kort uke

Hei!

I dag var en vanlig dag på skolen, men i morgen er det en dag utenom det vanlige. Jeg er nesten sikker på at alle skoler i landet har fri i morgen, siden det er 1. mai, og arbeidernes dag. Til torsdag er det vanlig skole igjen, men kvelden, eller natten blir spesiell. Min aller kjæreste Helene kommer til Norge på besøk! Jeg er ikke sikker på om jeg får sett henne på torsdagen, men på fredag skal hun sove hos meg! Herlighet,som jeg gleder meg 😀

(Q) Hva skal dere i morgen?
-Mathilde!

nytt design

Hei!

Ser dere en forskjell? Nemlig! Nytt design og ny header. Det er superflinke Tonje som har laget den. Tonje sin blogg består mye av foto og hun gir meg mye inspirasjon, så hvis dere ikke har sett bloggen hennes, dere besøke den nå! Designet er det igjen beste, Marte, som har satt inn. En stor takk til begge to 🙂

(Q) Hva synes dere om designer og headeren?
-Mathilde!

DIY: heart sweater

Heisann!

Siden det tross alt er bursdag for bloggen i dag, tenkte jeg å vise dere et DIY-prosjekt som en slags gave. Det hørtes gangske dumt ut.. Anyroad, vi bare setter i gang!

Det du trenger er:

-En ganser (helst en du har lyst til å style litt)
-En hjertemal/hjerteform
-Saks
-Tusj

Ha en plate inni genseren, så du ikke klipper eller tusjer foran også. Så legger du hjertemalen bak på ryggen, og tusjer rundt den.

Så tar du saksen og klipper ut hjertet.

Så enkelt som det!

Er det ikke søtt?

(Q) Skal du prøve det?
-Mathilde!

 

BLOGGEN FYLLER 1 ÅR!

Heii!

I DAG ER DET AKKURAT 1 ÅR SIDEN JEG STARTET MED MATHI99! For min del synes jeg det har gått utrolig fort, men det er har faktisk gått et helt år med denne bloggen. På det året har jeg opplevd utrolig masse! Jeg har vært på feirer, blitt mer innterressert i foto og dere har fått bli med på livet mitt gjennom håndball og venner. Jeg er så glad for at jeg startet å blogge, jeg har blitt flinkere til å prioritere ting. Men det er først og fremst dere fantastiske lesere som har holdt meg oppe! Jeg hadde aldri blogget hvis det ikke var for dere. Takk for at dere har fulgt meg, det skal nok bli noen år til! TUSEN TAKK!!


Her er en liten kollasj fra månedene april til juni, hvis jeg skulle tat alle månedene hadde det blitt altfor mye!

(Q) Skal du følge bloggen min videre?
♥Mathilde! Loveyou ;*fin dag

Hei!

I dag har jeg jo vært på byen en tur med Marie, og vi storkoste oss. Vi spiste mat, gikk rundt i gatene og nøt sola, i tillegg fikk jeg kjøpt meg to småting som jeg er veldig fornøyd med! Nå er det snart middag, og jeg er virkelig sulten etter en bytur og slakke timer hjemme.


Pudderkost 79,-


essie-neglelakk 94,-

(Q) Hva synes dere om tingene?
-Mathilde!

torget

Hei!

Akkurat nå driver jeg og rydder litt på rommet mitt. Om litt, rundt kvart på 1 drar jeg og Marie en tur inn til byen, på torget en tur. Jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å kjøpe så masse, eller noe i det hele tatt, men vi får se.. Ville bare si det til dere i et innlegg.

(Q) Skal dere på byen i dag?
(Q) Hva synes dere om bildene?
-Mathilde!

gårsdagen

Heihei!

I går var jeg i bursdag til herlige Stine. Jeg glemte å fortelle det på bloggen, men håper det går bra. Bursdagen var utrolig koselig, vi spiste tapas, spilte pandoras eske og masse mer! Jeg tok med kameraet og tok noen bilder. 🙂

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva gjorde dere i går kveld?
♥Mathilde!

t.g.i.f

Hei!

Denne uken føler jeg at har gått utrolig sakte, er det flere som føler det samme? I dag hadde jeh naturfagsprøve og fremføring i sal og scene. Jippi. Nei. Håper hvert fall på et bra resultat, etter all denne slitingen og øvingen.. Nok om skole, det er helg! Skal ingenting denne helgen trur jeg? Kanskje en bytur med venner eller noe sånt. Håper dere får en bra helg!

(Q) Skal dere nor spesielt denne helgen?
-Mathilde!

video: LONDON 2013

Hei dere!

Dere husker kanksje at rett etter at jeg kom hjem fra London, lovte jeg dere en video med klipp som jeg bare filmet litt av og til. Den redigerte jeg egentlig for en stund siden, men så klikka det litt og PC-en slo seg av.. Da ble hele videoen slettet, og jeg måtte redigere den på nytt. Men nå er den endelig ute!

 

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Har dere vært i London?
♥Mathilde!