the very last of 2014

Hei folkens!

Nå sitter jeg halvferdig sminket i kjolen på rommet mitt. Jeg blir hentet klokka kvart over seks av Helga, for da skal vi inn til Leah og Victoria og feire sammen der oss fire. Jeg gleder meg virkelig sinnsykt masse, og dette er faktisk første gangen jeg feirer med venner.. Jeg skal ta med kameraet, men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok nesten bare til å knipse med mobilen, haha.. Men vi snakkes senere. Kanskje dette er mitt aller siste innlegg i 2014? Det er så sprøtt å tenke på at et helt år er over, liksom. Jaja, da får vi bare la 2015 bli et minst like bra år! 🙂

 

(Q) Hva skal dere i kveld?
(Q) Hva husker dere best fra 2014?
~Mathilde~ 

Mitt 2014 ~Mai-August

Heihei!

Tenk at i dag er faktisk den siste dagen i 2014, det er litt sinnsykt. Jeg synes hvert år går omtrent like fort, men denne gangen et jeg helt seriøst ikke hvor alle dagene, ukene vog månedene ble av.. Del 2 av min årskavalkade kommer her, dette er månedene fra mai til august. Sommeren var en veldig bra tid, så lets go!

Mai:

Himlene var fine.

Min flotte Camilla feiret konfirmasjonen sin, det var veldig koselig!

Så feiret Maren og Helene sine konfirmasjoner dagen etter, det også var en herlig dag!

Jeg var med Mats Grimsæth på jobb (LHK-kamp) en dag, og kjære vene, for en dag (!!). Det var så utrolig lærerikt og han er rett og slett verdens herligste fyr!

17. Mai kom, og det var en super dag, jeg koste meg såå masse! Jeg gikk som normalt, i tog med skolen i byen med disse flottingene her:

Hedda feiret bursdagen sin, en flott kveld med en enda flottere gjeng..

Vi fikk vår skjønne, lille bikkje (som ikke er så liten lenger, eller jo, litt så) og Ulla lever sine beste dager her på Waala, haha!

Juni:

Vi spilte beachhåndball med laget, og var med på flere runder.

Var på tur med klassen til Skråvika, som en koselig greie før sommeren..

Thea, min kjære stesøster, hadde bursdag, og feiret vi på Pakkhuset!

Vant Nesjarcup med verdens beste lag!

Det ble endelig ordentlig varmt ute, og jeg nøt det!

Sommerferien kom, og vi avsluttet 9’ende klasse på den beste måten på Batteristranda med hele trinnet. Nok en koselig skoledag!

VI DRO TIL SPANIA MED LAGET!! Det må være det aller beste minnet jeg har med jentene, for det var virkelig en opplevelse for livet.. Jeg kommer aldri til å glemme alt vi gjorde der. Jeg får nesten tårer i øynene bare av å tenke på hvor koselig og super den turen var. Jeg var også igjen noen dager med familien etter de andre dro, og da var vi blant annet i Barcelona byen. Granollers cup 2014, we will never forget <3

Juli:

Jeg var på Ullared, og der var det helt sykt stort, men det er definitivt et kult sted.

Var på stranda nesten hver dag, for det var en skikkelig varm juli. Det ble ofte til at vi dro på stranda med venner, og det var koselig!

Mamma feiret bursdagen sin.

Lille gullet ble stadig større..

Jeg dro til Danmark med familien, for der spilte Mikael cup. Det var veldig gøy både å se på cupen og være med familien, for vi var stadig i byen (Grenaa) og en gang i Ebeltoft. Spesielt sistnevnte var helt nydelig! Hele den turen var så bra..

August:

Jeg, Mikael, mamma, Ben og morfar var i Kragerø, og der var vi sammen med de aller beste, Thea og Frida! Vi tok båten til Brevik to dager etter og spiste og koste oss veldig der, og badet på vei tilbake. 

Var i Vårdal med mamma-familien, enda en vellykket hyttetur, og vi hadde det så koselig alle sammen der..

Var i Lillestrøm sammen med mamma og Ben, og der fikk jeg shoppet litt på strømmen storsenter, etter det dro vi på peppes.

