close to new years

Hei på dere!

Nå sitter jeg i finstasen på rommet mitt og har i grunn akkurat gjort meg ferdig med klær og sminke. Det er veldig deilig å være ferdig i litt god tid, for jeg blir ikke hentet før om rundt en time. Jeg skal til Leah og det gleder jeg meg så utrolig masse til! Å feire nyttårsaften sammen venninner er omtrent tusen ganger bedre enn med familie, haha.. Det er virkelig helt sinnsykt, at det her er mitt siste blogginnlegg i 2015, og når vi snakkes igjen, har vi startet på et nytt år, 2016. Det er rart, helt sprøtt.. Helene kommer og henter meg om rundt en time, som sagt, så jeg skal bare ta det rolig her hjemme i mens. Ha en strålende nyttårsfeiring, kjære dere! Loveyou ;-*

(Q) Hvordan skal dere feire i kveld?
(Q) Hva synes dere om looken?
~Mathilde~

trettiførste

Heisann!

Nå prøver jeg egentlig å gjøre flere ting på en gang her.. Jeg prøver desperat å få skrevet et blogginnlegg, men så driver jeg også å pakker sakene mine, fordi jeg skal til mamma om ikke så lenge. Ved siden av dette skal jeg også rydde litt på rommet og vaske deler av badet. Så jeg har en del ting jeg skal få gjort innen jeg lander hos mamma, men det går nok fint. Jeg skal ikke avgårde til jentene som jeg skal feire kvelden med før i åtte-tiden, så jeg har jo ikke noe dårlig tid.. Jeg liker bare å få unnagjort ting. Men vi snakkes senere i dag, hehe 🙂

 altså, hvor søt var ikke lillegullet her?!

(Q) Hva har dere for planer i dag?
~Mathilde~

Mitt 2015 ~Januar-April

Heihei!

Som jeg sa tidligere tenkte jeg å starte på min årskavalkade nå, altså se tilbake på året som har gått, og dra frem høydepunkter og andre ting som har skjedd. 2015 har vært et utrolig bra år på mange måter, så man skal ikke se bort ifra at jeg feller et pat tårer når jeg ser tilbake nå… Men la oss bare sette i gang med de fire første månedene, januar til april!

Januar:

Jeg pangstartet det nye året med flotte venner. Vi feiret fire stykker hos Leah, og hadde det så utrolig hyggelig!

Noen av oss fra Nesjar var med og spilte PW-cup sammen med Pors-jentene, i en aldersklasse opp. Vi røyk vel ut i 1/8-finalen hvis ikke jeg tar helt feil..

JEG BLE SWEET 16, og den dagen var såå flott med masse gratulasjoner og klemmer. Og det er søren meg ikke lenge før jeg blir 17 nå heller, merk dere datoen, 14. januar!!

Marie, Joachim og jeg var med i klassequizen som var et radioprogram, hvor vi deltok og representerte Ra ungdomsskole, vi ble vel nummer tre eller fire i fylket trur jeg!

Cecilie og jeg var på foredrag med Linnéa Myhre, hvor hun snakket om boken sin “kjære”, og litt annet. Det var så flott å høre på henne, hun var så flink!

Jeg feiret mange bursdager, både mine egne, men også flere i familien min har bursdag i januar. Derfor ble de fleste helgene satt av til bursdager, men koselig var det.

VI HADDE 10.KLASSE-BALL!! Ballet var en helt egen opplevelse, og jeg har ikke hatt det så flott på lenge.. Jeg ble, som noen kanskje husker, ‘ballets dronning’, og den tittelen er noe av det stolteste jeg har fått. Det var helt uvirkelig.. Hele ballet var så flott, og jeg koste meg masse med både kavaleren min og vennene mine!

Februar:

Fikk knipset bilder av blant annet denne nydelige himmelen, I mean, look at it!!

Jeg var i Liverpool sammen med jentene i familien på pappa sin side, og hadde det så ekstremt koselig der! Jeg har så lyst til å reise tilbake til den byen, for den var så fin, dessuten så elsker jeg jo England!

