gatene om våren

Ah, Oslo
Nå er du fin.

Alt stråler liksom så mye mer når det er sol. Alt det grønne blir grønnere, blomstene blomstrer.
Den stemninga som ligger i lufta nå, er så ufattelig deilig. I gata utenfor står syrintrærne i full blomst, trærne i parken er så rike på blader at de nærmest vokser sammen.
Dette er vår, og det finnes lite mer idyllisk enn det.
Jeg er svak for blomstene, fargene, de vakre gatene som aldri er så vakre som i mai.

~Mathilde~

stilfull i regnet

Hei, dere!

Okei, dette har vært en skikkelig kjip mai-måned, stort sett fylt med regn og kjedelig vær. Jeg har fått opp minner fra denne tiden i fjor, og det var noe helt annet. Sol, varme, lite klær. Jeg kjenner at jeg trenger det litt kjapt nå, hehe. Men det er jo strengt tatt ikke noe jeg får gjort noe med heller, så vi får gjøre det beste ut av det. 
Her om dagen var jeg som sagt ute med Maren for å ta en kaffe sammen. Jeg luftet regnjakka mi for ørtende gang denne måneden, men den er så fin, at det går ganske greit. I tillegg var vi innom Robot, den kuleste retrobutikken på Løkka, og kjøpte oss hvert vårt par med skikkelig store, dødsrå solbriller. De gjorde stilen komplett. Altså, vi så innmari kule ut der vi tuslet langs Akerselva i regnjakker og solbriller! Men virkelig, jeg digger stilen ♥

(Q) Hva synes dere om antrekket?
~Mathilde~

søndagskaffen utendørs

God søndag!

I dag har vært så fin, og jeg har tilbrakt mye av dagen utendørs med en av de fineste jeg vet om. Maren og jeg hadde ikke sett hverandre på altfor lenge, men denne søndagen ble vi enige om å møtes ute for å ta en etterlengtet kaffe sammen. Været var helt grusomt til å begynne med, så vi tuslet nedover Grünerløkka i pøsregn. Heldigvis ga det seg, og vi kunne nyte kaffen uten å bli gjennomvåte. Vi var også innom Robot, en skikkelig kul vintagebutikk på Løkka, hvor vi fant hvert vårt par med solbriller. En stil jeg vanligvis aldri ville gått for, men vi hypet hverandre såpass mye opp, at vi ikke klarte å dra derfra uten dem, haha! Jeg er knallfornøyd med dagen, det var så godt å kunne se Maren igjen – og ha en så bra søndag sammen!

(Q) Hvordan har deres søndag vært?
~Mathilde~

MITT NYE HJEM

Hei, fine dere!

Jeg har vært ganske fraværende den siste tiden, og det har hatt sine grunner. Men jeg håper på å være flinkere til å skrive innom her oftere nå. Det er vår, ting spirer og gror, og jeg merker at det gjør noe med hodet – positivt altså! 

En annen helt vanvittig gøy ting som har skjedd, er at jeg har funnet meg en ny leilighet! Jeg har ikke flyttet enda, og skal ikke overta før 1. juli, men det er så stort for meg. I slutten av juni løses det fine kollektivet hvor jeg har bodd i tre år, opp. Det blir veldig rart, og litt trist, å skulle flytte fra hverandre, men jeg er samtidig veldig klar for å flytte alene til en ny plass. 
Jeg har fått leie en helt nydelig hybelleilighet på Tåsen, og siden den står tom allerede nå, har jeg fått lov til å begynne flytteprosessen litt smått. Det er så gøy å drive på der oppe, og jeg har allerede begynt med litt maling og møblering. Det er så gøy å kunne gjøre den bo-prosessen på nytt! Jeg skal oppdatere masse mer om dette, men enn så lenge koser jeg meg skikkelig med å innrede i det små. Det blir så bra!

(Q) Er det flere som skal flytte i sommer?
~Mathilde~

en litt annerledes 17.mai

God 17.mai, kjære fintfolk!

Jeg håper feiringen av nasjonaldagen er fin, og at det er rom for litt feiring til tross for restriksjoner og annerledesheter.
Det blir forhåpentligvis ikke slik neste år, og godt er det.
Enn så lenge får vi gjøre det beste ut av dagen og tiden. 17.mai-klem fra meg ♥

~Mathilde~

hagebykjærlighet

God fredag!

Endelig helg, og en veldig rolig en for min del. Jeg kan ikke huske å ha fortalt det før her, men jeg har skaffet meg en ny leilighet som jeg skal flytte inn i, i juli. Dit skal jeg en tur i morgen for å male litt, og det ser jeg skikkelig frem til! Det er sånne ting som er litt spennende å drive med, eller koble litt av med, om dagen.

I går var jeg en tur i Ullevål Hageby med stesøstera mi, og vi nøt finværet der. Det var jo så varmt og godt i går, og sola stakk til og med innom en stund – det var godt etter mange dager med regn. Vi gikk rundt i gatene i hagebyen og kikket på alle de vakre buksene, trærne og hagene rundt om. Damplassen var stappfull av mennesker, og vi var flere som tenkte at Ullevål Hageby en nydelig, varm fridag var en god idé, hehe. Hyggelig var det, i alle fall!

(Q) Hvordan er deres langhelg?
~Mathilde~

parklivet

God tirsdag!

Slutten av april var jo helt nydelig og skikkelig klassisk vår-idyll. Jeg hadde håp for mai også, men så langt har det stort sett bare vært regn og tunge skyer på himmelen. Jeg hadde en skikkelig fin lørdag for litt siden, da sola fremdeles var varm nok til å kunne steke i parken. Jeg møtte Thea, min fine stesøster, i Bjølsenparken. Der hadde vi en liten piknik mens vi skravlet i en liten evighet, og bare nøt sola som varmet. Vi fikk til og med solt oss litt – det er vår, det! Det var en så hyggelig ettermiddag, og jeg gleder meg allerede til været tillater sånne parkturer igjen. La oss håpe det ikke er så langt unna!

(Q) Har dere sittet ute i parken enda i vår?
~Mathilde~