Skolen startet igjen, og jeg var faktisk sykt gira, haha.. Det var så gøy å se alle sammen igjen, både venner og lærere.

Vi var i Kristiansand med laget og spilte Dyreparkencup, det var nok en ting som var vanvittig koselig. 

Marte og Lina feiret bursdagen sin, og det var en suveren kveld med en hel gjeng med flotte mennesker!

 

Så det var det for denne gang, det skjedde virkelig så utrolig mye bra denne sommeren. Memories..

(Q) Hva synes dere om del 2 av året?
(Q) Gjorde dere noe spesielt disse månedene?
~Mathilde~
 

siste selskap?

Hei, dere!

På formiddagen i dag dro jeg tilbake til pappa, og nå skal jeg være her i en uke. Det har vært utrolig mye frem og tilbake til mamma og pappa denne julen, men sånn er det bestandig. En time etter at vi kom hit, hadde vi invitert gjester på sånn middag-lunsj-koldtbord ting. Og jeg trur faktisk dette var det siste selskapet for denne gang, sett bort i fra nyttårsaften i morgen. De dro for ikke så veldig lenge siden, men det var utrolig koselig å samle nesten hele familien! Nå har jeg akkurat sett på cupfinalen mellom Larvik og Halden på TV, var ikke i Spektrum i år.. Ha en fin kveld videre! 🙂

(Q) Hva har dere gjort i dag?
(Q) Er dere ferdige med juleselskaper?
~Mathilde~ 

Julegavene mine!

Hei!

Nå kommer det faktisk en video igjen. Det er jo år og dag siden sist, og jeg beklager så mye for det, men nå har jeg faktisk satt meg ned og filmet. Som jeg har gjort de siste to årene nå, altså spilt inn hva jeg fikk i julegaver hvert år, tenkte jeg å la tradisjonen leve litt til. Så sjekk gjerne ut videoen nedenfor med, og hva jeg fikk til jul dette året! 🙂
 

 

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Hva fikk dere til jul i år?
~Mathilde~ 

Mitt 2014 ~Januar-April

Hei!

Nå som vi nærmer oss slutten av 2014, er det som vanlig på tide med en årsoppsummering, og jeg starter litt tidligere i år enn før. Personlig så elsker jeg å se tilbake på hvordan året har vært, og hvordan jeg har forandret meg, ikke minst.. Så jeg skal ikke si så mye mer enn at vi kjører i gang med de fire første månedene, Januar til April. 

Januar:

Jeg hadde bursdag, som vanlig, haha (14. januar vel og merke). Og denne feiret jeg med gode venner og Henriette sov over!

Steinar Rumpesprekk, katta, var hos oss. Han kom i juleferien, men dro igjen i sommerferien. Savner pusen :'(

Jeg kjøpte endelig ny PC, etter strevsomme år med den gamle..

Jeg fikk en herlig, liten fetter!

Og Henriette feiret også bursdagen sin!

Jeg og Helene dro til Oslo sammen, og ble der en helg, mens vi bodde hos tanten og onkelen hennes der. Det var så innmari koselig!

Februar:

Vi hadde noen annerledes-dager på skolen, og det var tommel opp!

Vinterferien kom, og jeg dro med familien til Dagali som vanlig.

Jeg var syk. 

 Halooo, sjekk hvor brunt hår jeg hadde(!!!!!)

Jeg og Maren ble “forgiftet” med rødsprit i Mat&Helse timen, og hadde det passe luksus på skolen den dagen, haha!

Mars:

Var på LHK-kamp med Maren, og der møtte vi Cess! Husker jeg var helt over meg av lykke, haha..

Vi hadde pysjdag på skolen, det må være det deiligste og beste skolen noen gang har bestemt seg for å gjøre.

Camilla arrangerte jentekveld med Issa, Maren og meg, så utrolig koselig! ‘hjerte’

Var på bowling med konfirmasjonsgruppa -hater egentlig bowling..-

Camilla feiret bursdagen sin også, igjen, superduperkos!

-Kan fortsatt ikke fatte og begripe at jeg hadde så mørkt hår :O

Og jeg var i Hemsedal med konfirmasjonsgruppa! Det var virkelig en flott tur..

