Innkjøp og en liten update -video

Hei dere!

Før jeg gjør så mye mer i dag, tenkte jeg å publisere den siste videoen fra YouTube-kanalen min. Dere som leser bloggen min vet det aller meste om ‘update-delen’, men velger å dele den uansett.. Jeg skal skrive et bedre innlegg senere i dag, men det er litt travel med pakking og det som skal ordnes før vi drar i morgen tidlig. Jeg må dessuten til pappa for å hente noen saker jeg hadde glemt (backfire fra et par innlegg tilbake?!). Nå må jeg nesten gjøre ferdig alt annet jeg driver med. Uff, jeg stresser alt for mye… 

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~

sankthans

Hei!

I dag har dagen gått i ett, og jeg har ikke kunnet sette meg ordentlig ed før nå. Jeg startet dagen med jobb, og den varer jo fra halv ni til halv fire. Etter jeg var ferdig der, hadde jeg avtalt med mamma, Ben og Leah at vi skulle møtes på Nordbyen, slik at vi fikk shoppet litt ekstra til turen før vi drar. Jeg fikk handlet en del, og filmet det i en “innkjøps-pluss-update-video” som kommer i løpet av i morgen trur jeg. Skal redigere den nå snart. Vi var i byen i et par timer, og da vi kom hjem satte jeg i gang med å filme med én gang, og så skulle vi spise middag. Nå har jeg endelig litt tid oppi alt sammen, haha. Neida, det er jo ikke sånn at jeg aldri har tid til noe, men det har blitt litt hektisk denne uken, i tillegg må jeg jo pakke til Rhodos, vi drar jo bare om halvannen dag!! I dag er det jo også sankthans, og flere av dere skal sikkert ut og feire eller se på store, fine bål? Her i Larvik øser det ned, og jeg hadde ikke lagd noen planer for kvelden. Derfor holder jeg meg bare hjemme, så får jeg også gjort unna litt pakking og redigering. Ha en flott kveld videre!

(Q) Skal dere feire sankthans?
~Mathilde~

werk werk werk

Heihei!

Nå kjenner jeg på en god blanding av stress og glede. Nesten. Den tema-bursdagen jeg fortalte dere om, som skulle være i går, ble flyttet til i kveld, så jeg har løpt rundt og rasert halve huset for å finne noe som kan brukes til et Hawaii-tema. Nå står jeg her med en kjole, et hårbånd med blomster og en halslenke med blomster. Score! Ved siden av dette driver jeg å pakker til mamma, for jeg skal være der resten av uka, og så drar jeg jo til Rhodos sammen med dem allerede til lørdag. Så nå pakker jeg det siste som må være med fra pappa (men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å måtte tilbake for å hente x antall ting som garantert blir glemt), og så må jeg pakke litt ?normale? saker som jeg skal ha med til mamma, og til slutt kan jeg dra dit. Bursdagen starter halv syv, så jeg småstresser litt. Jaja, det går da fint. Jeg var på Østlands-Posten i dag også, og fikk gjort ferdig en sak, pluss litt ekstra. Normalt er jeg ikke der på tirsdager, men i dag startet jeg min første dag som frilanser, noe jeg er overlykkelig for!! Herlighet, dere aner ikke hvor gøy det er. Og nå kan jeg på en måte skryte litt av at jeg jobber der også, på ordentlig! *småstolt*

(Q) Jobber dere noe i ferien?
~Mathilde~

festligheter

Hei!

I dag har vært nok en sløv dag. Det eneste jeg har gjort har vært å kjøre en tur med mopeden. Uten mål og mening, bare en kjøretur. Det var utrolig godt. Om rundt to timer kommer Helene og henter meg, for da skal vi i bursdag til ei venninne i Åsgårdsstrand. Det er et lite stykke unna, men det blir nok veldig koselig. I morgen er det Østlands-Posten som står for tur. Jeg fortsetter praksisen litt ut i sommerferien, for dere som eventuelt skulle lure på det. Senere, på kvelden i morgen skal jeg i enda en bursdag, denne gangen til fine Celine, og hun skal ha tema-bursdag, og det gjør det ekstra morsomt! Kan sikkert fortelle mer om det i morgen. Nå får jeg komme meg ut av koseklærne, og tenke på å ordne meg litt! 

(Q) Skal dere noe spesielt i dag?
~Mathilde~

hjemmelaget iskaffe

Heisann!

Jeg har en litt for ille obsession med kaffe, og gjerne så mye og så mange ulike varianter som mulig. Jeg elsker det, rett og slett. For to år siden blogget jeg om en hjemmelaget iskaffe-oppskrift, og jeg hadde helt glemt den bort. I går kom jeg på at jeg hadde den i arkivet et sted, og til min store glede, fant jeg den! Det er verdens beste iskaffe, nesten, og etter min mening er den bedre enn mange av de du får kjøpt.. Jeg deler gjerne oppskriften igjen, for dette er himmelske greier, og helt perfekt som oppfriskning nå på sommeren! Jeg bruker ikke eksakte mål, men tar heller litt sånn jeg føler for det. Jeg kan prøve å skrive noen ca. mål her..

