på eventyr med en tråbåt

Heisann!

Her om dagen hadde vi lyst til å gjøre noe litt annerledes, og bestemte oss for å leie en sånn tråbåt. Thea, Mikael, Hannah, Casper og jeg leide da en knall gul tråbåt på stranda her og kjørte (eller trådde) et stykke ut i havet. Det var utrolig nok veldig idyllisk, og vi kunne liksom bare stoppe midt ut på havet og hoppe ut og bade fra båten der. I tillegg hadde båten en sklie på toppen, noe som gjorde det hele enda kulere! Til tross for at det ikke var noen steder å oppbevare mobilen der, tok jeg den likevel med, og den overlevde turen uten å havne i vannet, og da fikk jeg jo også tatt masse kule bilder fra vårt lille eventyr ute på havet!

(Q) Hva synes dere om bildene?

(Q) Har dere leid tråbåt før?

~Mathilde~

varmt og godt

Hei på dere!

Det er så deilig her, vi har et passe stort rom som til og med har internett! Vi kom ned til Chania halv elleve på fredagen, og siden vi bor et stykke på utsiden av byen, ble det ganske sent før vi kom oss hit. Gårsdagen startet med øs pøs regnvær, og det striregnet i noen timer, før det klarnet opp og etter det ble det utrolig varmt og deilig! Vi gikk på utsiden av hotellet og kikket i et par butikker, men det er ikke akkurat mye ordentlig her. Da det ble kveld og nokså mørkt, tok vi et vanvittig deilig bad i sjøen her, og det var ingen andre rundt, det var bare utrolig herlig! En av dagene skal vi inn til selve Chania, så kanskje er det noe mer der.. I dag har det vært strålende sol hele dagen, men akkurat nå har det skyet opp litt. Vi har for det meste ligget ved bassenget hele dagen, og gått ned til stranda de gangene vi skulle bade. Det er rett og slett bare så sykt fint her! 🙂

(Q) Hva synes dere om bildne?

(Q) Er dere på feire denne høstferien?

~Mathilde~

låst ute to ganger på en dag

Heihei!

Jeg kom nettopp inn døra her hjemme. Jeg sluttet tidlig (halv 12) på skolen i dag, og hadde bare naturfag og matte. Vi fikk igjen matteprøven vi hadde forrige fredag, og det ble også første karakter for i år. Jeg fikk faktisk 35 av 35 poeng, og en veldig deilig 6’er! Det gjorde virkelig dagen et par hakk bedre.. Så skulle jeg kjøre til mamma for å hente et par saker jeg skulle ha med meg til Kreta, men det var det ingen hjemme, og det fantes heller ingen måter å komme seg inn på, tro meg, jeg klatret til og med opp på taket, men nei.. Så, etter hvert, kom hun og jeg fikk hentet sakene og kjørte videre hit til pappa, men her fantes det heller ingen nøkkel. Hvor typisk er det ikke at den eneste gangen jeg glemmer nøkkel er det ingen mulighet for å komme seg inn hjemme? Jeg var, også her, oppå taket for å prøve å finne en vei inn, men det hjalp ikke.. I tillegg til dette begynte det selvfølgelig også å regne masse, flott ikke sant? Heldigvis fikk jeg tak i farfar som har nøkkel til huset vårt her, og han kom og reddet meg! Så nå er jeg endelig inne etter å ha vært utelåst hele to ganger på en dag.. 🙂

(Q) Hvordan har deres dag vært så langt?
(Q) Har noen flere klart samme suksess som meg i dag?
~Mathilde~

uken før høstferien

Hei på dere!

Det er vanvittig å tenke på at vi snart har gått på skolen i snart 5 eller 6 uker (husker ikke helt der). Når denne uken slutter er det jo høstferie, og på disse ukene som har gått har jeg lært veldig, veldig mye. Media er noe jeg virkelig trives med, og selv om noen ting kan være utfordrende, liker jeg det svært godt! Denne uken holder vi på med noe som heter mappepresentasjon. Vi skal ha en fremføring om alle prosjektene vi har laget i ukene frem til nå. Jeg er ganske nervøs for det, men det går nok bra.. 

Så over til noe litt annet.. På fredagen drar jeg avsted for en uke, hele familien på pappa sin side skal nemlig til Kreta! Vi skal til byen Chania, og vi blir der som sagt til neste fredag igjen. Som vanlig, kommer jeg med sene varsler, men det ordner seg vel. Jeg tviler på at jeg får til å blogge noe derfra, bare sånn at dere er klar over det.. Men jeg gleder meg utrolig masse, og hva er vel deiligere enn en varm sydentur nå i dette litt for kalde høstværet? Det blir veldig bra og kunne slappe av på stranda eller gå rundt i gamlebyen i Chania, som visstnok skal være veldig fin! 

 dette er noe av det vi holdt på med på mandag, det ble vanvittig kult!

(Q) Skal dere avgårde i høstferien?
~Mathilde~

bananpannekaker

Heihei!