April:

Jeg farget håret, og som jeg har nevnt et par ganger allerede, var det jo helt sykt mørkt (!!), og jeg er så fornøyd med den fargen jeg har nå.

Maiken feiret bursdagen sin, og det var ikke en helt vanlig bursdag. Det var en kjendis-bursdag, og det var så gøy! Jeg stilte opp som Marilyn Monroe ofc.

Påskeferien startet, og den “feiret” jeg, Camilla og Isabella hos Maren. Nok en super kveld<3

Var i Oslo, og shoppet litt med familien. Deretter dro vi videre til familien til Ben i Lillestrøm.

 typical white gurl picture..

Og både jeg og Thea feiret konfirmasjonene våre! Konfen min må være en av de desidert beste dagene i livet mitt..

…og på den dagen fikk jeg et maleri malt av Isabel Blanco i gave. “Den stolte artist” henger til utstilling på rommet mitt, jeg elsker det!!

 

(Q) Hva synes dere om oppsummeringen av Januar-April?
(Q) Gjorde dere noe spesielt disse månedene?
 ~Mathilde~

 

gårsdagens festligheter

Hei på dere!

Jeg slet virkelig med å finne på en tittel som ikke inneholdt “jul” eller “christmas”, haha.. I går, dere, det var en så koselig dag og kveld at jeg nesten ikke helt vet hva jeg skal skrive. Det var veldig fint i kjerka, og der møtte jeg Ingunn, som jeg sto til konfirmasjon sammen med, men ikke har sett på lenge. Så dro vi inn til mormor og morfar, og der ventet det masse deilig mat. Skal jeg være helt ærlig, så var det nok pakkene som var den beste delen av kvelden, hehe.. Jeg er så utrolig fornøyd med alt jeg fikk, og jeg tenkte faktisk at jeg, dette året også, skal spille inn en “what I got for christmas”! 

 look at all those presents(!!)

 Holy moly, jeg er i himmelen <3

(Q) Hadde dere en super kveld i går?
(Q) Hva fikk dere til jul?
~Mathilde~ 

julen är här

Hei igjen!

Nå sitter jeg her i sofaen mens resten av familien flyr frem og tilbake for å ordne seg. For nå drar vi snart avgårde til kirken, og det gleder jeg meg så til! Det er faktisk utrolig koselig i kirken på julaften.. Etter vi har vært der, stikker vi rett videre til mormor og morfar hvor vi skal være resten av kvelden. Jeg ser så frem til å spise mat og åpne gaver med familien, fytti å kos! Her kommer to kjappe bilder av meg med kjolen og sminken ferdig, enjoy! 🙂

 tjohei, vind og hår i ansiktet.. Nå må jeg stikke!!

(Q) Hva har dere på dere i dag?
(Q) Gleder dere dere til kvelden?
~Mathilde~ 

merry christmas

Heisann!

I dag kom jeg meg opp overraskende tidlig (vi snakker klokka 9 her), og hoppet rett inn i koseklær og gikk ned i stua. Nå sitter jeg her og har akkurat halvveis gitt opp et puslespill med 1000 brikker, så jeg spiser heller julekaker og godteri i stedet.. Forresten, var det flere enn meg som så på Hovmesteren og Grevinnen i går, eller?! Jeg kan faktisk ikke gå glipp av det, haha! Nå venter jeg egentlig bare på Tre nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og Disneyfilmer, og jeg er helt rastløs, det måå starte snart(!!).

GOD JUL, MINE FLOTTE!!

(Q) Så dere på Hovmesteren og Grevinnen i går?
(Q) Hva gleder dere dere mest til i dag?
~Mathilde~ 

lillejulaften

Heihei, dere!

I dag har jeg ikke hatt noen store planer, og det har vært utrolig deilig å bare få ferdig alt som skulle til for at julaften kan komme. Jeg har vært rundt med gaver, lagd noen gaver ferdig til i morgen og sist men ikke minst pyntet juletreet her hos mamma med familien! Det var så koselig, og vi ble nesten akkurat ferdig med det. Nå er det bare å vente på morgendagen, ååh, jeg kan virkelig ikke vente nå!! 

(Q) Har dere også pyntet juletre i kveld?
(Q) Flere som gleder seg til i morgen?
~Mathilde~