god hælj

Heisann!

Så var det helg igjen – og som alltid, like godt. Har vært litt nedpå denne uka, og har liksom ikke helt fått til så mye eller klart å konsentrere meg i særlig stor grad. Litt kjipt med sånne uker, men de kommer, de også. Nå skal jeg senke skuldrene over en helg heelt uten planer. Var en liten time i byen etter skolen i sta, før jeg tok buss til mamma. Hun og lillesøsteren min hadde vært en tur i en av nabobyene i dag, og til min overraskelse hadde de faktisk kjøpt tannblekning til meg. Jeg har snakket i evigheter om at jeg hater fargen på tennene mine (som har hatt skikkelig gulskjær fra da jeg hadde regulering), og de var så snille å kjøpe det til meg! Så nå sitter jeg her med Smilelab på tenna og ser på YouTube, haha. Senere skal jeg lage middag, og så tar jeg en relativt rolig fredagskveld. Kos dere i dag!

(Q) Hva er deres planer for fredagen?
~Mathilde~

møte med heltinnen min

Hei!

Ting har gått så fort denne uka, så jeg har jo ikke rukket å fortelle dere noen ting, nærmest. I går var jeg og mamma på konsert i Porsgrunn, hvor det var Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes som opptrådte sammen. Altså, fy søren, så fantastisk bra! Jeg forguder jo Unni, og liker godt Henning etter hva jeg har sett fra de var med på “Hver gang vi møtes”, men gårsdagen var skikkelig imponerende.. Om noen kanskje klarer å huske det, fikk jeg intervjue Unni da hun spilte i Stavern forrige sommer, og til min store overraskelse husket hun meg igjen fra den gangen. Vi ble stående og skravle etter konserten, og det var helt absurd. Liksom, stå og snakke med din store inspirasjon og heltinne som om dere var gode venninner – det var helt utrolig! Hun er så flott, og virkelig en sånn artist som bryr seg om publikumet. At hun tok seg så mye tid til å snakke med meg, hadde jeg ikke helt ventet meg. I tillegg gav hun meg to plater (for jeg er fortsatt fan av den gode, gamle CD-spilleren), noe som var unødvendig koselig gjort! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, det var liksom så overveldende å snakke med Unni som om vi har kjent hverandre i lang tid – hun er flott!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

(Q) Har dere vært på konsert i det siste?
~Mathilde~

relief

Heisann!

Været har fortsatt like godt som det var på søndagen, eller varmen har kanskje ikke vært like strålende som da.. Men sola har skint, og lufta har vært varm! Jeg var opptatt med skole i hele går, og til min store skuffelse, klarte jeg ikke helt å gjennomføre det jeg hadde jobbet med. Men sånn går det i blant, jeg fortsetter med den litt til. I dag hadde jeg kort dag, og hadde litt tid etter jeg var ferdig på skolen, frem til jeg skulle til farmor og farfar på middag. Som jeg trur jeg har nevnt et par ganger, har jeg vært veldig sent ute med billappen, men har godtatt at det har skjedd mye annet, og jeg har bare ikke vært helt klar for det. Men i dag fikk jeg surret meg opp til Biltilsynet, og tok teoriprøven. Og jeg besto!! Herlighet, for en lettelse det var! Har tenkt så mye og grudd meg så for den, men nå er de kiloene av skuldrene mine. Nå er det bare oppkjøring son gjenstår, blir så deilig å kunne kjøre rundt i bil snart.. 

(Q) Hva har dere gjort i dag?
~Mathilde~

turvær og varme

Hei!

I dag var det skikkelig vanskelig å komme seg ut av senga. Jeg sov ikke spesielt godt i natt, og var ikke spesielt uthvilt da jeg våknet. Så jeg ble liggende og hvile frem til klokken var halv ett. Da følte jeg at tiden var inne for å stå opp. Så fikk jeg se hvor fantastisk vær det var ute, og jeg tror faktisk dette er den fineste og varmeste dagen hittil i år. Den sjansen måtte jeg benytte meg av, og jeg tok mopeden inn til byen hvor jeg gikk en tur i Bøkeskogen. Den er så vakker, og jeg tør vel påstå at det er Larviks stolthet. Jeg er alt for sjelden og går tur der, men i dag fikk jeg tatt meg en skikkelig gåtur, og det var så deilig! Det er jo bare vakkert. Følte meg skikkelig fresh der jeg gikk med solsteika midt i fleisen, musikk på ørene og totalt sminkefri. Det er litt trist å si det, men jeg går sjelden ut av døra uten sminke, men i dag trosset jeg egne grenser – og det føltes ganske greit! For en dag, elsker vårværet og varmen som kommer nå 🙂

(Q) Er været like herlig der dere bor?
(Q) Hva gjør dere i dag?
~Mathilde~

lørdagsmys

Heihei!

I dag har vært en sånn dag som bare varer og varer. Lenge. Ikke at det gjør noe, for jeg har kjent at det var deilig med litt lang og god tid på en lørdag, men det er noe med dager som går sakte. Det er litt puslete i blant. Lørdagen har jeg brukt på å hvile hodet, for jeg våknet opp med en relativt ekstrem hodepine etter en laang dag i går. Først noen timer i Oslo, som var hyggelige, men litt slitsomme. Deretter bursdagsfesten til Ada og Embla – som var helt rå! Jeg storkoste meg, og de hadde rigget i stand skikkelig party. Det var helt topp, men jeg var ganske kjørt da jeg våknet opp i dag, hehe. Så derfor gjør det ikke så mye at denne lørdagen har vart litt ekstra lenge (sånn jeg føler det). Jeg har også vært ute og kjørt med stefaren min. Plutselig fant vi ut at vi ville ut av Larvik, og endte spontant opp i Skien. Så vi fikk oss en god kjøretur på kveldinga, for å si det sånn. Koselig var det, i alle fall!

(Q) Hvordan har dere tilbrakt lørdagen?
~Mathilde~

tgi friday

Hei!

I dag har jeg vært i Oslo siden tidlig i morges. Måtte ta syv-toget fra Larvik for å rekke det jeg skulle der. Etter å ha gjort meg ferdig med det jeg måtte, gikk jeg litt rundt i byen for å slå ihjel litt tid, og for å vente til toget skulle komme igjen (og for å drikke kaffe på Espresso House), og koste meg litt i sentrum ved Slottet. Beina mine er rimelig såre og vonde etter å visstnok ha gått nærmere 9 kilometer – i følge helse-appen på mobilen, så jeg uner meg selv en liten pause før jeg skal videre senere i kveld. Mine to herlige, Ada og Embla, skal feire bursdagene sine i dag, og har rigget i stand skikkelig party – og jeg gleder meg så masse! Vi skal avgårde i syv-tiden, så jeg får bare ta det rolig de få timene jeg kan, hehe. Vi snakkes, ha en god helg!

(Q) Hvordan er deres fredag?
~Mathilde~

for ett år siden i dag

Vandret jeg opp og ned Champs elysees, sto jeg utenfor Louvre, satt jeg høyt oppe i et pariserhjul, spiste jeg crepe. Og jeg hadde den beste tiden i Paris!! I går var det ett år siden jeg dro til den utrolig vakre storbyen med pappa og Janne. Og i dag er det ett år siden vi var på storshopping og fikk sett store deler av byen (og gikk til beina våre omtrent falt av). Jeg ble forelsket i Paris, og håper ikke det er lenge til jeg drar tilbake! Det er sprøtt at det har gått et helt år, tiden flyr virkelig unna..!