Russetiden har startet | Vlog fra landstreffet

Hei dere!

Jeg klarte ikke dy meg da jeg var på landstreff forrige helg, jeg tok med GoPro’en og vlogget mens vi kickstartet russetiden! Jeg har virkelig savnet å vlogge og lage videoer generelt, og akkurat nå var sjansen der for å lage en skikkelig morsom vlog. Jeg har fått med de beste klippene fra Landstreff Fredriksten, og savner det allerede, haha. Det var en skikkelig fin opplevelse, og ikke minst en skikkelig bra start på russtiden! Og ja, forresten, jeg må bare advare om alkohol i denne videoen, det forekommer for å si det sånn. Da er dere advart – enjoy ♥

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~

LANDSTREFF FREDRIKSTEN

Heihei!

Nå har jeg landet i Fredrikstad etter en skikkelig artig helg med masse fart og liv! Vi dro midt på dagen på fredag, og bodde faktisk på hotell her i Fredrikstad (så jeg har jo egentlig bare vært her hele tiden, med unntak av en rask tur hjemom for å pakke ferdig og sove fra søndag til mandag). Vi var raske med å starte feiringa da vi ankom hotellet, og det ble vors på et av rommene våre. Så tok vi en maxitaxi til Halden og Fredriksten festning hvor moroa skjedde. Vi kom oss inn og herlighet, for en stemning det var der! Russebusser på de store, åpne plassene, en skikkelig scenerigg, russ så langt øyet kunne se, og masse høy musikk! Vi fikk ikke med oss så mye an konsertene, men fløy rundt og var en del inni bussene og sånt.

Dag to, eller lørdag, måtte vi opp veldig tidlig for å rekke å spise frokost, forberede oss og vorse før vi ble henta av bussen klokken elleve. Da vi ankom festningen, fant vi ei i gruppa som bodde i campingvogn på plassen, og festet videre der. Det var skikkelig koselig, og vi var skikkelig heldige med været!! Det var stekende sol, musikk, kortspill og hygge med gjengen i timevis, før vi på ettermiddagen forflyttet oss mot scenen og bussene. Landstreff er bare en helt spesiell greie, eller stemninga er så utrolig bra – men vanskelig å forestille seg hvis man ikke har opplevd det selv. Det er som en egen russe-boble, hvor alle har det sjukt gøy og driter i bekymringer, hahah! Åh, vi hadde det i alle fall utrolig bra – en opplevelse for livet!

 så møtte jeg på fineste Ine (ineundheim på youtube, if u didn’t know), for en herlig jente!!

(Q) Har dere vært på landstreff i år, eller tidligere?
~Mathilde~

Landstreff og russetid

Heisann!

Endelig er enda en skoleuke over, og jeg hadde det litt slitsomt med enda en prøveeksamen både i går og i dag. Det var i medie valgfag – tekst, men nå er det overstått, og jeg har faktisk en ganske ålreit følelse! Det kjennes bestandig deilig å ta helg med følelsen av at noe du leverte fra deg ble godt gjennomført. Je var ferdig ganske tidlig, og jeg kunne dermed ta helg før klokken var halv elleve. Nå er jeg hjemme og pakker de siste sakene, fordi om bare noen veldig få timer riser vi til Halden og Fredriksten festning! Det er Landstreff Fredriksten i helga, og det betyr første store russefeiringa!! Jeg gleder meg så enormt – altså jeg har ventet i lange tider på å kunne bruke russedressen og alt stæshet og ja, dere vet. Helt fra jeg var mini-meg og fløy rundt på jakt etter russ og russekort. Det er helt sykt at jeg står her nå og faktisk er russ – hvor ble det av tiden, liksom? Men ja, jeg er i alle fall så spent at jeg nesten ikke kan vente med å komme avgårde. Nå starter russetida!

(Q) Har dere vært med på landstreff, eller skal i år?
~Mathilde~

mist and glow

Heisann!

I går ble en dag litt sånn overalt, eller gav det egentlig mening? Jeg var både litt her og der, i alle fall. Helene sendte meg en melding og lurte på om jeg ville ta en tur til byen med henne, for å kikke litt på noen ting hun trengte. Det endte opp med minimal shopping på begge to, men det var koselig å bare dra ut en tur uansett! Så var jeg litt usikker på hvordan kvelden skulle se ut, men det ble ikke noe rulling eller fest, og da tok jeg like så greit lørdagen hjemme. Men jeg tenkte å fortelle dere om en skatt jeg fant da jeg var i Oslo tidligere denne uka. Jeg hadde litt tid å slå ihjel før toget mitt gikk fra Nasjonaltheateret, og da tuslet jeg en liten tur på Karl Johan. Jeg gikk innom Lush, som egentlig er en av mine favorittbutikker, jeg bare glemmer den litt bort i blant, og der ble jeg møtt av en superhyggelig ansatt. Hun viste meg mistene, eller sprayene, deres som bare gir en deilig og avslappende eller forfriskende touch til huden. Jeg ble helt forelsket i de alle sammen, men endte opp med å ta med meg en stor flaske av deres “eau roma water” hjem. Den er helt fantastisk, og kjennes så deilig på huden! Den inneholder både lavendel-vann og rosevann, og gir fuktighet samtidig som den er noe rensende. Anbefales hvis dere er innom Lush!

