Osloguurl

Heei!

Nå skal jeg komme med en gledelig nyhet for Norges folk, neida, egentlig bare en gladnyhet for meg selv. Men i morra nesten rett etter skolen skal jeg og Helene til Oslo! Ååh, jeg gleder meg så vanvittig masse.. Vi skal ta toget inn i halv fire tiden på ettermiddagen, så er vi der på kvelden en gang. Der skal vi på bo hos noen i familien hennes. Så skal vi sove der fra fredag til lørdag, og shoppe masse forhåpentligvis! Jeg tar ikke med PC-en, men kanskje det blir en mobiloppdatering eller noe?! 🙂

(Q) Hva skal dere i helgen? 
~Mathilde! 

snow is all around me

Heisann!

Beklager igjen, for den dårlige blogginga her.. Jeg er bare midt i en periode hvor det er masse skolearbeid samt en del andre ting også. Håper det går fint. I dag skulle vi egentlig ha fremføring i tysk, men det ble utsatt til neste gang, noe som virkelig var helt topp! Men det betyr også mere jobbing neste uke da..

Over til noe annet, er det bare her det snør helt sinnsykt masse?! Det har snødd villt i halvannen uke nå, og det ser ikke akkurt ut til å gi seg heller. Altså snø er greit, men i visse mengder er det nok, og i dag var det ikke måka fra bussplassen og hjem, og det er laangt, så jeg måtte vasse i snø opp til knærne enkelte steder. Jaja, ha en fin dag da!

(Q) Snør det masse hos dere?
(Q) Hva skal dere i dag?
-Mathilde! 

nok en kveld ute

Heii!

Nå står jeg på badet og holder på og sminke meg, for om noen få minutter blir jeg hentet av Maren og vi skal i bursdag til Henriette i Skien! Dere vet, Henriette som sov hos meg for nøyaktig en uke siden 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse, og vi skal ogsp sove der, så jeg kommer hjem i morgen og forteller mere da. Men nå må jeg gjøremeg ferdig, blir hentet hvert øyeblikk!

(Q) Hva skal dere i kveld?
~Mathilde! 

DIY: din egen lipgloss

Hei!

Nå er det sinnsykt lenge siden forrige DIY-prosjekt her på bloggen, og derfor tenkte jeg å ha et nå. Dette innlegget er inspirert fra bloggen wa2wo, og hun har også mange andre kule DIY’s, haha. Hvertfall, denne gangen er det lag din egen lipgloss, så jeg håper dere liker ideen 🙂

Du trenger:
-Øyeskygge i den fargen du vil ha lipglossen i
-Kløver vaseline
-En beholder
-Noe å røre med, en slags pinne 

Egentlig er det eneste du trenger å gjøre å blande sammen øyenskyggen og vaselinen i beholderen din. Du finner selv ut hvor mye øyenskygge du vil ha i blandingen, ettersom hvor sterk eller svak du vil ha fargen.

Og voilà, du har din egen lipgloss, klar til bruk!

(Q) Hva synes dere om DIY’en?
(Q) Skal dere teste den ut?

-Mathilde!

tgif

Heia!

Nå var det ekstremt deilig med helg! Denne uka har var lenge, det føles hvert fall sånn.. Når jeg kom hjem, var det (utrolig nok) ingen nøkkel her, og jeg måtte vente på Mikael, altså i 40 minutter. Jeg frøys i hjel, lover, det var sykt ille.. Men nå er jeg inne igjen, og jeg har mekka noe mat, haha.. I kveld skal Maren og jeg til Camilla, og der blir det koos, snakkes senere! 🙂

(Q) Hva skal dere i dag?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde! 

kisskiss

Hei, dere!

I dag har jeg sittet med lekser en god stund, så spiste jeg middag, og så satte jeg i gang med lekser igjen. Skolelivet er herlig, synes ikke dere, hæ? Uff, neida, jeg er maks lei av lekser og framføringer og den slags nå.. Om under en halv time skal jeg i Nesjarhallen og der skal vi spille kamp mot Blamble. Det er utrolig synd at jeg ikke kan spille nå på grunn av kneet, men sånn er livet, jeg skal hvert fall heie fram laget! 

(Q) Hva skal dere i kveld?
(Q) Driver dere med en idrett?
~Mathilde 

tjueandreiførste

Heihei!

Tidenes overskrift, jaja.. Beklager at jeg ikke har rukket å blogge tidligere i uka, men i går var jeg faktisk på besøk hos min nye fetter. Han ble født dagen etter meg, og han er så søøt, jeg vet ikke med dere, men jeg elsker bebbiser! I tilleg har jeg måttet jobbe på noen prosjeker til skolen, så det er litt unnagjort. Snart skal jeg på konfirmasjonsundervisning, og så må jeg få gjort noen lekser til, haha.. Vi snakkes 🙂

(Q) Hva synes dere om bildet?
(Q) Hva skal dere i dag?
~Mathilde! 

show love

Hei, dere!

For noen minutter siden, ble Henriette hentet. Vi sovnet ikke før klokka fire, men vi hadde det så utrolig gøy! Vi våknet kanskje rundt ti men vi kom oss faktisk ikke opp før klokka var blitt 13.00. Vi lå og skravlet, chatta og alt annet dere kan tenke dere.. Så vi rakk ikke mere enn å akkurat spise frokost før hun ble hentet, haha 🙂 Og mens vi lå og skravlet kom selveste Steinar Rumpesprekk inn på rommet mitt (dere vet den katta som jeg skrev om for litt siden). Han har ikke forlatt oss enda, og jeg trur på en slags måte at vi eier han, eller noe! Hvertall, så var han i det veldig fotogene hjørnet, se her..

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere hatt overnattingsbesøk i det siste?
~Mathilde 

sleepover

Heisann, folkens!

Nå, eller for litt siden, slutta bursdagen. Det var en kjempe vellykket kveld, og jeg kan nok fortelle mere om den i morgen ellerno! Henriette ble igjen etter bursdagen, ja det er planlagt (haha), og hun skal sove over. Akkurat nå sitter vi i senga mi med hver vår  PC i fanget, sosiale u said?! Neida, vi har det sykt kos! Anyroads, vi kan snakkes i morra en gang, byebye puser..

(Q) Hva gjør dere i kveld?
(Q) Har dere noen på overnatting?
-Mathilde!