Vi spilte også PW-cup i vår egen aldersklasse, dette var siste helgen i vinterferien. På cupen møtte jeg også Ine Undheim, som er en av de beste YouTuberene eller min mening!!

JEG BESTO OGSÅ TEORIPRØVEN PÅ MOPEDLAPPEN!!! Jeg var over meg av lykke da jeg kunne kjøre rundt på moppa mi <3

Mars:

Jeg startet mars med mine flotte, Maren og Helene, vi sov hos Maren og hadde det veldig hyggelig!

Maren, Helene, Marie og jeg var på en alle tiders tur til Mølen, hvor vi drakk kakao og koste oss. Det er liksom så sjeldent man får tid til å gå skikkelige turer nå..

Embla og Andrea feiret bursdagene sine sammen, og hadde temabursdag, noe som alltid er like gøy! Mot slutten av mars hadde vi også tentamener, og det var deilig da jeg fikk dem overstått.. Jeg sydde også min egne kjole som et prosjekt i K&H, og jeg ble storfornøyd med resultatet!

 

Skolen arrangerte Rabra til påske istedenfor til jul som det tidligere har vært, men showet ble bra, og jeg elsker jo uker som den, hvor vi jobber med showet konstant! Og etter det fikk vi en etterlengtet påskeferie.

Så var jeg i Sverige på harrytur med familien siden det var påskeferie!

April:

Jeg var på Baker’n og spiste sammen med Marie, Helene og Maren, for Marie hadde akkurat kommet hjem fra Paris, så det måtte feires!

Jeg var også i Oslo i påskeferien, sammen med mamma, Ben og lillesøsteren min. Der fikk vi vandret litt i Oslos gater og så klar, shoppet en del, hehe..

Så var jeg også hos Leah sammen med flere av jentene mine, og vi hadde det super-koselig med tapas og spill..

Jeg gjorde “the innuendo bingo”-challenge sammen med Helene, og vi hadde det så gøy når vi filmet denne, jeg lover dere!! 

Så var jeg også i Ål i Hallingdal sammen med laget, for der skulle vi spille cup. Der hadde vi det koselig, og cupen gikk også veldig bra, vi kom helt til finalen, men den tapte vi dessverre med ett mål..

Så ja, dere, dette var del 1 av min årskavalkade. Håper dere liker den, for jeg digger å se tilbake slik, det er nesten litt rørende, haha!

(Q) Hva synes dere om del 1 av årskavalkaden?
(Q) Hva gjorde dere denne delen av året?
~Mathilde~

nyåret nærmer seg

Hei dere!

I morgen er det faktisk nyttårsaften, det er så rart.. Jeg føler at julaften var for tre/fire dager siden liksom, ikke en hel uke.. Det er så rart hvordan vi skal gå inn i et nytt år allerede natt til iovermorgen. 2015 har gått så ekstremt fort for min del, og jeg har opplevd så utrolig masse flott! Jeg tenkte at etterpå skal jeg starte på disse “se tilbake på året”-innleggene, slik som jeg har gjort i mange år tidligere. Jeg elsker de innleggene, og nå begynner det jo å nærme seg tiden… I dag er ikke planene store heller, hittil i dag har jeg bare drukket en kopp kaffe og sett på Friends. Ha en fin lille-nyttårsaften, dere! 🙂

(Q) Synes dere også dette året har flydd unna?
~Mathilde~

romjulstur i Tønsberg

Heisann!

I dag startet jeg dagen med å forsove meg ganske mye.. Jeg skulle være på tog-stasjonen klokka tolv, og hadde derfor planer om å stå opp i ti-tiden, men neida, da klokka var ti på halv tolv våknet jeg. Jeg hadde da ca. en halvtime på meg med å sminke meg, ordne meg og sånt, men det gikk (akkurat). Så jeg kom meg til tog-stasjonen i tide. Der møtte jeg Cecilie, og vi tok toget sammen til Tønsberg. Vi hadde ikke så store planer, men det ble til litt shopping, nå som det er romjulssalg over alt! Vi satt oss også på en nydelig kafé, Kolonihagen, og drakk kaffe der, og det var utrolig hyggelig! Vi ble i Tønsberg en stund, så jeg kom hjem for ikke særlig lenge siden. Jeg fikk kjøpt en del, men lurer på om jeg kanskje skal spare opp litt innkjøp til en “collective haul” eller noe, vi ser.. 

