sosialsønsdag

Hei på dere!

I dag våknet jeg av en melding på messenger fra Hedda, om vi skulle dra på Baker’n og spise frokost, Hedda, Maren, Helene, Marie og jeg. Klokka tolv satt vi og spiste den deiligste frokosten sammen, det var virkelig passende på en søndag som denne! Etter dette dro vi en kort tur ned på brygga i Nevlunghavn, og så dro vi til Maren og la planer for resten av dagen. Vi dro også en veldig kort tur til Marie og så på en håndballkamp, men så be vi enige om å møtes på Kristinius og spise klokka 18. Dager som dette er så utrolig koselig!! 🙂

tidenes jenter!

(Q) Hva gjør dere denne søndagen?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~ 

NYTT KAMERA

Heii!

Jeg har utrolig lenge ønsket meg et nytt kamera, ettersom det andre jeg har hatt er over 3 år gammelt nå.. Og når jeg er såpass interessert i foto som jeg er, og i tillegg tar masse bilder til bloggen, følte jeg det var på tide med noe nytt. Derfor tenkte jeg lenge på å kjøpe meg et nytt kamera, og om tirsdagen som var, dro jeg inn til byen, og kjøpte meg et splitter nytt Canon EOS 700D. Jeg har hørt så utrolig mange bra omtaler om det, og siklet nesten bare jeg så det, så det ble, uten noe som helse form for tvil, med meg hjem! Jeg er seriøst helt frelst, altså dette kameraet er så bra, spesielt i forhold til det tidligere jeg hadde.. Det er så gøy å se forskjellene, og jeg er såå glad for at jeg valgte å investere i dette kameraet!!

 Så nå er samlingen ganske fin, eller? 

(Q) Hvilket kamera har dere?
(Q) Har dere testet ut dette før?
~Mathilde~

klassekos

Heihei!

Om tirsdagen var alle oss i A-klassen på tur i stedet for vanlig skole, og det er alltids veldig gøy. Vi møtte opp på Indre Havn og var der resten av dagen, og vi fikk også lov å dra litt tidligere. Der gjorde vi egentlig ikke så veldig mye spesielt, men vi koste oss i alle fall. Været var også ganske deilig en god stund, men så begynte det å regne en god del, så ble det strålende sol igjen. Slike dager hvor man ikke trenger å gjøre noe, men kun sitte sammen med pledd og skravle er utrolig deilig! Jeg hadde også med meg kameraet for en gangs skyld, og knipset noen bilder.. 🙂


too much inspo

Så kom vi opp i prøvemuntlig på onsdag, og det jobbet jeg intenst med til i dag. Jenny, Marie og jeg kom opp i samfunnsfag, og Jenny og jeg kom opp i samme tema; det norske velferdssamfunnet. Det var helt forferdelig i starten, men bare jeg fikk kommet meg litt inn i det, gikk det bedre. Jeg var oppe halv tolv i dag, og fikk faktisk en 6’er!! Ble så vanvittig letta, for jeg hadde jobbet skikkelig for den.. Så nå er det heldigvis litt pause før vi skal ha muntlig eksamen. 

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært på tur eller hatt prøvemuntlig de siste dagene?
~Mathilde~ 

fotograf for en bok?!

Heisann!

Nå er det tid for det jeg har gledet meg til å kunne fortelle dere. I sommer fikk jeg tilbudet om å være fotograf for en samling på tre bøker. Det er riktignok farmoren min som har skrevet dette, men det gjør det bare enda mer morsomt, med tanke på at det blir veldig nært! Farmoren min, Ragnhild Bakke Waale, har skrevet mange bøker tidligere, både lærerbøker i RLE, diktbøker og så videre. Denne gangen skulle hun gi ut en diktsamling som inneholdt tre bøker, og jeg fikk det ærefulle oppdraget å fotografere for disse bøkene. 

Denne muligheten er for meg helt sinnsyk! Jeg fikk jo som sagt jobben i sommer, så prosjektet har holdt på veldig lenge. Deadline for bildene var i november, så vi har helt klart ventet lenge på å få produsert, trykket og bundet bøkene. Men denne fredagen var de endelig klare, og nå har jeg faktisk bøkene rett ved siden av meg. Det er ganske sykt. Jeg kunne aldri drømt om noe som dette… Tenk på det, disse bøkene vil bli solgt rundt om i hele landet, og jeg, lille Mathilde, er fotograf. Det er utrolig stort for meg!! På denne tiden i fjor, var jeg med Mats Grimsæth på jobb en dag, og han ba meg om å gripe mulighetene som ville komme. Det er dette jeg har gjort med denne jobben, og det føles helt ubegripelig. 

