hjemme fra fjellet

Heisann!

I dag dro vi hjem fra vakre Vrådal, og jeg har så mange fine bilder å vise dere! Vi var der frem til ettermiddagen i dag, og koste oss sammen med de andre, helt til vi ble enige om å ta oss en is i Vrådal sentrum, og derfra dro vi hjemover. Jeg vil tro vi var i Larvik igjen omtrent klokken seks, og siden det har vi bare tatt det med ro, og jeg er nå hos pappa igjen. Nå har jeg fått pakket ut alt, og gjort litt andre småsaker som trengtes å bli gjort, og jeg kan egentlig bare slappe av til kvelden kommer. I morgen skal jeg på jobb igjen, og da er det kjekt å ha hvilt ut. Vi får snakkes! 🙂

(Q) Har dere vært på hyttetur i sommer?
~Mathilde~

terassekonsert

Hei!

Jeg har jo helt glemt det bort, men nå fikk jeg endelig satt meg til å blogge her i Vrådal. Det er helt fantastisk her, og jeg har så mange fine bilder å dele med dere senere!

Torsdag kveld var jeg på terassekonserten i Porsgrunn som jeg nevnte. Det var vanvittig koselig å se fine Ragnhild igjen, om noen av dere husker, var det hun jeg overnattet hos i starten av juni. Hun og familien er så flotte å være med, og intimkonserten var skikkelig bra! De sang både selv, og hadde med et band til. Været holdt seg også utrolig godt, og stemningen der var i alle fall upåklagelig!

(Q) Har dere gjort noe koselig denne uka?

(Q) Hva synes dere om bildene?

~Mathilde~

nye fridager

Hei!

I dag hadde jeg vanlig jobbdag til halv fire, og dro rett hjem hit til pappa etter det. Som dere vet, er vi på hytta, uten nett, og jeg stikker innom her i blant bare for å få gjort unna litt blogging og annet.. I dag skal jeg på konsert i Porsgrunn med mamma, så hun kommer hit og henter meg om litt under en times tid. Det er en venninne av oss som skal ha ‘hage-konsert’ sammen med mannen sin, noe jeg gleder meg masse til! Da blir det liksom en hyggelig kveld i bakgården deres, og på en måte en intimkonsert. Etter det må jeg slenge sammen noen saker, for i morgen reiser vi (med mamma-familien) til Vrådal, og skal være på hyttetur der frem til søndag. Det er alltid like deilig å komme dit, og der får jeg antakelig blogget litt også! Så om jeg blir litt travel de neste dagene, eller i morgen, vet dere hvorfor. Nå får jeg ordne meg litt videre! Vi snakkes 🙂

 dere, kan vi ta et minutts stillhet for det nye snapchat-filteret. Jeg bruker det nok litt i overkant..

Jeg fant ut at jeg ville gå gjennom den gamle CD-samlingen til pappa her om dagen, og fant såå mange perler av noen artister(!!) -hverdagslykke!

(Q) Har dere vært på konsert i sommer?
(Q) Hva skal dere i dag?

~Mathilde~

disneyparty

Hei!

Som jeg sa, var jeg i bursdag til herlige Kaja og Leah om lørdagen, og de hadde Disney som tema. Det var så klart utrolig gøy, spesielt å se alle de forskjellige karakterene! Selv, var jeg Minnie Mus, men skal ikke skryte særlig mye av innsatsen min, haha. Jeg hadde en prikkete t-skjorte og et vanlig sort skjørt. Så hadde jeg lagd et par med Minnie-ører da, det synes jeg ikke var så altfor ille til å være meg… Vi hadde det så utrolig koselig, og været var så deilig at vi var ute hele bursdagen. Det var rett og slett helt top notch!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i tema-bursdag i sommer?
~Mathilde~

off to the cabin

Hei!

I dag er de to store sakene mine i avisa (!!), og jeg har allerede fått så mye flott respons. Det gjør meg så glad! Mulig jeg deler det her senere. Vi skal dra på hytta i dag, og det er snakk om hytta som ligger typ. 3 kilometer hjemmefra. Det er egentlig ganske deilig med den avstanden, for på en side får vi litt ‘fri’ fra det hjemme, men så kan vi også bare ta en sykkeltur hjem dersom vi har glemt noe eller er desperate etter wifi, haha! Vi drar litt ettersom det passer oss, så pappa og Janne er snart på vei dit, men jeg har ikke engang rukket å pakke. Jeg bør i grunn sette i gang veldig snart. Men nå har jeg akkurat tatt på neglelakk og da er ikke det mest fristende å starte pakkingen – hvis dere skjønner.. Jeg sov også med fletter i natt (vi snakker totalt 14 fletter over hele hodet), som resulterte i tidenes afro på meg i dag. Jeg synes jo bare det er morsomt når det blir skikkelig krøllete, det er veldig enten/eller på meg, aldri noen mellomting. Så afro-mathi er i slaget i dag!!

