når dagene byr seg

Hei!

I dag ble det faktisk en relativt kort skoledag for min del. Jeg er jo i praksis på mandager, og får derfor ikke med meg alle beskjedene som de andre i klassen min får den dagen. Nå viste det seg altså at vi skulle møte opp i første økt i dag for å ha gym, og så kunne vi dra eter det. Ha fri resten av dagen. Så jeg møtte opp i gymtøy, men jeg hadde med meg skolesaker for timene jeg trodde vi skulle ha etterpå. Waste. Jaja, skal overhodet ikke klage på litt ekstra fri! Spesielt nå som været er helt på topp.. Det var jo oppimot 28 grader her i formiddag, jeg er helt frelst av denne varmen. Håper det forblir slik frem til sommeren er over. Jeg dro til mamma etter jeg fikk vite at jeg hadde fri, og var der en stund. Nå burde jeg egentlig gjøre mye annet enn å blogge, men sånn går det nå.. Jeg skal sove over hos noen i Porsgrunn i morgen, og bør derfor pakke litt saker. Dessuten har vi ‘mappefremføringer’ i media denne uken, og jeg skal ha min på torsdag. Den bør jeg jo i aller høyeste grad jobbe med nå! Vi snakkes! 🙂

(Q) Har dere litt deiligere skoledager nå som sommeren nærmer seg?
~Mathilde~

glede i gårsdagen

Heihei!

Jeg hadde så mye jeg skulle gjøre i går, så jeg rakk ikke å skrive noe som helst. Dagen startet med beach-håndball-kamper på Halsen, og vi vant to av tre! Beach-håndball er så gøy, og det er alltid så god stemning på slike runder. Så rakk jeg ikke mer enn å komme hjem og dusje, deretter sminke meg og desperat prøve å rette det fuktige håret mitt ( :-/ ), før jeg kjørte til byen og møtte mine to kjære; Cecilie og Elise. Vi tok en kaffe på Hungry Hearts, og gikk til torget og satt der mens vi skravlet og koste oss! Så avsluttet jeg dagen med å grille på hytta med Thea, og det var så deilig, spesielt med tanke på været! Vi hadde det super-hyggelig, og da kom vi hjem ganske sent. 

(Q) Gjorde dere noe koselig i går?
~Mathilde~

«De vil se best mulig ut, og ønsker å etterligne andre som har drømmekroppen»

«Men hvor ekte er alt det egentlig?»

For ikke lenge siden skrev jeg denne teksten i en kombinasjon av frustrasjon og pessimisme. I formiddag ble den publisert på Østlands-Posten sin nettside, og jeg tror personlig denne teksten vil treffe mange ungdommer, men også eldre der ute. Det er virkelig et relevant tema, så gjøre deg selv (og meg) en liten tjeneste, og les det jeg har skrevet. Klikk HER for å komme til teksten!

 

 

(Q) Hva er deres meninger rundt dette temaet?
~Mathilde~

ut i varmen

Hei, fine dere!

I dag har jeg dessverre gått på en liten smell, eller det blir egentlig feil å si det, men hele den siste uken har jeg vært så slapp og tom for krefter at jeg rett og slett har slitt med å gjøre stort.. Jeg var på håndball-trening i går, og det gikk greit nok, men det var i etterkant at jeg kjente på hvor ille det var. Jeg fikk ikke sovet ordentlig i natt, og dermed var jeg ikke stort bedre i dag. Likevel dro jeg på skolen, og prøvde å late som ingenting. Helt til jeg ikke en gang klarte å fokusere eller konsentrere meg, da sa jeg pent i fra, og tok nesten buss hjem. Der er kjedelig når det er sånn, men det er viktig å lytte til kroppen i blant. Krysser fingrene for at det bedrer seg! 

Solen steker rimelig godt i Larvik i dag, og det skal utnyttes til det fulleste. Jeg har savnet sommer-varmen sånn, spesielt etter den var på besøk for litt siden. Nå som den endelig er tilbake, benytter jeg sjansen til å legge meg langflat på verandaen iført bikini. Det er så deilig! Jeg tok en pause fra solingen for å blogge nå, men kjenner jeg meg selv rett, flyr jeg nok rett ut og slikker sol igjen snart! Ha en flott fredag videre! 🙂

(Q) Er det like deilig vær der du bor?
(Q) Hvordan ser fredagen deres ut?
~Mathilde~

kaffemorgen

Heisann!

I dag har jeg faktisk fri, og det kjennes så deilig! Eller, vi har ikke direkte fri, men 3. klasse MK har eksamen, og derfor skal vi heller jobbe hjemmefra i dag. Det å kunne sove noen timer ekstra midt i uka, skal ikke klages på.. Jeg har nesten akkurat kommet meg opp, og har ikke rukket mer enn å lage meg en latte macchiato. Jeg er virkelig en av de som behøver kaffe på morgenen, eller hvert fall i løpet av de første timene jeg er våken. Det har blitt en avhengighet, men det kunne vel vært verre, eller? I går var jeg i Østlands-Posten, som jeg har praksis i på mandager, og jeg trives bare mer og mer for hver uke. Det er så godt å ha funnet seg en plass hvor man føler seg så godt tatt i mot! Normalt slutter jeg halv fire, men i går ble jeg der faktisk til klokka var over seks. Det var to andre som hadde kveldsvakt, og jeg hadde en sak jeg skulle skrive som tok litt lenger tid. Så ble vi sittende og snakke i lange tider, og ja, det er så herlig der! Så med tanke på at jeg var der i over ni timer, var det deilig å slippe skolen i dag! 

(Q) Har dere noen planer for dagen?
~Mathilde~

en kveld ute med venner

Heihei!

Da jeg sa at jeg ikke hadde noen planer i går, var det forsåvidt sant, helt til jeg ble spurt om jeg ville være med noen av jentene. Det takket jeg jo så klart ja til, og jeg rakk ikke mer enn å spise middag før Helene sto på døra. Vi dro først til Helena, en god venn fra ungdomsskolen, sammen med noen flere. Der hadde vi det veldig koselig, og det gikk før det meste i snakking og dansing. Deretter gikk vi fra Helena til Stine. Vi måtte , været var helt bånn, og det var et stykke dit, men da vi kom frem gikk det helt fint. Det var utrolig gøy der også, og vi koste oss masse! Så selv om det meste ble nokså impulsivt, hadde vi det veldig morsomt! 

(Q) Gjorde dere noe koselig i går?
~Mathilde~

cinnamon buns

Hei!

I dag er det virkelig grått og trist ute, det regner tilogmed. Jeg ber inderlig om dette går over, for altså, juni nærmer seg med stormskritt, og jeg er ikke så gira for at været skal være slik. Jeg tok en kort moped-tur innom mamma i sta, hovedsaklig for å droppe av noen klær og sko og slikt. Det er faktisk det eneste produktive jeg har gjort i dag. Vel, bortsett fra at jeg satte i gang med å bake da jeg kom hjem. Jeg fikk så veldig lyst på kanelsnurrer, og vi hadde alt som trengtes av ingredienser, så da var det ikke akkurat mye som kunne stoppe meg. Det er jo så godt! For øyeblikket ser jeg på en film og nyter bakverket mitt, og slapper godt av. Håper dere har en fin lørdag videre!

(Q) Har dere bakt noe fristende i dag?
~Mathilde~