et savn allerede

Hvor ble det av sola og sommervarmen?
Jeg savner allerede slik forrige uke var. Sommerklær, livet i parken, timevis i sola for å få litt brunfarge. Det er lite som minner om det nå. Denne uka har det regnet, blåst og skyet over, ikke akkurat noe som hjelper på mitt ekstremt værsyke humør. Jeg savner å kunne sette meg ute i sola og nye i mange timer. Jeg håper sommeren snart melder seg igjen, for jeg kunne trengt litt påfyll av sola! Jeg håper ikke jeg er alene om det?

~Mathilde~

piknik i parken

Hei på dere!

Ny uke igjen, og jeg har ikke på langt nær vært så i farta som jeg var forrige uke. I går regnet det hele dagen, og det var ikke akkurat med på å få opp humøret. Det eneste jeg var utenfor døren, var for å gå til og fra behandleren min. Resten av dagen satt jeg inne og slukte serier, hehe. I dag regner det heldigvis ikke, men det er ikke akkurat deilig vær heller… 

Forrige uke sendte stesøstera mi meg en melding og lurte på om vi skulle treffes. Hun var også i Oslo, og kjedet seg like mye som meg. Vi ble enige om å møtes på St.Hanshaugen for å drikke vin og kose oss. Det var en av de virkelig varme dagene, så parken var stappfull av mennesker. Men vi fant oss heldigvis en plass der vi ikke var omringet av folk. Det var skikkelig koselig, og ekstremt etterlengtet! Vi satt der i over tre timer og skravlet, før vi til slutt ble såpass kalde at vi måtte pakke sammen. Sånne kvelder i parken trenger jeg flere av!

~Mathilde~

bryllup på trygt vis

Hei, og god søndag!

I går var en ganske annerledes dag, på en veldig fin måte. Søsteren til stefaren min og kjæresten hennes skulle egentlig gifte seg på et tidspunkt snart, men på grunn av pandemien, måtte de enten utsette bryllupet eller finne på noe annet. De søkte om å få gifte seg med kun nærmeste familie i en liten kirke, men vente med selve bryllupsfesten til senere. Så i går var jeg faktisk i bryllup på så trygt vis man kan gjøre det. Det var så utrolig koselig, og til tross for mye avstand, null håndtrykk eller klemmer og masse såpe, ble det en skikkelig fint og verdig bryllupsseremoni med en liten og hyggelig etterpåfest! Heia kjærligheten, selv om det er pandemitider!

(Q) Har dere vært i noen korona-trygge selskaper?
~Mathilde~

morgenlevering

God lørdag!

I dag har ikke vært like fin som de tidligere dagene, her har det vært på kanten til regn, med tunge skyer og mye vind. Ikke akkurat perfekt til å ligge i sola, men det er strengt tatt bare april. Kan ikke bli helt kravstor heller… 
Her om dagen våknet jeg opp til en melding fra Morgenlevering.no hvor det sto at en pakke ventet utenfor døren. Jeg var ganske forvirret, og skjønte ikke helt hva dette kunne være. Men jeg spratt opp og kikket utenfor dørstokken. Det sto det en pakke fra de aller fineste jentene mine, Maren, Helene og Marie. De hadde sendt meg en morgenlevering med blomster, ferskpresset juice og masse deilige bakevarer. Jeg ble helt rørt, det gjorde starten på dagen helt perfekt! En så nydelig måte å vise kjærlighet på, jeg er så heldig ♥

~Mathilde~

sommeren stakk innom

Hei på dere!

FOR noen dager det har vært, jeg er helt overveldet over hvor varmt det er om dagen! Det er skikkelig sommervær i Oslo, og garantert flere steder i landet, og jeg nyter det så til de grader. Jeg har endelig fått litt farge etter å ha vært timevis ute i solsteika hver dag den siste uka, og det gjør meg så glad. Jeg har vanligvis pakket med meg et teppe, en bok og litt småting, og gått en tur til en park hvor jeg har blitt liggende en stund. Det er bare helt skjønt! Jeg blir så lett påvirket av været, og de siste dagene har jeg virkelig hatt det deilig i over 20 grader – med helt skyfri himmel!

(Q) Har dere også hatt sommervær hos dere?
~Mathilde~

summed up in photos

De siste dagene har vært nydelige.
Helt fra jeg reiste til Larvik for påsken, og kom tilbake til Oslo igjen, har jeg gjort så mye koselig. Kjent på en skikkelig vårlig og sommerlig følelse. Det er sol, sol og sol. Her er dagene oppsummert gjennom mobilkameraet mitt.