Slik ser første bok ut:

Slik ser bok nummer to ut:

Og dette er nummer tre:

Bøkene har foreløpig ikke kommet ut i noen butikker, og jeg vet ikke helt klart hvor de vil komme ut enda heller, men jeg er ganske sikker på at for de som bor i Larvik vil de tas inn på Ark på Nordbyen og muligens også på torget. Det hadde vært stas om de ble populære! 🙂 Haha, jeg er så gira…

(Q) Hva synes dere om bøkene og bildene?
~Mathilde~ 

lang langhelg

Hei!

I dag klarte jeg faktisk å sove helt til klokka var halv 2, og nok en dag fikk jeg føle meg uthvilt. Men det er likevel smålig rart, for nå føler jeg at klokken er rundt ett, men så er den egentlig over fem, hehe.. Med andre ord, har jeg ikke “rukket” å gjøre noe produktivt i dag. Merker liksom at det har vært helg i fem dager. Jeg har spist, sett på bloggerne og såvidt ryddet et par ting på rommet. I morgen er det heldigvis en deilig dag, for vi skal på tur til Indre Havn med klassen, og det har jeg tro på at blir koselig! 

Forresten, så har jeg et ganske spennende prosjekt å fortelle dere om! Jeg har såvidt nevnt at jeg holdt på med noe tidligere, men det trur jeg var i høst en gang. Så det har hold på veldig lenge, men endelig er det klart. Jeg skal lage et eget innlegg om dette, antakeligvis senere i dag. Og jeg vet ikke hvor spennende dere synes det er, men for min del er det utrolig kult! 🙂

(Q) Er dere spente på å høre nyheten?
~Mathilde~ 

innkjøp 22. mai

Hei

Som jeg allerede har nevnt nå, var jeg jo på byen med Helene, Leah og Helga i går, og shoppet litt. Så nå ville jeg bare vise dere veldig kort hva jeg kjøpte, hvis dere skulle ha lyst til å se det.. Jeg føler liksom at det er så vanvittig lenge siden jeg har vist noen innkjøp her på bloggen, så kanskje det var på tide.


Real Techniques Bold Metals, nr 300, 219 kr på H&M


Mascaraer 99 kr per stykk på Cubus


Genser-ish fra Bikbok 249 kr


Shorts 299 kr på Bikbok


Flash-tattos fra Pieces 49 kr

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~ 

godt med langhelg

Hei!

I går hadde jeg jo også fri, og det gjorde det bare enda rarere å våkne opp i dag uten å måtte på skolen, jeg følte liksom at helgen var over.. I alle fall, Helene, Leah og Helgaa hadde eksamen i går, og for å “feire” at de ble ferdige, dro vi en tur på Nordbyen sammen. Der fikk vi både shoppet og spist litt, og det var slettes ikke dumt! Jeg tenkte at jeg skulle vise dere innkjøpene i et eget innlegg senere i dag, altså, det er ikke utrolig mye, men likevel..Jeg var hjemme i en halvtime før jeg ble hentet av Cecilie, og vi dro på noe som egentlig skulle være en grillkveld hos ei venninne som heter Mariell. Men da været ikke lot oss være ute, hadde vi det heller koselig inne hos Mariell. 

Dagen i dag startet litt tidlig med at vi hadde beachrunde på Nesjar. Vi spilte fire kamper totalt i dag, og da ble vi der også en stund, i og med at det tok tid mellom kampene. Vi spilte utrolig bra og vant 3 av 4 kamper, og det er vi veldig fornøyde med! Jeg tror faktisk vi leder serien også.. 🙂

(Q) Hva har dere gjort i dag?
~Mathilde~ 

avslappende

Heihei!

Dagen startet med at jeg våknet veldig uthvilt, noe som var deilig med tanke på all jobbingen og stressingen dagene i forveien. Jeg har egentlig ikke trukket å gjøre så mye, annet enn å kjøre en tur med mopeden, sett på en del youtube-videoer osv.. Jeg bare elsker slike dager hvor jeg ikke trenger å gjøre noenting, og har hele dagen til å gjøre hva jeg vil, i dette tilfellet, ingenting, haha! 

(Q) Hva bruker dere dagene nå på?
~Mathilde~ 

eksamen overstått

Heisann!

Herlighet, dere, nå har jeg fri i 5 dager.. Jeg er ferdig med matteeksamen, og jeg lever fortsatt. Dagene i forkant har bestått at intens jobbing, og streving for å kunne prestere best mulig på eksamen, og nå er det hele ferdig. jeg har vært så ekstremt sliten, og jeg har omtrent ikke tenkt på annet enn tall, men mye av jobbingen var helt klart verdt det. Selve eksamenen følte jeg gikk helt greit, den kunne nok med fordel gått en del bedre, men jeg får bare prøve å tenke at det ikke har så mye å si, og at jeg uansett er sikret en plass på Medie og kommunikasjon.. Men det er så deilig å kunne slappe av og hvile ut i hele 5 dager nå! 

(Q) Har dere hatt eksamen enda, isåfall, hvordan gikk den?
~Mathilde~