Mitt 2013 ~Del 1

Hei, folkens!

Som i fjor, og som alle andre bloggere, tenkte jeg å ha et årsoppsummering om det er det heter. Jeg elsker å se gjennom arkivet, selv om det ofte kan være skikkelig flaut å se forandringene, men det er likevel utrolig morsomt. Så nå får dere måndene fra januar til april, håper dere liker det! 🙂

Januar:

Helene flyttet til Spania, og den dagen var bare alt svart for meg…
 

Jeg begynte å fotografere på LHK-kamper, og det har jeg gjort i et helt år nå 🙂

Jeg hadde bursdag! Og på dagen min fikk jeg gratulasjon av selveste Kristine Ullebø!

 
..og jeg feiret med masse koselige mennesker 🙂

JEG FIKK IPHONE, etter å ha måtte holde ut med diverse mobiler i årvis..

Februar:

Bursdag hos Marie, nok en gang, med råe folk..

Var nede på brygga og tok bilder med Marie, og vi holdt på å fryse av oss både armer og bein!
 

Vinterferien kom og jeg og familien dro på fjellet. Gjett hvem som ikke tryna en enste gang på slalomen, hint, meg!!
 

Jeg var i Oslo med Mikael, mamma og Ben, og hadde det sykt kos!

Mars:

Var i bursdag til herlige Camilla, som dere ser, det var drit fun!

Baka noe helt sykt masse denne måneden!! La dessverre ikke alt ut på bloggen, men jeg lover dere, hadde helt dilla..
 

Påskeferien kom, og jeg tilbrakte starten av den sammen med Maren 🙂

..og fikk påskeegg såklart!

April:

JEG VAR I LONDON!! Det var helt fantastisk, og jeg må tilbake igjen, SNART.Maiken feiret bursdag, åh, det var så koselig <3
 

Jeg gjorde tabben, og gikk på skolen seende ut som en puddel, eller nei, værre.

Det var PW-cup, og vi kom helt til 1/8-finalen, pluss, jeg og Nora Emilie møtte Torhild Haugen!

Enda en bursdag sto for tur, denne gangen var det Stine som skulle feires! Det også var superkoselig!

Feiret bloggen sin ettårsdag!

Del 2 og 3 kommer de neste dagene!

(Q) Hva synes dere om bildene fra månedene?
(Q) Gjorde dere noe spesielt fra januar til april?

~Mathi99~ 

 

LHK-Tertnes 30.12.13

Hei!

I går var jeg, som dere vet, på cupfinalen i Oslo Spektrum. Dette året var motstanderne til Larvik, Tertnes. Larvik vant kampen, ikke veldig overraskende, men ut i andre omgang tok Ternes litt innpå, og sluttstillingen ble 29-21. Vi hadde fått veldig bra plasser, så bildene ble nokså greie 🙂 Etter kampen fikk jeg også snakka med Isa, i går var rett og slett perfekt!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Så dere på kampen?
-Mathilde! 

mot slutten av desember

Heihei!

I dag trur jeg faktisk at vi skal i det aller siste juleselskapet i år. Eller, skal ikke si noe sikkert, men trur det. Gjestene kommer hit klokka to, og jeg vet ikke hvor lenge de blir, men jeg er litt usikker på om jeg rekker mer blogging i dag.. Etterpå drar jeg til mamma og i morra skal vi til Oslo og på cupfinale (!!) Vi drar veldig tidlig, så da får vi blogges etter det en gang! 🙂


Genser fra Vero Moda, Bukse fra Dr Denim, smykke fra Bikbok

(Q) Hva skal dere i dag?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~M a t h i l d e ! 

bytur og kattemenneske

Hei!

I dag var jeg på Nordbyen og handla noen ting for pengene som jeg fikk til jul, ekstra kjekt siden det er romjulssalg nå.. Etter det dro vi videre til sport1 og der byttet jeg en ting (i en større størrelse) og fikk kjøpt meg en kompresjonstights skrev jeg det i det hele tatt tiktig?? til håndballen. Søk det opp hvis dere ikke vet hva det er. Haha, som dere ser på overskriften har jeg nå blitt et kattemenneske (på en slags måte). I går kom det en katt til oss, og vi aner ikke hvem sin den er, men den er dødssøt!! Siden ingen har spurt etter den har vi også gitt den et nok så nydelig navn; Steinar Rumpesprekk, ikke spør hvorfor.. Men den er helt sånn nussebass! 🙂

Her ser dere herligheten, wææ!