Jeg har hatt verdens deiligste lunsjer på Oslo Raw og prøvd å utnytte lyset som skinner halvveis inn gjennom vinduet.

En av dagene skiftet været helt, og sendte en haglbyge over Oslo – kosekroken hjemme – og min nye, dødskule lysestake

En helt fantastisk fin dag i Nydalen med solsteik og softis og podcaster på øret!

Freshe vibber – St.Hanshaugen som er finest på denne tiden – og et som har blitt litt solbrun disse dagene

Bare et closeup av skjell, det er fascinerende greier – ett av tusen selfies – den omtrent daglige smoothiebowlen!

(Q) Hvordan har dere hatt det den siste tiden?
~Mathilde~

teltet i stua

Hei, og god søndag!

Det er vel ingen hemmelighet at det blir en del hjemmetid og innetid om dagen. Og man slipper etter hvert opp for ting å finne på. Jeg ser på serier, så klart, men det er ikke så gøy å sitte rett opp og ned og stirre inn i en skjerm hele dagen. Men så, her om dagen fikk jeg en helt utrolig artig idé! Jeg har ei lillesøster på fem år, og hun har et lit, rosa telt som hun elsker å leke i. Jeg lånte litt av den barnslige gleden hennes, og lagde meg mitt egne telt i min egen stue. Og jeg ble umiddelbart sendt tilbake til barndommen min, hvor man la tepper over stoler og kastet inn noen puter. Men denne gangen gjorde jeg det enda koseligere – jeg tok med noen lyslenker, litt finere puter og ei litta vinflaske. Jeg har kost meg så masse i det lille teltet mitt, og jeg har ingen planer om å ta et ned med det første! Det anbefales i disse tider!

(Q) Har dere prøvd å lage deres eget stue-telt?
~Mathilde~

sunny mornings

Good fredag!

Fy søren for et vær vi har hatt de siste dagene, jeg tror ikke det kun gjelder oss her i Oslo. Sola har varmet skikkelig, og himmelen har vært fullstendig skyfri – med unntak av noen timer her og der. Jeg har sittet ute og solet meg i flere timer, og det skal litt til før jeg gjør det.. Det ser heller ikke ut til at det skal avta heller, for neste uke er det meldt opptil 19 grader (!!) her, herlighet jeg gleder meg allerede, haha! De siste dagene har vi hatt en del skolearbeid, arbeidskrav og videomøter, så jeg har sittet inne litt mer enn jeg egentlig har villet, men heldigvis har jeg balansert studier og fritid veldig bra den siste uka. Jeg hadde helt glemt at det var fredag i dag, så det var en glede da jeg innså at det snart er tid for gullrekka og sofakos. Ha en fin fredagskveld, dere!

(Q) Er det like nydelig vær hos dere?
~Mathilde~

dried out flowers

Disse blomstene sto oppreist og fine før jeg reiste vekk for påsken.
Det var ambisiøst av meg å tro at de skulle overleve det. Men da jeg kom tilbake og fikk se dem, var de nesten enda finere. Eller, kanskje ikke finere, men de er definitivt så rustikke som jeg liker dem! Tørkede blomster kan være veldig fint, og disse synes jeg absolutt kledde det. Det blir nok en liten stund til før de går i søpla…

~Mathilde~

Andre påskedag

God mandag!

Siste dag med ferie og påskero i dag, i morgen er det brått på igjen med studier og oppgaver og alt som hører til (hjemmefra, vel og merke). Jeg reiser tilbake til Oslo i kveld, og kjenner at det skal bli litt godt det også, selv om det var deilig å komme hjem til Larvik for å feire påske med familien. Det er noe med å prøve å få litt rutiner, og det er jeg best på i Oslo. Så akkurat nå holder jeg på å pakke, men blir stadig avbrutt av noen hunder som ønsker litt oppmerksomhet. Herlighet, jeg har omtrent ikke gjort annet enn å snakke om hundehjemmet vårt, haha… Tre hunder er jo mye, og de flyr oppå hverandre hele tiden. Men det er utrolig koselig, da! Jeg er vokst opp med hunder rundt meg til enhver tid, så det var faktisk ganske rart å flytte til Oslo uten noen dyr rundt. Det er godt jeg kan komme hit og få litt påfyll i blant!

(Q) Hvordan har deres påskeferie vært?
~Mathilde~