DIY: homemade top

Så på bloggen til Kristine (krisssy.blogg.no) i sta, og fikk inspirasjon til en “hjemmelaget” topp eller genser, hvis du har en gammel ganser du ikke bruker legnere.
Klipp noen cm. nederst i genseren, skjær noen snitt i ryggen på genseren, bruk litt av tøystykket du klipte av nedert til å feste sånn at det ligner på sløyfer. Såå klipper du kanten i utringingen. Suger skikkelig til å forklare, men HER!

(Q) Hva synes dere om DIY-prosjekter?
(Q) Har dere prøvd noe lignende?
♫Mathi99

fridaay baby

Heipåderesøtnoser!

Freedag! Skal på target senere i kveld, så trur dessverre ikke at det blir blogging derfra, skal selvfølgelig se. Ellers er det kos hjemme, skal ikke stort annet enn target og pizza hjemme. 🙂

hva skal dere i dag?

Mattetentamen

Heihei!

I dag har det vært mattetentamen på skolen. Må ærlig talt si at jeg ikke har noe særlig følelse, vet liskom ikke helt om det bra eller ikke. Be ikke blogging i går eller i forigårs heller, masse øving til prøver, hadde engelsktentamen på mandag.

(Q) hva synes dere om bildene?

(Q) har dere hatt tentamen nå?

-Mathi99-

last day of the weekend

Heihopp!

Glemte helt å blogge etter kampen i sta, men det var så utrolig deilig å bare slappe fullstendig av og gå omtrent uten sminke og ja, dere skjønner. Kampen gikk ikke s utrolig bra som vi hadde forventet, 13-9 til de… Men vi kommer tilbake, sterkere! Så har jeg også sett på møbelringencup, siste dagen i dag, og ryddet på rommet og slikt. Flinkepia.

Så ville jeg bare si at hvis dere ikke hører fra meg innen 24 timer, så er jeg død. Har tentamen i engelsk i morra. wish me luck :'(

savner sommmer og beach-håndball..

(Q) Hva har dere gjort i dag?
(Q) Har dere tentamen nå?
-Mathi99- 

Machday


Heisann!

I dag er det kamp i Nesjarhallen. Vi skal spille mot Bamle, må innrømme jeg har en god følelse, men skal ikke si noe på forhånd. Spiller klokka 11, så jeg blogger sikkert igjen når jeg kommer hjem en gang!

(Q) Driver dere med en idrett?
(Q) Hva skal dere i dag?
♥Mathilde! 

Videoblogg-sminkevideo

Hei på dere!

Har daffet i omtrent hele dag. Så jeg tok meg tiden og spilte inn en sminkevideo til dere. Kom vel et spørsmål om det på spørsmålsrunda, men dette er min aller, aller første, så det er ikke superduperbra.. Det er altså da hvordan jeg sminker meg til helt vanlig hverdag.

 

foundation-lorèal true mach
pudder-H&M
øyenbrynskost-gammel mascarabørste
mascara-max factor 2000 calories
kajal/eylinerblyant-the colour workshop(?)

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Bruker dere noe av det samme?
♥Mathilde!

Fredags-outfit

Heihei!

Føler dette kommer igjen i hvert eneste “fredags-innlegg”, men jeg virkelig elsker helgen! På skolen i dag hadde vi framføring i naturfag, wehoo, matte og sånn valgfag. Så det var ikke noe spesielt hard dag. Er ikke superduperlenge siden jeg kom hjem, men jeg fikk hvertfall Thea til å ta noen bilder nesten med en gang.


bukse/new yorker  jakke/??  topp/bikbok
herlighet, som jeg så ut i dag..

(Q) Hva synes dere om outfiten?
(Q) Hva skal dere i dag?
♥Mathilde!

 

Nytt design

Hei!

Ble ikke blogging i går, siden jeg hadde masse lekser, prøveøving og løpetrening. Så ble det seint i dag fordi jeg har vært en tur hos Marie. Vi skulle jobbe med et prosjekt som skal framføres på fredag, men det blei et kjempekoselig besøk!

Som dere helt sikkert har sett, så har det kommet et nytt design her på bloggen. Det er litt siden, men jeg gikk så lei av det gamle… Så fant Marte et kjempefint, og satt seg til å lage header også! Hun er bare helt fantsktisk som gjør dette for meg.. 🙂

(Q) Hva synes dere om designet?
♥Mathilde!