. I dag er den ikke så aller verst – heldigvis! Det har regnet en hel del i dag, og det har ikke fristet å komme seg ut akkurat.. Så isteden har jeg sett på en haug med YouTube-videoer, sett på tre ulike serier på Netflix og spilt en god del gitar. Sistnevnte er min aller, aller deiligste måte å koble ut på. Det finnes ingenting bedre enn god musikk og det å kunne klimpre på gitaren for seg selv. Det slår meg, hver gang jeg spiller, hvor mye det faktisk betyr for meg! Nå har jeg satt meg til rette med et stort glass Pepsi Max, og en god blanding av cashew, valnøtter og tørket frukt. Det har vært skikkelig obsession i det siste, haha! 

 


 

(Q) Hva liker dere å gjøre på regnværsdager?
~Mathilde~

VLOG – første skoleuke!

Utrolig lenge siden jeg vlogget sist, det ble nesten litt savnet.. Jeg har faktisk helt glemt fenomenet vlogging, virket det som, men så kom jeg plutselig en dag på at første skoleuke; det kan funke! Så det ble det til, og her kan dere nyte mine smertefulle (eller -frie) første skoledager, haha! 

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~

clean feel

Heisann!

Da jeg våknet første gang i dag tidlig, var klokken så meget som halv syv. Jeg tenkte at nå ringer snart skole-alarmen min, og det tok meg ti sekunder å skjønne at det var lørdag og at jeg kunne sove videre. Jeg ble liggende å se gjennom et par blogger, før jeg sovnet. Da jeg våknet igjen var klokken halv tolv, og jeg fikk neste sjokk, haha. Jeg pleier sjeldent å sove så lenge i helger, men fy søren, så deilig det var i dag! Jeg sto opp og skiftet sengetøy og mikset sammen mango, ananas, jordbær, kokosmelk og eplejuice til en fantastisk god smoothie. Skikkelig ren og god start på denne lørdagsmorgenen. Nå skal jeg stelle meg etter hvert. Jeg tenke at jeg skulle dra til mamma og de en tur etterpå, så det er jo greit å få ordnet meg først, hehe! 

(Q) Hvordan starter dere lørdagsmorgenen?
~Mathilde~

innen helgen starter

Heihei!

Selv etter to uker på skolen, kjenner jeg at jeg har savnet helge-følelsen. Det å vente en hel uke på at det skal bli helg igjen, og så la den passere forbi i noe  man tenker at er rekordfart etterpå. Denne uken har dere kanskje skjønt at ble hektisk for min del. Jeg har vært i Tønsberg tre ganger på fem dager, og ved siden av det, jobbet jeg en kveld og har hatt en middels stor innleveringsoppgave i grafisk + litt lekser. Så nå kan jeg kjenne på følelsen av å senke skuldrene noen ørsmå hakk ned, og ta det med ro – med god samvittighet. Jeg trur faktisk denne helgen står helt fritt, null planer. Det skal brukes godt, for å si det sånn! Nå skal jeg lage meg noe digg å drikke (valget står mellom iskaffe og smoothie, haha), så får vi snakkes senere!

(Q) Hva skal dere i helgen?
~Mathilde~

får gjort mer enn masse

Heisann!

Det er litt merkelig når jeg begynner å blogge på skolen, liksom. Enda er det i underkant av en halvtime til skolen starter, og jeg har litt dødtid å slå ihjel. Jeg har faktisk ikke rukket å blogge noe før nå.. På tirsdag var familien hos farmor og farfar for å spise middag, og da vi kom hjem satte jeg i gang å bake (sjeldent syn, og det ble misslykka..). Ikke lenge etter fikk jeg en melding fra skjønne Tonje. Hun lurte på om jeg kunne komme og ta bilder av henne. Hun hadde en ‘kamerastativ-krise’, og jeg stilte opp – som den gode vennen jeg er..! Vi dro ut på et fjell i Stavern like ved Minnehallen. Det var akkurat i solnedgangen, så vi fikk til noen ganske flotte bilder – om jeg skal få si det selv. Vi hadde det utrolig hyggelig sammen! 
I går hadde vi skoledag til halv fire, og da jeg kom hjem rakk jeg såvidt å spise middag og gjøre en media-lekse, før jeg måtte avgårde på jobb. Jeg skulle for første gang dekke sport. Så det var definitivt litt nerver fra min side også, haha. Det var en fotballkamp mellom to lokallag, og den varte til klokka ni. Da kjørte jeg rett inn på kontoret og skrev saken. Etter en god del jobbing, kunne jeg si meg ferdig litt for klokka tolv(!!). Så jeg hadde en ganske innholdsrik dag i går, tør jeg påstå!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere gjort noe kult denne uka?
~Mathilde~

gjøre ting i riktig rekkefølge

Heihei!