I dag våknet jeg med den følelsen at jeg hadde skikkelig lyst til å lage meg en skikkelig god frokost, se på gårsdagens opptak av ‘Skal vi Danse’, og blogge om det hele. Allerede nå har jeg klart å gjennomføre det, eller jeg ser fortsatt på ‘Skal vi Danse’ da, men… Til frokost bestemte jeg meg for å lage bananpannekaker. Det er vanvittig godt, og veldig, veldig lett! Anbefaler alle å prøve det ut, fordi nam.

Det du trenger er:
– En banan
– To egg
– 4-5 ss mel (rart mål, jeg vet)

Først visper du eggene, og har i melet. Deretter moser du bare bananen og har den oppi resten av blandingen og rører det godt sammen. Så kan du bare steke pannekakene dine, and you’re ready to go! Disse smaker så utrolig godt! 

(Q) Hva synes dere om oppskriften?
(Q) Har dere prøvd dette før?
~Mathilde~

høstinspirert look

 haha, photoshop much.

Produktliste:
Essence all-in-one BB cream
Clinique stay matte sheer pressed power
Make Up For Ever pro bronze fusion ~ 30M
INGLOT HD sculpting power ~ 505
The Balm Mary Lou manizer
The Balm Put a lid on it
MAC pigment ~ Melon
Make Up Revolution palette ~ Iconic 1
Sleek iDevine ~ Au Natural
L’oreal telescopic mascara
Lancome Le Crayon Khôl ~ 01 Noir
Anasiasia Brow Powder Duo ~ Dark brown
Anastasia clear brow gel
Sleek lipstick ~ Tweek

(Q) Hva synes dere om looken?
~Mathilde~

VSCO lately

Hei!

Dere har sikkert sett flere som har gjort sånn ‘insta lately’, hvor de viser bildene de har lagt ut på instagram den siste tiden. Jeg er derimot ikke like aktiv på instagram, eller jeg legger jo ut en del, men liksom aldri mange bilder på en uke.. Men på VSCO er jeg veldig aktiv, mest fordi jeg elsker å redigere bildene mine der, men jeg liker bare å legge ut bildene mine der også. Så jeg samlet opp noen av bildene mine der som er fra den siste uken, så kan dere få se hva jeg har brukt tiden min på! 🙂 -vil forresten beklage hvis det er i overkant masse selfies her..
På onsdag var jeg med Malin til Tønsberg. Der dro vi først på bubbletea, og kjære, vakre, vene, for noe gode greier!! Etter det gikk vi til biblioteket der, fordi der skulle Linnéa Myhre være og ha forfattermøte. Hun ble både intervjuet av en som var der sammen med henne, hun snakket litt om begge bøkene sine, og fortalte om deler av livet sitt. Det var utrolig flott, og jeg koste meg så masse sammen med Malin! 

(Q) Hva synes dere om bildene/updaten?
(Q) Vil dere ha flere slike?
~Mathilde~

nyklipt

Heisann!

Nå er det fredag igjen, og jeg startet faktisk helgen med en tur til frisøren. Jeg tuller ikke når jeg sier at det nesten er to år siden sist jeg var hos en frisør, jeg har rett og slett ikke turt eller samlet meg sammen til å gjøre det. Men nå begynte håret mitt å bli så slitt, og det trengtes virkelig å gjøres noe med det… Jeg dro til Jazz i Larvik, og hun jeg klipte meg hos var vanvittig hyggelig! Håret mitt føles så mye bedre nå, og jeg er virkelig storfornøyd sånn det er nå! Hun klipte faktisk av en del, men det gjorde meg ingenting, jeg trengte en skikkelig klipp. Åh, jeg elsker resultatet!! <3

(Q) Hva synes dere om resultatet?
~Mathilde~

favoritter fra den siste tiden

Heihei!

Denne gangen har jeg enda en video til dere (egt. YouTube men..), og i denne videoen viser jeg dere favorittene mine fra den siste tiden. Fokuset var ikke spesielt samarbeidsvillig, noe som irriterer meg vanvittig mye.. Uansett, jeg håper dere liker videoen! 🙂

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~ 

Jessup makeup-brushes

Heisann!

I dag, da jeg gikk for å hente posten, lå det, til min store lykke, en pakke der. Jeg løp inn døra og rev opp pakken før det hadde gått særlig lang tid, og trålte av glede da jeg så innholdet! For rundt to uker siden, bestilte jeg et sett med sminkekoster fra ebay, og jeg må si at jeg synes leveringstiden var ganske god. Merket heter Jessup, og jeg har hørt utrolig masse bra om det, og veldig mange anbefaler kostene på det sterkeste. De er så myke og gode, og jeg har allerede rukket å prøve noen av dem. Så langt er jeg super-imponert!! Dere burde virkelig sjekke ut disse, de er veldig billige også.. Jeg smiler omtrent fra øre til øre nå!

(Q) Har dere testet/vil dere teste ut disse kostene?
~Mathilde~