skitur

Hei!

Nå virker det vel som om jeg har gått en skikkelig langrennstur på grunn av overskriften, men nei. Det har jeg ikke. Tvert imot, i dag dro familien opp til Svarstad og sto på slalom for en siste gang i vinteren. Det gikk utrolig bra, og jeg fikk faktisk mine helt egne slalomski i dag! Det var veldig gøy.

(Q) Har dere stått på ski i påsken?
-Mathilde!

herlig lørdag

Heihei!

Kom hit til pappa for noen timer siden. Så var det bare å sette fra seg sakene, og så rett ut å leite etter påskeegg. En liten fordel med to hjem.. Nå har Thea, Mikael og jeg akkurat sett på film og sitti innpakka i hver vår dyne med påskegodt. Livet er herlig!

(Q) Hva har dere gjort i dag?
♥Mathilde!

 

curls

Hei!

Jeg våknet i grunn ganske tidlig i dag, og mens jeg sto på badet fikk jeg bare så utrolig lyst til å krølle håret. Veldig rart. Jeg pleier jo omtrent aldri og gå med krøller, men akkurat i dag bestemte jeg meg for å gjøre det. Hva synes dere?

Husk Ukens blogg! Meld dere på HER

♥Mathilde!

en gladnyhet

Heisann!

I dag skal jeg og familien på tur til Halle, hvor vi skal stå på skøyter, drikke kakao og kose oss. Okei, det var kanskje litt rart skrevet, men vi skal hvertfall på tur. Så jeg får ikke blogget før vi kommer hjem igjen, altså ettermiddagen en gang tenker jeg.

Men så er det tilbake til overskriften. Jeg har nemlig en skikkelig gladnyhet og fortelle dere! Eller, det er vel mest gladnyhet for meg selv.. Uansett, jeg skal til London om 8 dager!! Ææ, jeg er helt i lykkerus! I går bestemte vi oss for at vi ville dra et sted. Bare noen minutter etter var det klart at vi skulle til London. Åh, som jeg gleder meg sinnsykt!! I tillegg skal vi mest sansynelig på et hotell med internett, så jeg legger kanksje ikke igjen bloggen hjemme..

(Q) Skal dere på en reise nå?
♥Mathilde!

ukens blogg

Hei, igjen!

Jeg seriøst aner ikke hvor magne ganger jeg har hatt det som overskrift, og hvor mange ganger jeg har sagt at jeg startet igjen med ukens blogg.. Men sånn er det hvertfall, nå skal jeg igjen kjøre i gang ukens blogg så bare meld dere på. Vet ikke hvor len rett og slett tge jeg liksom skal “holde på” med det, men det vil tiden vise seg.

Det jeg gjør er at jeg rett og slett trekker en helt random viner fra kommentarfeltet. Den får linking og anbefaling, og ja.. Så dere får bare kommentere bloggnavner deres, og at dere er med i dette komentarfeltet! Lykke til 🙂

Meld dere på, folkens!
-Mathilde!

påskekos

Hei! I dag har Mikael og jeg vært med mamma en tur på jobben.Vi spiste deilig frokost der på Subway, og hjalp til med ting som trengtes. Nå er jeg hjemme igjen, og sitter og gomler i meg påskegodt! Om bare litt skal jeg ut og sole meg, det er så utrolig deilig vær ute i dag! 🙂

(Q) Har dere fått deres påskeegg?
-Mathilde!

med ei venninnne

Hei! Overskriften sier vel fælt lite, eller noe sånt. Jeg har hvert fall vært med Marie i dag, siden Mikael og mamma dro til Holmenkollen for å stå på ski osv. så jeg ville ikke være hjemme alene. Vi hadde det utrolig koselig, vi så på filmer og lagde smoothie, og mye mer. 🙂

(Q) Hva har dere gjort i dag?
♥Mathilde!

DIY: egne armbånd

Heihei!

For noen få dager siden oppdaget jeg en måte man kunne lage sine egne superkule armbånd på! Det er kjempelett, og jeg anbefaler dere å prøve det, hvis dere nhar lyst, selvfølgelig. Det er også en billig -mye billigere måte.

Det du trenger er:
-en skinntråd eller et slags bånd
-Litt tjukk sytråd eller noe lignende
-Kuletråd, vet ikke helt hva det heter.. Det er den sølve greia på bildet under.

Du legger skinntråden dobbelt og startet og surre den tjukke sytråden rundt.
Så legger du på kuletråden og surrer den tjukke sytråden rundt både skinntråden og kuletråden.


Bare prøv dere litt frem 🙂

(Q) Skal dere prøve det?
-Mathilde!