nu drar me

ÆÆÆ! Nå er jeg lys våken og sykt gira for busstur, flyreise og enda mer buss! Jeg har bare sovet i sånn to timer eller noe, men det er hvert fall digg med litt søvn, så jeg har energi til bussturen til Gardemoen og til selve flyet.. Nå går jeg rundt på rommet som en middels stressa kalkun og føler at jeg ikke har fått med meg alt, ehh… Ja, men vi snakkes om ti dager da dere (jepps, det blir dessverre et stort fravær, beklager..)! Kos dere masse på den tiden, kjære lesere :-)))

(Q) Er det flere jeg kan treffe i Spania, Barcelona eller?
(Q) Hvordan ferie skal dere på i år?
~Mathilde~ 

time lapse

Hei igjen!

Her for en uke siden, prøvde jeg meg på noe nytt innen dette med foto. Jeg stilte kameraet opp ute, og startet å filme himmelen. Kameraet lot jeg stå ute i litt over en halv time, så redigerte jeg filmen, og kjørte opp speeden til 64x, så her får dere se resultatet.. Hvis det er noen som har ordentlig peiling på dette, vil jeg gjerne høre hvordan jeg kan forbedre meg og sånt! Håper dere liker det, selv om det tross alt er aller første gang jeg prøver. 🙂 Ehh, kvaliteten må jeg bare beklage, dere….

 

(Q) Hva synes dere om filmen?
(Q) Hvordan kan jeg gjøre dette bedre?
~Mathilde~ 

getting ready

Heisann!

I dag har jeg og mamma vært en tur på Nordbyen for å handle inn noen siste ting til Spania i natt. Jeg har ikke hatt feriefølelse i det hele tatt denne helgen, men nå trur jeg den kommer krypende til meg, hehe! Jeg har pakket nesten alt ferdig, men altså likevel så føler jeg at jeg mangler sånn tusenvis av saker.. Er vel ikke den eneste der..? Herlighet, på denne tiden i morgen er jeg fremme i Spania! Det er ikke lenge til, ææ! Jeg må nesten gire meg ned to hakk, jeg..

(Q) Hva skal dere denne uken?
~Mathilde~ 

beach-sluttspill

Heihei!

I dag måtte jeg tidlig opp (super start på ferien, da gitt), for jeg skulle til Gokstad hvor det var sluttspill i beach-håndballen. Laget som jeg spiller på manglet keeper, og hadde derfor to utespillere i mål, og de imponerte virkelig! Vi tapte riktignok alle kampene, men sånn er det når vi hadde en del skader + 0 keeper, så klarte jeg også å forstue den ene fingeren min, smarte Mathilde. Menmen, jeg er veldig fornøyd med innsatsen til alle sammen!

Jeg kom hjem og startet og pakke med en eneste gang, for det er jo bare under 3 (!!) dager til jeg drar til varme Spania.. Kofferten fyller seg stadig, men er sykt usikker på om jeg får med meg alt, siden det både skal være med masse håndballtøy, og masse vanelige klær, + at vi skal jo shoppe en del også, hehee.. 

 Ett søtt bilde fra gårsdagen, loveyou!

(Q) Hvordan har dere startet sommerferien?
(Q) Skal dere på ferie i sommer?
~Mathilde~ 

sommerferiee

Heisann hoppsann!

Nå dere, nå er det ENDELIG sommerferie. I dag var trinnet vårt samlet på Batteristranda og der gjorde vi ikke annet enn å kose oss skikkelig! Vi satt en gjeng og skravlet masse og hørte på musikk. Så fikk vi også karakterkortet vårt, og jeg er virkelig fornøyd! Sju seksere og null firere er ikke så ille, eller hva? I dag var også siste dagen for teamlederen vår, som jeg virkelig har blitt skikkelig glad i, så at hun slutter, var skikkelig tungt.. Så har familien vært på Baker’n og spist lunsj som avslutning, noe som var veeldig godt. Nå skal jeg gjøre klar litt saker som skal pakkes til Spania, vi snakkes 🙂

(Q) Har dere også hatt siste skoledag i dag?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~ 

the fault in our stars

Heisann!

