Disse dagene

Heihei!

Beklager for at det ikke ble noe blogging verken i går, eller dagen før det.. Har holdt på med håndball-treninger, lekser og skole. 
Etterpå skal jeg i bursdag til de herligste, Marte, Lina og Anine! Tar med kameraet, så blir det noen bilder til dere.

(Q) Hva skal dere i helgen?
♥Mathilde! 

Home sweet home

Heei, kjære dere! Da er jeg kommet hjem fra Arøya. Det var en superkoselig tur, vi hadde først tur rundt øya, og lunsj ved havet. Vi var på rommet og ble kjent og spste godteri til langt på natt! Heh, også arrangerte Maren, Jenny, Marie og meg noen leker, og noen andre hadde noen andre slags leker!

Bilder kommer om litt, jeg må bare hjem til mamma og hente sakene og kabelen til kameraet, så kan jeg legge de over, og ut på bloggen! Bare gled dere, for det er magne bilder der..

(Q) Har dere vært på øytur i år?
lovelove♥ 

Arøya

Heisann!

Ville bare slenge inn et kjapt innlegg før jeg drar avgårde til Arøya med klassen. Vi blir der til i morra, og da avspaserer vi hele tirsdagen! Det blir arrangert underholdning og bading, samt kos og stemning.

(Q) Har dere vært på øytur før?
Vi preikas søte lesere! 🙂

Bygdedag

Hei!

I dag har det vært arrangert “bygdedag” på Nesjar, der det samles til gudstjeneste, så er det aktiviteter, grilling og kos! Jeg har hatt det kjempekoselig med mange hyggelige. Tok med kameraet, men tok ikke så veldig mange bilder.. Kom også akkurat hjem fra bursdagen til ste-fetterne mine, superkoselig det, med kaker og sånt!..Så kom lille kusina, og skulle opp i armene til tante!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva har dere gjort i dag?
♥Mathilde  Loveyou.. 

 

Sluttspillet

Hei!

Beklager så sent, men etter sluttspillet var jeg på “ta sjansen” i Larvik og så rett til mormor og morfar. 

Sluttspillet; Vi åpnet med og vinne mot Vikersund begge settene, da møtte vi ulefoss som vi har spilt mot et parr ganger før og, men tapt begge gangene.. De vant det første settet, men det neste slo vi skikkelig til og vant sette hele 12-6! Da ble det shootout eller “solo” som noen sier. De vant dessverre med ett mål.. Men jeg er kjempestolt av laget mitt!


blinkskudd

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q)
Hva synes dere om beach-håndball?
 ♀Mathilde!

Beach håndball -sluttspill

Heihei dere!

I dag skal vi, Nesjar, spille sluttspill i beach-håndball! Første kampen starter i sandefjord (Gokstad) ganske tidlig, så jeg måtte stå opp nå, for at jeg får best mulig tid. 
Sluttspillet er der 4 lag fra hver pulje kommer og skal spille “vinn eller forsvinn” mot hverandre. Jeg oppdaterer dere når jeg er hjemme om hvordan det har godt, også har jeg med kamera!

 (Q) Har dere spilt sluttspill i noe før?
 ♥Mathilde!

heelg!

Hei og hopp!

Nå er første skoleuke over. Det var en nokså spennende uke og ganske morsom også.. Men nå er det føst og fremst helg, og ingen ting slår det! Etterpå skal jeg på en sånn slags ungdomssamlig på kjerka, så får se om det blir mere blogging idag da..    slenger bare inn et par bilder fra skolen!

Emma og mei♥

Beste!(Q) Hva skal dere i helgen?
(Q) Hva synes dere om bildene?
♥Mathilde!

Just another day

Hei!

Har ikke akkurat gjort spesielt mye i dag utenom skolen.. Var ferdig kolkka 2 og hjemme rundt halv 3 tiden. Ute skinner sola på sitt sterkeste og det er bare helt nydelig! Får se om det blir et kveldsbad i kveld da.. Ellers var det første dagen med tysk på ungdomsskolen i dag, det har jeg gledet meg til kjempe-legne, så det var gøy å starte med det! 


trynet..

(Q) Hva har dere gjort på skolen i dag?
(Q) Er det deilig vær hos dere?
 ♀Mathilde!