Sleepover

Heihalloooo!!? Idag har det vært egentlig ganske fint vær,så jeg dro opp på beachen. Der møtte jeg Marie, Selma, Hedvig og litt etterpå kom Maren og lillesøstra hennes. Vi spilte litt sånn lag mot lag, eller hva jeg skal si..haha! Etterhvert måtte de andre dra, men jeg og Maren var der litt til. Så bestemte vi at Maren skulle bli med meg hjem å sove over. Å nå sitter vi her og skal snart ut å ta noen bilder, som jeg tror dere får se etterpå!! Hadde ikke med kameraet, så blir bare noen bilder av Maren som tok litt bilder av seg selv nåå!

Håper dere får en fin dag videre!
♥Mathilde 

mornings

Helo sunshines!

Dagen i dag startet med regn, men så kom sola og plaserte seg på himlen. Noe sommervær er det ikke akkurat her i lille Larvik, menmen.. Opdaterer mer senere i dag 🙂

*Hva skal dere i dag?
♥Mathilde! 

#300712

Hej!

Beklager sen blogging i dag.. Har vært på beachen med noen av jentene i dag, og kom nå akkurat hjem fra en dukkert på Torpevennet! Men nå har det seg sånn at været var deilig når vi dro, og når jeg lå utti vannet, lå skyene tett i tett.

Innkjøps-videoen fra Sverige holder på å laste opp, men fikk ikke redigert den i movie maker pga. den er klikk.. Så det blir en uredigert video til dere.

*Hvordan har deres dag vært?
Blogges! 

med Marte

Heisann! Nå er Marte her, vi har vært på minigolfen og spist is og slapper nå av. Etterpå er det jobb, så vi får se om det blir særlig mye blogging i kveld.. Loveyou basseralla!♥¨

*Hva synes dere om bildene?
*Hva er deres planer for dagen?
♥Mathilde & Marte! 

Sverigetur

Hei!

Tenkte bare jeg skulle si ifra om at i morra blir det Sverigetur på meg, og resten av familien! Så det blir nok dårlig med oppdatering.. Vi drar halv 9, og kommer hjem sent på kvelden en gang, men vi får se. Skal prøve å filme en innkjøps-video til dere!

Husk spørsmålsrunda HER!
Preikas☼

Maiken

Heisann!

Nå har jeg besøk av Maiken. Jeg dro først på stranda med hun i sta, og så ble jeg med hun hjem! Etter det dro vi på Pakkhuset og spiste pizza, hjem til Maiken igjen, og så til meg og nå skal hun sove over!

*Hva har dere gjort i dag?

Husk spørsmålsrunda!

Mathilde og Maiken!<3