(Q) Skal dere på hyttetur i ferien?
~Mathilde~

søndag og sol

Hei!

Som dere vet, sov jeg hos Helene i natt, og vi hadde det veldig gøy sammen. Store deler av kvelden gikk til bursdagen for Leah og Kaja, og der var det bra stemning og vi storkoste oss! Da vi kom hjem så vi på Netflix og surret litt før vi ble så trøtte at vi la oss. Vi våkent til frokost som foreldrene hennes hadde stelt i stand, og en stund senere dro jeg hjem. Været i dag er jo faktisk fint, litt ukjent for meg egentlig. Jeg har jo så klart jobbet de få dagene det var vært varmt og mye sol, men i dag er det ikke så ille, så jeg skal prøve å utnytte solen litt i dag.. Jeg har laget meg en mugge med iste, og vurderer i dette øyeblikket på om jeg skal legge meg utenfor å sole meg, men det får bli en vurdering litt til, hehe.. Vi snakkes!

(Q) Er det deilig vær der dere bor også?
~Mathilde~

fridager

Hei!

I dag våknet jeg merkelig nok halv ti, og fikk ikke sove igjen. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg står opp syv til vanlig, men jeg hadde faktisk trodd at når jeg først har fri, ville jeg sove lenger enn det. Spesielt siden jeg legger meg halv to eller to til vanlig og tre i natt, men sånn er nå den saken. Jeg ble liggende å bla gjennom sosiale medier, og så på et par episoder av Friends, det måtte til på morgenkvisten. Plutselig kom jeg på at jeg skal i bursdag i kveld, og det er en temabursdag. Temaet er Disney, og jeg var virkelig stuck der, og kunne ikke finne noe brukelig her hjemme. Derfor tenkte jeg fort ut en idé i hodet mitt, og kastet meg på mopeden fem minutter senere, destinasjon Nordbyen. Da fikk jeg i alle fall gjort noe ut av det, spørs bare hvor bra det blir, haha.. Nå har jeg litt avslapping på planen, og jeg må hjelpe pappa og Janne litt for de skal arrangere fest i dag, og jeg skal rigge litt til sammen med de. Etter det skal jeg til Helene og sove hos henne i natt, det blir koselig!

(Q) Skal dere i bursdag i helgen?
~Mathilde~

jobbgleder

Heisann!

For å være ærlig har hele uka bestått av jobb, noen treff med venner. og familietid. Nå har jeg velfortjent fri i fire dager, og skal ikke på jobb igjen før onsdag. Det skal faktisk bli skikkelig deilig!  Jeg har gjort mye spennende journalistikk de siste dagene, og både i går og i dag jobbet jeg med to ‘sammenhengende’ saker, som jeg tror blir utrolig bra! – og ingenting er bedre enn å kjenne på den følelsen.. I går kom også en av kollegene tilbake fra et oppdrag med sikkert ti kurver jordbær, gjett hvem som ble lykkelig da, haha! Mamma hadde også bursdag i går, så etter jobben, dro vi ut for å spise sammen med familien. Vi var på en nyåpnet restaurant/kafé her i Larvik som heter Bedehuset. og det var veldig bra der. Etter det dro vi hjem og feiret videre med is og kos, før jeg øvelseskjørte en god tur på slutten av kvelden.
Sakene jeg jobbet med i dag – og i går, handler om alt fokuset rundt sommerkroppen, et veldig viktig tema. Jeg fikk intervjue fine Tonje, som hadde masse, masse klokt å si om akkurat det. Det er som sagt to saker, og de skal komme ut i løpet av starten av neste uke. Kanskje jeg publiserer de her, vi får se. Det er i alle fall utrolig spennende å jobbe med!

(Q) Hva synes dere om slike temaer?
(Q) Hva har dere gjort de siste dagene?
~Mathilde~

BEAN BOOZLED CHALLENGE

Hei! For litt siden var jentene (aka Maren, Helene, Marie og jeg) samlet igjen, og Marie hadde nylig kommet hjem fra en ferietur hvor hun kom over “Bean Boozled challenge” eller Jelly Bean challenge som noen kanskje sier. Videoen sier alt. Vi måtte så klart filme, og det var helt fantastisk morsomt å spille inn denne.. Håper virkelig dere liker å se oss like slik! 

(Q) Hva synes dere om videoen?
~Mathilde~