Da var andre skoleuke i gang. Det gjør meg ikke akkurat stort, jeg trives som regel når jeg har litt å drive med. Denne uka blir nok veldig travel og fullpakket, aå jeg trur ikke jeg skal belage meg på å prioritere bloggen, det får heller komme etter. Vi har en innleveringsoppgave til torsdag som jeg helst vil gi fra meg av topp kvalitet. Så har jeg vært i Tønsberg i dag, og skal dit igjen både onsdag og torsdag. Det vil nok ta en del tid, men sånn er det vel. Uken som var vlogget jeg, og den skal jeg hvert øyeblikk starte å redigere, og på toppen av det, skal jeg gjøre litt skolearbeid for uken. Det vil nok komme litt til, så jeg må virkelig være flink til å fokusere på å ta én ting om gangen, og gjøre dem i riktig rekkefølge. Hehe, vi snakkes!

(Q) Hvordan ser deres uke ut?
~Mathilde~

over middels sosial helg

Hei!

Jeg må nesten si at jeg har overgått meg selv denne helgen. Eller kanskje ikke. Jeg synes jeg har gjort mye denne helga, men det er sikkert normalt for de fleste andre mennesker, haha. Jeg var jo i Tønsberg omtrent hele fredagen, og i går var jeg både hos mamma, og deretter i bursdag til Malin. Vi hadde det så utrolig koselig! Jeg dro dit en del tidligere enn det startet. I all hovedsak for å bake kake for henne (bestfriend-poeng til meg), og stelle i stand til gjestene kom. Vi var vel åtte stykker, og vi hadde det så gøy! I dag har jeg også en del planer. Nora og jeg snakket om å treffes og ta en tur på kafé. Vi har ikke sett hverandre på flere måneder, det er galskap.. Vi har ikke avtalt tidspunkt enda, så jeg får se hva det blir til med det. Men senere i ettermiddag, klokken fire, drar jeg og mamma avgårde på konsert til noen gode venner – som jeg har nevnt tidligere. Det gleder meg masse til, det er alltid så hyggelig å treffe dem! Så når dagen er omme, vil jeg si at jeg har vært relativt produktiv eller sosial denne helga. Haha, jeg høres jo helt sprø ut, men jeg er ikke akkurat den mest sosiale typen av meg.. Vi snakkes!

(Q) Har dere gjort mye koselig denne helgen?
~Mathilde~

dobbelt opp

Heisann!

Gårsdagen endte opp med at jeg ble liggende på en sofa nede i stua og se Netflix en stund. Jeg la meg utrolig nok mellom halv tolv og tolv. Da var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orket å være oppe lenger, haha.. Det resulterte i at jeg sto opp litt tidligere enn ventet, klokka ni. Men da var jeg i alle fall over middels uthvilt. I dag har stefaren min bursdag, så jeg tenkte at jeg skulle kjøre en tur til mamma for å gratulere og være der litt. Senere i kveld skal jeg i bursdag til fine Malin, noe jeg ser veldig frem til! I dag blir det dobbelt opp med bursdager, det er bare koselig. Nå får jeg stelle meg ferdig, og komme meg bort til mamma og de etter hvert!


morgenstart..
 

(Q) Hva er deres planer i dag?
~Mathilde~

lang fredag

Heihei!

Første skoleuke overstått, og det har i grunn gått ganske bra. Blir spennende å se hva som skjer de kommende ukene, og hvordan vi skal jobbe med media dette året. Jeg er i alle fall spent! I dag hadde vi en utrolig deilig dag, vi startet med engelsk. Der hadde vi bare en rolig ‘oppstart’, og gikk gjennom læremål og lekte litt. Etter det sto det samfunnsfag på planen, og det faget er nytt av i år. Jeg er egentlig veldig glad i samfunnsfag, så jeg ser frem til det videre i år.. Så var vi ferdig for dagen. Altså, vi sluttet halv tolv, og neste uke slutter vi to. Sånn rullerer vi annenhver uke, ganske deilig! Så måtte jeg vente litt på skolen før jeg skulle ta toget som gikk ti på halv ett til Tønsberg. Dit skal jeg en til to ganger i uka fremover, det er en behandlingsprosess jeg går gjennom. Ikke store greier, men det tar jo opp litt tid. Jeg var ikke hjemme før klokken nærmet seg halv seks i dag, så jeg har hatt en litt lang dag – kan man vel si. Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg ikke orket stort annet enn å innta senga for å se på YouTube og den slags. Nå har jeg prøvd å samle litt krefter, og skal se hva jeg får gjort i kveld. Vi snakkes!

(Q) Hvordan er deres fredag?
~Mathilde~