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere handlet i romjulen?
~Mathilde~

hvitt og flott

Heihei!

I dag har jeg vært i juleselskap nummer fire, for fjerde dag på rad. Vi hadde (heldigvis) gjestene hjemme hos oss, og det var egentlig mer enn deilig.. Jeg kjenner det skikkelig på kroppen at, selv i jula, blir jeg lett utslitt. Det er klart, nå har det vært fullt kjør med selskaper hver dag en god stund, men nå sa det liksom litt stopp. Jeg koste meg mye i dag også med gjestene og alt, men jeg har måttet ta litt tid til å slappe av for å ikke kollapse helt (eller noe).. Utenom det, så har det jo kommet masse snø da! Dette skjedde vel for to dager siden eller noe, men jeg har ikke rukket å skrive om det en gang.. Det er så deilig med litt snø, selv om den kom et par dager for sent. Snøen hjalp litt på vinterstemningen min, for julestemningen er liksom litt på vei forbi, men det er jo tross alt vinter i to måneder til! Vel, dere får ha en fin kveld videre (døgnrytmen min er helt på trynet, så jeg trudde klokka var sånn syv…)!

(Q) Holder dere også fortsatt på med juleselskaper?
~Mathilde~

MINE JULEGAVER 2015

Hei!

Som jeg sa, filmet jeg inn julegavene mine på video, og det er noe jeg har gjort de siste tre årene. så jeg så ikke noe grunn til å ikke gjøre det i år heller. Personlig, så synes jeg det er utrolig gøy å se på andre sine julegave-videoer, og jeg håper dere synes det samme, hehe! 

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Fikk dere masse fint til jul?
~Mathilde~

min julaften

Hei!

Jeg kom på at jeg har jo faktisk helt glemt å fortelle om hvordan julaften min var. I år feiret vi hos pappa med den siden av familien. Vi hadde gjestene hos oss, og det var virkelig koselig! Etter at vi hadde startet dagen med julestrømpe og Askepott, var vi i kirken og hørte på sang og annet. Så dro vi hjem, og gjestene kom klokken fem. Vi spiste ribbe, medisterkaker, julepølser og slikt, og koste oss med det, før vi fikk riskrem og karamellpudding til dessert. Desserten gikk ganske fort unna, og folket begynte å bli relativt klare for gavene under treet. Vi delte ut gaver i flere timer, og da vi omsider var ferdig med det, spiste vi litt julekaker og sånt. Jeg hadde en utrolig flott julaften, og fikk mye av det jeg ønsket meg. Jeg har filmet video av hva jeg fikk, så det kommer! Men når alt det er sagt, er jeg takknemlig for hele kvelden, det er jo så mye mer enn det materialistiske som teller!! 


 

(Q) Hvordan var deres julaften?
~Mathilde~

andre juledag

Heihei!

Det ble ikke noe innlegg i går, og det beklager jeg virkelig. Dagen startet med at jeg pakket i ganske full fart, både julegavene mine og andre saker, for jeg og broren min skulle videre til mamma på formiddagen. Vi kom oss da klokka var litt over ett, og klokka to var vi hos mormor og morfar som holdt selskap. Der var hele familien samlet, og vi spiste og koste oss. Vi kom hjem rundt seks/syv-tiden, og da satt vi oss til å se på en julefilm, for det hører liksom med i disse dager.. Vi så “Hjelp, det er juleferie”, og den er like bra hvert år! Som dere da skjønner, var programmet for gårsdagen ganske fullt, så jeg får ta det igjen så godt jeg kan.. I dag får vi besøk av familien til stefaren min pluss mormor og morfar. Det blir nok veldig koselig! 


 

(Q) Hva har dere gjort disse juledagene?
~Mathilde~