(Q) Hva har dere gjort i dag?
(Q) Har dere katt, haha lol.

♥ Mathilde! 

videoblogg~Julegavene mine 2013

Hei folk!

I går dro jeg ganske tidlig med familien til Lillestrøm for å være med familien til Ben. Der spiste vi og spilte spill og koste oss. Rundt halv fem plukker pappa med seg Mikael og meg og da drar vi til farmor og spiser enda mer julemat. Sjokk. 

I sta tok jeg meg faktisk tid til å spille inn en videoblogg, med alle julegavene jeg fikk, trur hvert fall det var alle. Det er jo mange måneder siden sist, så det var endelig på tide! Håper dere liker den, vi snakkes  🙂

 
Sett på 720p HD for å få bedre kvalitet. Og jeg skjønner ikke helt hva som skjedde med lyden, men sånn får det bare være..

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Fikk dere noe morsomt til jul?
-Mathilde! 

Dr. Martens

Heisann!

I dag var det bare helt skjønt å våkne opp til julefrokost som innebar mye av gårsdagens middag! Jeg har også gått gjennom alle julegavene et par ganger siden jeg våknet, jeg er vel ikke den eneste som elsker å se gjennom alt jeg fikk i går? Jeg tenkte å lage en videoblogg med alle gavene som i fjor, er det bra?

Hvert fall, noe av det beste jeg fikk i går, var et par med (ENDELIIIIG!!!) Dr. Martens! Wææ, jeg har ønsket meg de skoene i laang tid nå. Egentlig skulle jeg ha sorte uten for, men så fikk jeg disse i mørkeblå og ble helt forelsket!! De er så perfekte på alle mulige måter, åh.. 

(Q) Hva synes dere om skoene?
(Q) Har dere Dr. Martens sko?
~M a t h i l d e 

merry christmas

Tjohei!

Nå har jeg vært i kjerka på julegudstjenesten, og før det rakk jeg så vidt det var og dusje og få på plass sminken.. Jeg så litt for lenge på juleklassikere som “3 nøtter til Askepott” og “Reisen til julestjernen” samt uendelig mange disneyfilmer. Jeg er så glad i julen. Nå begynner gjestene å komme, så jeg får kjappe meg å skrive ferdig. Ha en fantastisk dag, alle sammen! 🙂


Kjolen er fra Vero Moda

(Q) Har dere vært i kjerka i dag?
(Q) Hvordan feirer dere julaften?
♥Mathilde! 

julemorgen

Hei!

For en glede det var å våkne opp i dag! Jeg hadde fått mange koselige julesnaps og facebook var stappfull av “God jul!” Og når jeg gikk utenfor rommet mitt, hang den tradisjonelle julestrømpa der den skulle. Det gjorde at julestemninga kom litt likevell, selv om det regner utenfor, dessverre.. 🙂 Etterpå skal jeg i kjerka, og kose meg, skriver mer til dere etterpå!

(Q) Har dere julestrømpe?
~Mathilde! 

lillejulaften

Hei søte dere!

I dag har jeg rukket en god del selv om klokka ikke akkurat er veldig mange. Jeg sto opp i halv elleve-tiden og skulle rett videre til farmor og farfar på lunch allerede klokka tolv, men det gikk helt fint med tiden. Så kjørte jeg og pappa videre etter hvert, for vi skulle til Tvetene og selge juletrær til inntekt for laget, på veien fikk jeg også levert en julegave. Men så ble det så kaldt, og Janne kom til Tvetene fodi hun skulle ha noe, og da ble jeg med hun hjem! 

Nå sitter jeg og hører på julesanger og nede står Janne og lager ribba og resten av julematen. Åh, blir så sulten av å tenke på all den gode maten! Vi blogges sikkert seinere, så ha en foreløpig fin dag!

(Q) Hva gjør dere på lillejulaften?
♥Mathilde! 

feriekos

Heisann!
I dag har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å rydde, vaske og tørke støv på rommet, dere vet, julekveldsvisa, haha 🙂 Jeg har faktisk også for en gangs skyld satt meg ned for meg selv med gitaren og spilt på den i flere timer, det er herlig.. Det er så deilig å vite at det ikke er noe skole til mandag, og ikke minst kunne sove leenge! Nå koser jeg meg med Thea og Mikael, vi ser på film og propper i oss tonnevis av godteri, kos dere videre i kveld:-)

(Q) Hva har dere gjort i dag?
~M a t h i l d e !