I dag har vi ikke gjort mye på skolen. Vi hadde først kick-off i første økt, hvor vi oppsummerte denne perioden, så var det noen lærere som skulle slutte, som fikk blomster og sånt. Det var superkoselig, og etter det, gikk hele skolen ned til Bølgen (kinoen) for der skulle vi alle se “the fault in our stars”.

Fy søren. Jeg har lest boka sikkert tre ganger eller noe, og grått like mye hver gang. Men filmen, herlighet, jeg har ikke ord. Den var så fantastisk, og levde virkelig opp til forventningene!! Jeg satt med papir i hånden og grein som en liten unge. Alle rundt meg bare “går det bra” og sånn, haha.  Jeg er ikke en person som griner veldig lett av ting, men av denne filmen altså..Wow, for å si det sånn så var mascaraen min langt nedover kinnene når filmen var ferdig. Jeg anbefaler den virkelig, og det er nok ikke siste gang jeg ser den! Jeg har faktisk ikke ord.. 

Haha, vet ikke om dere ser det her, men mascaraen er godt plassert under øynene..

Genser og maxiskjørt fra bikbok, aner ikke hvor ringen er fra.

(Q) Har dere sett “the fault in our stars” eller lest boka?
(Q) Hva synes dere om antrekket?
~Mathilde~ 

snart slutten

Heei!

I dag var siste dagen vi jobbet med ungt entreprenørskap. Det har vært dødskjedelig å arbeide på den måten, så det var egentlig bare deilig å bli ferdig med det.. Hele dagen brukte vi til å planlegge en fremføring, og så skulle vi presentere bedriften vår på slutten av dagen. Vi samlet inn desidert mest penger, og hjalp dermed desidert flest barn også, men vi vant dessverre ikke likevel.. 

En ting jeg ikke har fortalt dere, (hehe, sjokk, jeg forteller jo aldri noe -.-) er at neste uke skal hele laget til Spania på håndballcup!! Vi skal til Barcelona, og cupen heter Granollers. Jeg gleder meg helt vilt mye, vi skal ta flyet på natten på tirsdag, og drar hjem på mandag igjen. Men jeg skal bli igjen der nede sammen med Mikael, mamma og Ben, så vi drar ikke før på torsdag 3. juli! Jeg tenkte å lage ett eget innlegg om dette, så dere får vite litt mer 🙂

(Q) Har noen av dere vært på denne cupen før?
(Q) Hvor skal dere i sommerferien?
~Mathilde~ 

vaffelsalg

Hei, dere!

I dag har jeg ikke vært på skolen i det hele tatt. Jeg og Maren har vært på Meny og solgt vafler og kaker for dette “ungt entreprenørskap”-greiene våres, hvor alle pengene går til barn i Soweto. Vi tjente veldig bra på det, og var ferdige når klokka var halv to. Nå er det ikke lenge før jeg skal i bursdag til morfaren min, og dit kommer hele familien, så det kan jeg se for meg at blir veeldig koselig! 🙂

(Q) Har dere solgt noe for en god sak i det siste? haha, for et spørsmål.. 😛
~Mathilde~ 

Nesjarcupen

Heisann!

Denne helgen har det jo vært Nesjar cup som jeg fortalte dere på fredagen. Vi startet cupen på lørdagskvelden med å vinne begge kampene våre. Vi spilte i både j-15 og j-16 seriene, så mange kamper ble det. På lørdagen hadde vi enormt mange kamper, 8 stykker (!!), og der vant vi seks av de, og tapte to stykker. Så var det også grillings på Nesjar på lørdagskvelden. Der var Hedda, Helene, Camilla, Maren og meg, der hadde vi det veldig koselig! I dag var det sluttspill, og vi kom helt til finalen i begge seriene! Den i j-16 serien tapte vi dessverre, men det var for et veldig godt lag. Men i j-15-finalen derimot, da vant vi med kun ett mål mot Larvik Turn 2, det var virkelig helt fantastisk!!! 🙂

(Q)Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva har dere gjort i helgen?
~Mathilde~