(Q) Har dere noen favoritter fra Lush?
~Mathilde~

tidligere helg

Hei på dere!

Denne uka har egentlig rast unna i en fei, og jeg har vel såvidt fått med meg at dagene har passert. Søndagen ble tilbrakt hos mamma for å gjøre de siste finishene på russedressen min, og nå tenkte jeg snart jeg kunne vise dere i et eget innlegg hvordan russedressen, kortet osv.. ser ut! Jeg synes i alle fall det er veeldig stas, og kjenner jeg gleder meg til det kan brukes. Starten av uka hadde jeg egentlig mer enn nok med skole – det merkes at eksamen nærmer seg, for å si det sånn… På onsdag var jeg både en tur innom jobben for å planlegge sommeren og hvordan jeg skal gjøre det med jobbing da, og etter det dro jeg videre til Tønsberg for et ærend der. Gårsdagen gikk stort sett bort til en tur til Oslo, det hadde jeg en avtalt klokken 12, og hadde litt by-tid etter det. Jeg tuslet litt på Karl Johan, og var innom The Juicery – anbefales for de deiligste smoothie-bowls’ene! Da jeg kom hjem tok jeg det med ro, og for en gangs skyld hastet ikke alt rundt meg. I dag har jeg faktisk fri, og det kjennes bare helt nydelig! Jeg har vasket andreetasjen hjemme, ryddet unna litt på rommet mitt og bare fortsatt  avslappingen der den slapp i går kveld. Nå skal starten på helgen nytes – håper fredagen deres er fin!


Så har jeg forresten laget disse kule solbrillene! Jeg ville ha noe litt sånn søtt, men stilig i russetida, så jeg kjøpte et par vanlige solbriller på salg på Bikbok, og malte over noen plast-blomster som jeg limte fast til kanten. Superenkelt, og de ser veldig fine ut!!

(Q) Hvar dere gjort noe koselig denne uken?
~Mathilde~

SHE WOLF 2018

Heisann!

For en kveld gårsdagen ble! Jeg fortalte dere jo at vi skulle ha konseptslipp med russegruppa vår, og jeg må vel si at akkurat dette hadde jeg gledet meg til lenge! Vi var samlet hos ei i gruppa, Stine, og hadde en skikkelig morsom fest med myye liv. Vi startet festen klokka seks, men ventet med å slippe navnet vårt til klokka åtte, og jeg er ganske excited over å si at Alter Ego 2018 nå er blitt til She Wolf 2018. Vi ville ha en sammenheng mellom dekknavn og konsept, og She Wolf er jo alteregoet til Shakira. Jeg digger både navnet, logoen og klærne våre. Nå kan russetida godt starte snart for min del!

(Q) Hva synes dere om konseptet?
~Mathilde~

russeforberedelser og hjemtur

Heisann! 

Det ble en liten stund siden sist, jeg dro til Fredrikstad for litt over halvannen uke siden, og der tok jeg helt påskeferie. Det har vært helt nydelig vær, og bare det å kunne gå langs brygga og Glomma var utrolig deilig. Vi har sittet ute og utnyttet de timene med sol som har vært, og rett og slett bare hatt en veldig avslappende påskeferie. Denne uka har der derimot vært fult trøkk med skole igjen. Jeg hadde en matteprøve og nynorsk diktanalyse på onsdag og prøveeksamen i medier og kommunikasjon på torsdag og fredag. I går dro jeg også hjem for de neste to ukene. Denne helgen er planene russeforberedelser. Det er helt sykt å tenke på hvor nære russetiden er, og jeg gleder meg som en unge! Jeg har allerede gjort russedressen min fin og fancy, og i går gjorde jeg noen av de siste finishene. Det blir stas å kunne gå med dem om bare noen korte uker! I dag har vi faktisk også konseptslipp med russegruppa vår. Vi har jo hett “Alter Ego” i lange tider nå, og det er på tide å la dekknavnet passere. Slipp er bestandig gøy, og jeg kan nesten ikke vente med å gå i de nye klærne. Herlighet, russetida er en egen liten boble, haha!

(Q) Er dere også russ i år, eller har vært det?
~Mathilde~