Du trenger (til en ganske stor porsjon):
– ca. 8 dl kaffe
– 5-7 dl melk
– noen spiseskjeer vaniljeiskrem, rundt 5-7 stk.
– litt sjokoladesaus 
– og isbiter til å ha oppi til slutt

(Q) Skal dere prøve ut oppskriften?
~Mathilde~

om en uke lander jeg i

…Hellas! Eller nærmere bestemt Rhodos.

Hei, folkens. I år har det skjedd en del, og dessverre har vi fått liten tid til ferie-planlegging, men for noen dager siden kunne vi endelig fastslå hvor årets reise gikk hen. Jeg reiser sammen med mamma, Ben, Mikael og Leah, og vi skal bo på et hotell som ser veldig fint og eksklusivt ut -etter hva jeg har sett på bildene. Det blir veldig spennende, jeg har aldri vårt på Rhodos før. Jeg har riktignok vært i Athen og på Kreta to ganger, hvis vi snakker om Hellas, men Rhodos er helt nytt for meg. Jeg gleder meg så utrolig masse, og kan ikke vente med å oppleve et nytt sted! Den reiseglade personen i meg sikler bare av å se bilder av øya på nettet.. Skal nok skrive mer om det når det nærmer seg mer, men tenkte kanskje jeg skulle informere dere litt om at jeg skal vekk om en uke.

 altså, jeg får ikke puste…

(Q) Skal dere reise noe sted i sommer?
~Mathilde~

feiring på alle måter

Heihei!

Første feriedag, dere! Eller, sånn helt korrekt er det vel til mandag, men dere skjønner… Jeg skrev jo litt i går om hva som skulle skje utover dagen, og for å si det kort, det ble mye feiring. Både av ferie og bursdag. Jeg var først på Pakkhuset sammen med resten av familien pluss ste-tanta og ste-fetterne mine, der spiste vi og snakket om sommeren og slikt, og hadde det veldig deilig. Så ble jeg kjørt videre derfra til mormor og morfar som holdt selskap for morfar som fylte 66 år i går! Jeg kom litt senere enn de andre, i og med at jeg var ute og spiste, men det gjorde ikke stort, og jeg rakk mye av bursdagen. Det var, igjen, veldig hyggelig, og det var en stund siden jeg hadde sett alle sammen der. Dermed ble gårsdagen fylt opp ganske greit, og jeg var ganske sliten da jeg kom hjem. Men det gjør jo ingenting, det er ferie!! 

(Q) Hva gjorde dere i går?
~Mathilde~

 

SOMMERFERIE

Heisann!

Det er ikke til å tro at sommerferien har startet.. Jeg startet på skolen klokken elleve i dag, og var samlet med klassen i typ. en halvtime. Vi pratet, spiste is og kake, og lærerne våre sa noen ord. Det har enda ikke sunket helt inn at jeg har ferie, og at jeg ikke skal på skolen før i august, men det kommer vel snart! Jeg dro til mamma etter skolen var ferdig, og snakket litt om ferieplaner og annet. Nå er jeg kort hjemme hos pappa før vi skal ut og spise for å feire at sommerferien er i gang. Deretter skal jeg en tur i bursdagen til morfaren min, som fyller i dag. Og til sist skal jeg kanskje til Malin, for å tilbringe kvelden og muligens overnatte hos henne, hun har også bursdag i dag! Så det ser ut til å skje mye i dag, men da får vi i alle fall pangstarta ferien, eller?! Gårsdagen var også veldig koselig. Da var jeg, Helene og Marie hos Maren og spiste taco sammen ute på verandaen hennes, mens vi hørte på musikk, sang, danset og pratet. Det var vanvittig hyggelig å ha en sånn kveld sammen, det er liksom ikke så ofte at alle har tid.. 🙂

(Q) Hvordan feirer dere sommerferien?
~Mathilde~

langtur, check

Heisann!

Både i går og i dag har jeg hatt fri fra skolen, og skal så vidt innom der i morgen for å ha en siste dag, eller en kort avslutning om man kan kalle det det. Jeg er utrolig spent, altså et helt skoleår er over, det er sykt.. I går dro jeg en tur til mamma, men før jeg kom meg dit, tok stefaren min meg med på en tur så jeg fikk øvelseskjørt litt. Og med litt mener jeg ikke litt. Jeg kjørte først til byen, og tenkte jeg skulle en ‘runde’ slik at jeg kom hjem til mamma igjen, men Ben hadde ikke helt de samme planene. Det hele endte opp med at jeg ble utfordra ut på E18, og var livredd i noe sekunder før jeg skjønte at ‘hei, dette er ganske enkelt..’. Deretter gikk det meste av seg selv, og det er jo ikke akkurat vanskelig å kjøre på motorveien.. Vi endte i alle fall opp i Tønsberg, og jeg var (nesten) godt fornøyd med kjøreturen! Der var vi først innom Bubble Tea, og etter det spiste vi på en kafé. Det hele var ganske morsomt, og nå hr jeg i alle fall bevist ovenfor meg selv at jeg kan kjøre på E18, -og til en annen by, haha! 

(Q) Har dere utfordret dere skikkelig denne uka?
~Mathilde~