fredags

Heihei!

Denne uken har virkelig gått fort, føler jeg hvert fall. Om bare et par timer er det en hel uke siden jeg satt meg på bussen til Kristiansand. I dag var en vanlig skoledag, med de fagene vi har er gangske slække, så det vare en deilig måte å starte helgen på!


Bukse CUBUS  Genser VERO MODA  Skjerf BECK SÖNDER GAARD

(Q) Hva

lucky

Heihei! Egentlig har ikke teksten og overskriften noen form for sammenheng.. Men synes den passet til bildet.
I dag hadde jeg min første fremføring for dette skoleåret, jeg kan ikke akkurat si at det gikk superbra, men ikke drit dårlig heller. Etterpå skal jeg på håndballtrening, og ellers er det i grunn en rolig dag.

(Q) Hva skal dere i dag?
-Mathilde! 

superbloggern

Hei, dere!
Dagene flyr, eller hva? Jeg har bare ikke rekket å blogge de to siste dagene.. På mandag var det som vanelig lekser og trening, og i går var jeg på Bjønnes med noen gode venner + at jeg måtte prøve bunaden min. Så jeg rakk det ikke i går heller…
I dag har vi vært på tur med trinnet, og vi hadde det ekstremt koselig. Vi badet, grillet, lærte førstehjelp og litt annet forskjellig. Det var hvert fall veldig koselig!

Fra i går..

(Q) Hva har dere gjort de siste dagene?
(Q) Har dere vært på tur nå?
~Mathilde!

cuphelg

Heisann!

Nå har jeg kommet hjem fra en herlig helg. På fredagen grillet vi og pakket ut og ordnet oss til på rommet vi skulle bo på, og på lørdagen var det klart for kamper. Vi vant den første mot AK28, den andre mot RIL tapte vi, og de to siste mot Hisøy og Hundvåg vant vi begge to! Etter kampene dro vi til Dyreparken hvor vi tok tømmerrenna og så på Tona Damli og Erik Saade som hadde konsert. Men andre ord, lørdagen var vellykket 🙂 I dag spilte vi kvartfinale mot Ulefoss, og tapte den.. det betydde altså at vi var ute av cupen. Også må jeg jo gratulere nesjar j12, som kom på andre plass i hele cupen!

j12


min nye bestiss, dere! Han er fra Stavanger

 

brillekjekk

(Q)

 

 

ting å gjøre

Hei på dere!

Dette må være tidenes overskrift, eller hva? Jeg er virkelig helt på bunn når det gjelder blogging nå.. Anyroads, nå er jeg i full gang med å pakke til cupen. Det er en del ting som står på lista, så det tar litt tid, men det går fint. I tilligg har jeg sittet med lekser i en liten stund nå, så det skal bli deilig med litt fri etterpå når jeg er ferdig med pakkingen! 

(Q) Skal dere på cup i helgen?
(Q) Hva skal dere i dag?
-Mathilde! 

second

Heisann!

Nå er dag 2 i niende klasse gjennømført. Haha, det høres ut som rene torturen, men det er egentlig litt greit å komme i gang igjen og sånt. I dag har jeg faktisk ikke noe særlig på planen, det er deilig, siden det er trening i morgen og på torsdag. Og til helgen reiser jeg (men laget) til Kristiansand for å spille cup. Vi blir til søndag, men da blir det nok ikke noe blogging da.. Håper dere forstår 🙂

Ei jente som er utrolig glad for at vi får lekser allerede..

(Q) Hvordan var deres andre skoledag?
-Mathilde! 

første skoledag

Hei, skjønninger!

I dag startet jo skolen igjen, og det var virkelig en tøff morgen. Hehe. Jeg fikk hvert fall kommet meg opp, og ordnet meg og kom meg på skolen hvor jeg møtte alle de superhyggelige menneskene igjen! Så starten var i grunn gangske bra.. Om ikke så lenge er det trening, så dette blir nok det eneste dere hører fra meg i dag. 

(Q) Startet skolen deres også i dag?
-Mathilde! 

aller siste feriedag

Hei!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere og ferieslutt, men jeg har hvert fall siste feriedag i dag. Noen hadde vel på onsdag eller torsdag, men heldigvis takk og lov fikk vi holde ut helga. Jeg gleder meg til det sosiale som å se venner igjen og sånt, men kjenner meg ikke akkurat klar for mere lekser og høyere pensum. Hjelp. Ferien gikk så altfor fort..

(Q) Når starter dere på skolen?
(Q) Hva var dere høydepunkt i ferien?
♥M