aprilslutt

Hei folkens!

I dag sto jeg opp til vanlig tid og stelte meg ferdig, men så i det jeg var ferdig med alt det var jeg helt tom for krefter og ble nok en dag hjemme uten tillatelse til å gå på skolen.. Det var nok det smarteste merker jeg på kroppen og formen. Så i dag har jeg brukt tiden på i grunn det samme som i går, altså drukket fire kopper te, dopet meg på halstabletter og piller, og ja, dere ser vel saken..?

 Meg og pusevennen min 🙂

(Q) Hva gjør dere i dag?
~Mathilde~ 

sjukling

Heisann!

I dag har det vært en litt tassen dag for min del.. Jeg var så slapp og omtrent død til morgenen i dag at jeg ikke fikk lov engang av pappa til å dra på skolen. I ettertid ser jeg at det nok var det smarteste, for jeg klarer ikke annet enn å proppe i meg repsils og curamed og drikker litt te. Jeg kommer meg litt kjenner jeg, så jeg håper og satser veldig på at jeg kan komme meg på skolen i morgen. Nå ligger jeg foran Tv-en og hviler ut. 

(Q) Er det noen flere som er syke?
~Mathilde~ 

2 år med bloggen

Hei igjen!

I dag er en litt spesiell dag egentlig.. Akkurat i dag er det to hele år siden eg startet denne bloggen, og det har vært to fine år i blogg-sammenheng, med ganske mange oppturer, og faktisk nesten ingen nedturer. Jeg liker utrolig godt å blogge, for jeg er av den typen som liker å fortelle hele drøsse verden hva jeg gjør til hver enkelt tid, og jeg liker å “skryte” litt, haha! Jeg er kjempe takknemlig for at det er såpass mange som leser bloggen min til tider, og jeg setter veldig stor pris på hver eneste leser jeg har, dere holder meg oppe!

(Q) Har DU tenkt til å følge meg og bloggen min videre?
-Tusen takk til alle sammen
~Mathilde~ 

min konfirmasjon

Hei, dere!

I går var dagen som overgikk alle forventninger! Den startet dessverre med at jeg våknet opp med skikkelig forkjølelse (som ikke har gitt seg) og jeg hadde vondt i hodet osv.. Men jeg bestemte meg for at jeg skulle klare å komme meg gjennom, og det mestret jeg bra.

Festen var helt super, og det var så masse god mat og kaker og ja, u know. Så var det kjempe hyggelig å ha Maren, Helene og Camilla i konfirmasjonen min også! Jeg fikk masse penger, og flotte gaver som smykker, ringer, tur til Bergen, tur til Paris (eller Berlin) og så fikk jeg det som betydde aller mest for meg……. Et maleri av Isabel Blanco!! Janne, pappa, Mikael, Thea, Anniken og kjæresten hennes samarbeidet om den gaven, og pappa hadde til og med vært hos Isa og filmet en videohilsen som var skikkelig rørende! Og det som er ekstra kult er at bildet malte hun helt spesielt til meg, og det finnes ingen andre eksemplarer av det! Den gaven gjorde hele dagen min toppers..


Oldemor 


min fine tante <3

og min skjønne kusine!

Så kom også Mats Grimsæth på overaskelse-besøk (han er proff fotograf) og inviterte meg med til å jobbe med han en dag!

 

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere konfirmert dere allerede?
~Mathilde~ 

snart konfirmasjon

Heihei!

Nå er det endelig helg igjen etter en forholdsvis kort uke. Vi jobbet med en “forestilling” i sal og scene i dag og øvde på scenen og sånt, så det var ganske gøy.. Senere i dag skal jeg i bursdag til Stine, og det er nok en temabursdag. I dag er temaet Disney, og jeg skal være tidenes kuleste, nemlig Tigergutt! Jeg gleder meg skikkelig til det 😀

Men over til noe ganske annet, i morgen skal stesøstra mi ha konfirmasjon, og dagen etter (på søndag) er det faktisk min tur! Åh, det er helt sykt å tenke på at jeg faktisk skal feires på en så stor måte om kun to dager.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere, jeg. Det er liksom så masse som skal skje, og ja.. Men da vet dere at det kanskje ikke blir noe blogging de to neste dagene, men jeg skal prøve så godt jeg kan og se om jeg får til noe. 

(Q) Har dere hatt konfirmasjon allerede? Hvordan var det?
(Q) Hva skal dere i helgen?
~Mathilde~ 

Garnier micellar cleansing water

Hei!

Tenkte å komme med en liten anbefaling til dere, fordi det er så veldig sjeldent at jeg gjør det.. Denne gangen er det et underverk i en flaske jeg skal snakke litt om. Produktet heter, som det står i overskriften, Garnier micellar cleansing water, og den fjerner sminke, den renser huden og er veldig komfortabel og bra for huden i tillegg. Den etterlater huden veldig ren og glatt, og fjerner alt av sminkerester. Den kan brukes både på huden, ved øynene og på leppene. Jeg har forelsket meg helt i dette produktet og anbefaler dere så absolutt å kjøpe det! 🙂

(Q) Har dere testet ut denne før?
(Q) Hvis dere har tips til andre ting jeg burde teste ut, la meg få vite det i kommentarene!

~Mathilde~

jordbærvann

Hola amigos!

I dag er det nok en dag fylt med solskinn og varme! Meg, Mikael og Ben (og delvis mamma) har vært ute og kost oss med boccia og litt godteri, hihi. Nå sitter jeg på rommet fordi jeg faktisk blei så varm av å være ute, og her sitter iført en treningsshorts og t-skjorte. Så må jeg dele med dere en ting som jeg kom over i sta. Nemlig, som overskriften sier, jordbærvann! Jeg trengte å få i meg litt væske og ville ikke bare ha vanlig vann, så jeg tok noen frosne jordbær oppi og det funket både som isbiter og som smakstilsetning! Det var såå godt, dere burde teste det ut!! 😀

(Q) Er været like deilig der dere bor?
(Q) Har dere testet/skal teste ut jordbærvannet?
~Mathilde~ 

summerday

Heihei!

I dag har det vært sinnsykt deilig vær i Larvik! Temperaturen har vært opp i 20 grader trur jeg, og jeg har faktisk vært ute og solt meg og fikk forhåpentligvis litt brunfarge på kroppen, haha. Skal bare slappe av skikkelig resten av dagen, for nå er det faktisk bare i morgen igjen, så er det på’n igjen og tilbake på skolebenken. Dere får han en fin dag videre i dag, da! 

 Søte tær og så videre..
 

(Q) Hvordan er været der dere bor?
~Mathilde~ 

Oslo

Hei!

Jeg må bare starte med å beklage for at jeg ikke blogget i går.. Jeg trur jeg glemte å si det, men jeg var en tur i Oslo. Vi dro på morgenen og var i Oslo litt, så dro vi videre til Lillestrøm (til familien til Ben) og var der helt til sent på kvelden. Men i Oslo var det superdeilig vær, vi fikk litt dårlig tid der siden vi skulle til Lillestrøm også, men jeg fikk gjort unna to ærender. Inglot og Brandy Melville! Kan godt vise de få tingene jeg kjøpte der om dere vil det 🙂 

(Q)Hva synes dere om bildene?
(Q) Vil dere se innkjøpene?
~Mathilde!