studieavslutning og sommerferie!!

Hei, dere!

Nå er det virkelig sommer! Her i Oslogryta koker det, og folk er ute overalt. Det er en merkelig kontrast til hvordan byen var for bare en måned eller to siden… Denne uka ble vi også ferdige på studiet, og har endelig sommerferie! Jeg for min del har to eksamener igjen i august, fordi jeg har en utsettelse på dem. Men det er i grunn helt greit, det blir bare en litt forsinket bachelorgrad for min del. Men jeg har likevel skikkelig sommerferie-følelse!

På onsdag var vi samlet nesten hele klassen – med god avstand – i Frognerparken for å feire at vi (snart) er ferdigutdannet journalister! Det var så koselig, vi spilte kubb, skravlet, mimret tilbake på studieårene, drakk vin og øl, og hadde en skikkelig fin avslutning på tre helt vanvittig bra år. Den siste halvdelen av studiet ble jo veldig amputert pga. pandemien, men til tross for det, har vi opplevd masse, gjort spennende oppdrag, og fått helt unike muligheter. Det er så rart å ikke vite når vi skal sees igjen, egentlig ganske vemodig… Jeg har blitt så glad i klassen min, og det har vært så fint å få dele utdanningen med dem! Tenk det, snart er bacheloren overstått, det er nesten litt ubegripelig.

(Q) Har dere sommerferie enda?
~Mathilde~

(enda en) ny tatovering

God søndag!
Tidligere denne uka var jeg hjemme i Larvik en liten tur for å se igjen familien. Jeg hadde ikke vært hjemme siden påska, så det var hyggelig å ta en hjemtur nå. I tillegg hadde jeg en annen avtale på planen da jeg reiste hjem, jeg skulle nemlig ta enda en ny tatovering.

Det begynner å et par stykker nå, men jeg elsker tatoveringer – det er ingen hemmelighet. Jeg liker de best små, i en fine-line-stil, og det var akkurat dette jeg skulle ha denne gangen også. Dette ble min åttende, og jeg er så fornøyd!
Jeg tok en liten flamme på ribbeinet på høyresiden av kroppen. Jeg har hørt at det er blant de verste stedene å ta, men jeg synes det gikk overraskende bra, hehe! Ild har bestandig vært det mest kraftfulle jeg vet om, så dette var en tatovering med mye kraft i seg. Jeg tok den på Let’s Ink i Larvik, og jeg må virkelig anbefale dem! Så dyktige folk, og studioet deres var utrolig fint. Hele opplevelsen var skikkelig bra, og jeg er så,  fornøyd!!

(Q) Hva synes dere om tatoveringen?
~Mathilde~

feiring av sommeren

God fredag!
I dag har vært en skikkelig deilig dag. Sommervarmen er fremdeles like brennheit, og jeg har flydd rundt i en  kort sommerkjole uten strømpebukse for første gang (tror jeg?) i år. Vi i kollektivet har feiret sommeren med mat og dødsgode drinker på Pincho Nation i dag. Helene flytter nemlig ut i dag, og det er litt trist. Derfor måtte vi ta en siste tur ut sammen før vi løses opp og går hvert til vårt. Vi hadde det så koselig, og det er litt trist å tenke på at vi ikke skal bo sammen lenger. Det er ikke en måned en gang, til jeg flytter selv – herlighet, det går fort! Vel, denne sommerdagen ble ordentlig vellykket, og vi fikk en knall siste-dag sammen ♥

 

(Q) Hvordan er deres fredag?
~Mathilde~

sånne sommerkvelder

Hei, dere!

Åh, nå er det sommer! De siste dagene har det vært så varmt her i hovedstaden, at jeg nærmest føler jeg har smeltet vekk. Det gikk fra lave temperaturer og regn til knallvarme og sommervær over natta, og det har ikke tenkt til å gi seg med det første heller. Jeg klarer ikke helt å venne meg til det, men tenker samtidig at det var på høy tid ettersom vi faktisk er i juni allerede…
For et par dager siden feiret jeg en av disse varme sommerkveldene hos min kjære Vigdis. Vi hadde en skikkelig etterlengtet vinkveld, satt ute på verandaen hennes til klokka nærmet seg midnatt. Det var så deilig å kunne sees og skravle i timevis igjen, og en veranda med sol hele kvelden gjør det ikke mindre hyggelig heller. Herlighet, som vi koste oss! Sånne kvelder tar jeg gjerne flere av, takk.

(Q) Hvordan har dere startet sommeren?
~Mathilde~