finito

Heihei!

Nå er jeg virkelig lykkelig! Endelig er jeg ferdig med alle tentamene i vår. I dag var det engelsk, og jeg hadde ikke akkurat noe god tro på meg selv når jeg skulle starte å skrive. Men så gikk det faktisk ikke så veldig gærent! Krysser fingere, nå er jeg skikkleig klar for en rolig helg.

(Q) Er dere ferdige med tentamen?

-Mathilde!

DIY: lase denim shorts

/Hei!

For noen dager siden så jeg en video på youtube-kanalen til Bethany Mota. Jeg vet ikke om dere vet hvem hun er, men hun ligger hvertfall bak navnet “Macbarbie07”. Videoen var et diy-prosjekt, og jeg hadde utrolig lyst til å prøve det ut. Så her kommer det, trinn for trinn 🙂

Du trenger:
-En shorts eller bukse du ikke bruker så mye lenger
-Saks
-Lim
-Blonder
-Klorin
-Pinsett


Først klipper du til slik du vil ha shortsen.


Så kan du rufse til de nederste kantene med en pinsett.


(Dette er helt frivillig) Så legger du shortsen i en bøtte med 2/3 varmt vann og 1/3 klorin. Så venter du i 20-30 min.


Slik blir resultatet etter du har bleket den ferdig. Så kan du vaske den i vaskemaskinen, hvis du vil ha bort klor-lukten.


Så må du ta noen blonde-kanter, som du limer helt nederst, langs kantene på shortsen. Bruk et lim som fester seg godt, et slags hobbylim. La det tørke. 


Og……… VOILÀ!!Er den ikke fin?!

 

Her har dere videoen, for en enklere forklaring!

(Q) Har du lyst til å prøve dette ut?
(Q) Hva synes du om prosjektet?
♥ M a t h i l d e

cat eyes

Heisann!

Ble kanskje ikke så “cat-eyes”, men jeg tok en slags variant eller noe.. I dag har jeg ikke noen planer, som i grunn er deilig. Har heller ikke gjort noe spesielt på skolen. Denne uka har bare vært kjedelig, og da blir det også dessverre kjedelig på bloggen, lite inspirasjon.

(Q) Har dere noen ideer til noe jeg kan blogge om?
♥Mathilde!

today’s

/Hei hei!

I går hadde vi mattetentamen. Jeg har egentlig ikke noe særlig følelse, om det gikk bra eller dårlig. Men nå har jeg lagt det bak meg, og nå gjenstår kun engelsktentamen som er til fredag. Etterpå skal jeg ingenting, det er så deilig med en dag hvor jeg ikke trenger å rekke noe som helst. Ha en fin dag 🙂

(Q) Har dere hatt tentamen i år?
♥Mathilde!

Heat

Hei!
For et vær, det er akkurat som forrige helg! Akkurat nå ligger jeg på verandaen og nyter solen skikkelig. Har lagt meg til rette med musikk, et teppe og saft. Elsker virkelig dager som denne, den eneste, men store, ulempen er at jeg har mattetentamen i morra, og dem må jeg øve masse til.. Håper dere får en super dag!

(Q) Hvordan er været hos dere?
M a t h i l d e !

videoblogg; innkjøp

Heei!

Beklager for at det ble et så sent innlegg i dag.. Men årsaken er at jeg har vært på byen med Maiken, Frida og Thea. Så bestemte jeg meg for å ta innkjøpene på video, og da tok det ekstra tid, siden jeg måtte redigere + at den plutselig bare stoppet en gang.. Men her kommer den hvertfall.

 

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
♥Mathilde!

kozy

Hei!

Nå har Thea besøk av Frida, og vi sitter og slapper av i stua med film og godis. Vi har rigget oss til, og slapper av skikkelig som en fredagskveld skal være. Har ikke så mye å skrive om nå, men dere fårnøye dere med dette.. 🙂


Når Thea ikke vil være med på bilder..

(Q) Hva gjør dere denne fredagskvelden?
-Mathilde!

weekend

Heisann!

Jeg har vel ikke hatt noen andre overskrifter på fredager enn “t.g.i.f” og “helg” eller “friday” og slikt. Variasjon er virkelig ikke noe å tenke på, nei.. Men nå er det hvertfall helg, og jeg har ikke store planer. Kanskje det blir en bytur en av dagene, også må jeg øve masse til mattetentamen som skal være på mandag :O Hjelp meg.

(Q) Hva har dere av planer for helgen?
♥Mathilde!

LH-Byåsen sluttspillsfinale

Heihei!

Som jeg for en gangs skyld fortalte dere i går, var jeg på kamp, LHK mot Byåsen. I og med at Larvik vant med så vanvittig mye mot Byåsen i Trønderlag, var dette en sikret seier, men likevel var det utrolig jevnt mellom de to lagene helt til et sted i 2. omgang. Og til slutt var det Larvik som stakk av med seieren 34-19. Banens beste for Byåsen ble Ida Alstad og for LHK ble det Isabel Blanco 🙂

 Men ikke bare det, det var også Sara Breistøl sin aller siste kamp i går.. Det var litt trist, siden hun har vært i Larvik veldig lenge, men så fikk hun tatt den siste straffen i kampen, og det ble hennes andre syvmeterscoring i Larvik.

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Så dere på kampen?
-Mathilde!

tentamen

Hei!

Nå sitter jeg utenfor skolen med PC-en på fanget og har klart å skaffe meg nett. Jeg glemte helt å si det, men i dag har jeg hatt norsk-tentamen. Jeg har faktisk en sånn helt grei følelse, så vi satser på noe bra nå 🙂 Etterpå skal jeg på LHK-kamp, det er Larvik mot Byåsen. Så da kommer det nok bilder fra den kampen enten etterpå eller en av de nærmeste dagene.

Her har dere lekkerbisken som krysser fingeren for tentamen. Drit i kvaliteten..

(Q) Har dere hatt tentamen?
♥Mathilde!