danmark next

Heisann!

I går og i dag har jeg hatt besøk av Maren, og vi har vært en tur på stranden og sett på film, med andre ord kost oss veldig. Nå er jeg i full gang med å pakke for jeg skal til Danmark i morgen. Beklager for at jeg nok en gang sier i fra så sent, eeh. Vi skal dit og se på Mikael som skal spille cup der nede ( i Grenaa ), og vi blir der helt til mandag, altså fem dager. Så nå flyr jeg litt rundt om kring på rommet, for jeg startet ikke med å pakke før i sta, typisk Mathi. 

(Q) Skal noen av dere til Danmark nå?
~Mathilde~ 

work hard

Heihei!

I dag bestemte Thea og jeg oss for at vi ville kjøre en treningsøkt sammen, så vi fikk på oss treningstøy og gikk ut bak huset og skøt på mål/trente på skudd. Etter en stund med det gikk vi over på styrke. Og jeg fikk virkelig kjørt meg, noe som var ekstremt deilig! Nå sitter jeg her i senga nydusjet med håret i håndkle-turban og slapper godt av. Etterpå skal vi feire Anniken (største stesøstra) sin voksenbursdsag her, så om jeg får blogget mere i dag vet jeg ikke, men vi snakkes hvert fall!

eh, ja dette er fra fredagen hihi

(Q) Er det flere som har trent godt i sommer?
~Mathilde~ 

tjuefemte

Heihei!

Dagen i dag har nesten vært en repetisjon av gårsdagen. Vi dro ned på stranda og spise frokost der. Så koste vi oss og badet litt i det deilige havet før vi omsider dro hjem igjen. Nå har jeg tatt meg en dusj og fått ut seigt saltvann av håret og skal om en stund gjøre meg klar til tanta mi sin bursdag. Vi snakkes 🙂

 ser ikke helt ut som jeg har lyst til i dag, heh.

(Q) Hva skal dere i dag?
~Mathilde~ 

kvelds

Heisann!

For ikke lenge siden kom jeg, Mikael, Thea og venninnen hennes, Julie, hjem fra et deilig kveldsbad på torpevannet. Jeg tuller ikke når jeg sier at på slutten så var det varmere i vannet enn det var på land, og det var veldig deilig! Nå har jeg rigget meg til med litt frukt og chilinøtter (elsk) og skal se på en film eller noe 🙂 Ha en fin kveld alle sammen!

(Q) Har flere tatt et kveldsbad i dag?
~Mathilde~ 

strandvær

Hei!

I dag tvang jeg meg selv opp tidlig for å jogge sammen med Thea og Mikael ned til “Tannlegeodden” -fjellene vi pleier å bade på, og der tok vi en morgen-dukkert før Janne, Anniken og pappa kom med deilig frokost. Vi har vært der helt frem til nå, og jeg er sånn passe overkokt. Jeg trur nesten jeg er rammet av evig solstikk eller noe, for jeg har vært like slapp hele ferien.. 

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Er det flere som tilbringer dagene på stranda?
~Mathilde~ 

in the summertime

Heii!

I dag har pakket som bare det, for jeg skal til pappa etterpå. Jeg drar om bare litt, og det er fortsatt en del ting her som må på stell. Om en drøy halvtime kommer Thea og Janne og henter meg og Mikael så skal vi på noen skjær og bade. Så varmt som det er her nå er jeg avhengig av å kjøles ned litt i blant, så havet har blitt en god venn, hehe 🙂

(Q) Er det flere som er avhengige av havet, eller?
Husk spørsmålsrunden HER!!

~Mathilde

sommerglede

Heihei!

Så koselig å se at dere likte det nye designet så godt! I dag har jeg vært på middags besøk hos mormor og morfar og etter det badet vi i Farris, noe som var så deilig.. Men som jeg sa i forrige innlegg tenkte jeg å legge ut bildene som ble brukt i headeren, fordi jeg fikk broren min til å ta noen bilder her om dagen. Håper dere liker de!

(Q) Hva synes dere om bildene?
Husk å spørre til spørmålsrunden HER!

~Mathilde~ 

NYTT DESIGN

Heiheii, folkens!

Er det noen som ser en endring her, eller? Superflinke og herlige Tonje har fisket både header og design for meg, og dere, er det ikke fiint?! Jeg er helt overlykkelig nå, for jeg var såå lei av det gamle designet og headeren.. Dette her er jo mye mer sommerlig og passer mye bedre. Bildene som er brukt i headeren er fra en photoshoot i går, og jeg tenkte å legge ut bildene etterpå så dere får sett de. Vel, dere måå virkelig sjekke ut bloggen til Tonje, hun er superflink og helt klart en av mine favoritter! 

(Q) Så hva synes dere om designet og headeren?
Har dere ikke allerede sjekket ut Tonje sin blogg, så gjør det nå HER!

M A T H I L D E 

Pinup makeup-look

Heisann!

I dag fikk jeg virkelig lyst til å prøve ut noe nytt når jeg sto med sminken min foran meg. Jeg var i nokså glad-humør og ville prøve ut en skikkelig 50’talls look. Jeg har sett på litt forskjellige videoer hvor jeg har fått inspirasjon fra, men jeg tok den ikke helt ut hvis dere skjønner.. jeg har f. eks. omtrent ikke på meg hudsminke, det eneste jeg har på der er solpudder. Men likevel synes jeg resultatet var ganske kult! Legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes.. 🙂

Produktene jeg brukte var:
-Bahama mama solpudder-The Balm
-Miss manga mascara- L’oreal paris
-Colour tattoo “Turqoise Forever”-Maybelline
-Lipfinity  lasting lip tint “07” – Max Factor

(Q) Hva synes dere om looken?
(Q) Er dette noe dere vil se mer av?
~Mathilde~