Tester amerikansk godteri ~ video

Hei dere!

I dag dro Thea og jeg relativt tidlig inn til Nordbyen for å kjøpe oss noen saker før vi drar i natt. Jeg kjøpte faktisk et par Birkenstock også, og jeg er så fornøyd med de allerede! Så dro vi videre, for Thea skulle hente et par ting på Østre Halsen, og der stakk vi innom en butikk hvor de blant annet solgte amerikansk godteri, og som den bloggeren jeg er, måtte jeg selvfølgelig kjøpe med meg et par ting hjem og teste de (foran kamera selvfølgelig!). Så jeg filmet det, og her er videoen, håper dere liker den! 🙂

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~

pakke pakke

Heisann!

I dag dro jeg til Helene så fort jeg hadde stått opp og ordnet meg ferdig (sto ikke opp før nærmere halv to da), og da jeg kom dit ble begge enige om at det hadde passet seg middels perfekt med is, så som den helten jeg er, tok jeg mopeden til butikken og kjøpte en Ben and Jerry’s til hver av oss #bestfriendgoals. Vi koste oss med is og hørte på musikk, og sang litt for høyt i blant. Så spurte Jenny om vi ville være med å bade, og det takket vi ja til, selv om det var veldig, veldig kaldt.. 

Ellers har jeg pakket en hel del, for (som jeg har glemt å nevne) drar jeg på cruise natt til søndag!! Jeg gleder meg helt vanvittig masse.. Vi var jo for to år siden også, men denne gangen er det en annen rute som starter i Barcelona, og går til Mallorca, Frankrike og Italia. Hvor perfekt er ikke det?! Så jeg har brukt en del tid på å prøve å pakke litt. Dessverre trur jeg ikke vi har noe særlig internett der, men hvis vi har, skal jeg prøve å oppdatere en gang i blant, og hvis ikke er jeg lei for det.. Men åh, jeg gleder meg så til å komme til varmen nå!!

 trur forresten det er dette cruise-skipet vi skal på, just look at that!!!

(Q) Har dere vært på cruise før?
~Mathilde~

forfriskende i varmen

Hei!

Er det noe jeg har fått dilla på i det siste, så er det sitronvann. Det er så utrolig deilig nå som det begynner å bli varmere, og det smaker skikkelig deilig også! Det var en periode nå på slutten av skoleåret hvor nesten alle hadde med seg sitronvann, så det ble populært hos oss veldig fort. I tillegg er jo sitroner bra for forbrenningen, så dette må jo bare være vinn vinn, eller? 


haha, shoutout til den mest tumblr flaska jeg fant (!!)

(Q) Har dere testet ut dette før?
~Mathilde~

 

enda en innuendo bingo challenge

Heihei!

Dere husker sikkert at jeg skrev her om dagen at Marie, Helene og jeg filmet litt.. Jeg glemte helt å dele videoen med dere, og kom på det først nå. Det er enda en innuendo bingo challenge, og flere husker sikkert at jeg gjorde samme challenge med Helene for noen måneder siden. Vel, siden vi synes den er så rasende festlig morsom, ville vi gjenta suksessen en gang til! Håper dere liker videoen!

(Q) Hva syntes dere om videoen?
~Mathilde~

sushifrokost

Hei fine!

I dag våknet jeg litt over elleve og kom på at jeg ikke hadde den beste tiden, fordi eg skulle møte pappa i byen klokken tolv, og innen den tid, måtte jeg kle på meg, sminke meg og sånt. Så tok jeg mopeden inn til byen, og møtte pappa på jobben hans, og så gikk vi og bestilte sushi til frokost. Det er ikke verst, eller hva? En skikelig bra måte å starte dagen på synes i alle fall jeg! 

her prøver jeg desperat å vise litt entusiasme ved å stå oppå veranda-kanten. Ikke veldig vellykket..

(Q) Hvordan starter dere dagen på best mulig måte?
~Mathilde~

mykje kos

Heihei!

I går ble Helene og jeg enige om å møtes på formiddagen i dag for å finne på noe, because u know, sosiale much. Så hun kom en tur oppom meg, og så ble vi enige om å treffe Marie på Nesjar. Der var vi i typ femten minutter før vi innså at det var litt kjedelig, så vi kjøpte med oss masse is og dro hjem til meg og koste oss passe mye! Så tenkte vi at å filme et par challenger ville være en bra idé, og vi gjorde det også.. Jeg holder på å redigere den ene nå, så de vil nok komme en gang i fremtiden! 

(Q) Hva har dere gjort i dag?
(Q) Vil dere se videoene?
~Mathilde~