Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Helo! Herregud så god det er med høstferie! nå sitter jeg bare å slapper av på rommet med honningmelon og vannmelon! hvis det er noe jeg elsker så er er det melon!. våkna kanskje for 2 timer siden, fikk spist og kledd på meg. dagen i dag går vel egentlig til å bare slappe av, tror jeg skulle finne på noe med ei veninne er ikke helt sikkert enda. vet ikke helt hva jeg skal i kveld, tror jeg bare skal være hjemme og bare slappa av helt! som det vet skal jo jeg være gjesteblogger for mathilde i en uke fordi hun har reist til tyrkia! missuner henne sykt! 

men tilbake til overkriften, hva vil dere at jeg skal blogge om

 

 

(Q) hva vil dere at jeg skal blogge om?

(Q) hva synes du om bildene og innlegget?

(Q) hva skal du i dag?

♥Marte

Litt om Tyrkiaturen

Hei!

Da tenkte jeg og skrive ett siste innlegg før reisen som startet nokså tidlig i morra. 

Vi drar hjemmefra halv 8 (på morran’) og flyet vårt går halv ti (?) fra Torp. Vi drar sammen med farmor, farfar, tanter, onkler, foreldre og søsken til Side i Tyrkia! Vi skal bo på hotellet Blue Village – Seven seas, hvor det er all inclusive! 🙂 Vi kommer til og gå på markeder og hande en del, masse fake i Tyrkia u know. Så det kommer selvfølgelig ett innlegg med bilder og ett med innkjøp når jeg kommer hjem på søndag eller mandag. Vet ikke helt når jeg kommer hjem på søndag.. 

 Skal bo på noe lignende trur jeg, skal nok klare meg her.. 🙂

(Q) Har dere vært i Tyrkia før?
(Q) Hvordan synes dere edt så ut?
♥Mathilde! Og husk, i morgen får bloggen en ny skriver for en uke! GLED DERE!

Lørdagskos

Heihei!

Nå sitter jeg i sofaen med PC-en på fanget og på TV skjermen går det i “Skal vi danse”. Klassikeren lørdagsgodteriet står på bordet sammen med en potetgullbolle. Jeg kose meg med søsken, for og si det sånn!


Leppemerker delux.

(Q) Hvordan tilbringer dere lørdagskvelden?
♥Mathilde! Husk å melde dere på ukens blogg HER, folkens 🙂

Får en gjesteblogger

Heisann!

Dere har vel fått med dere nå at jeg drar i morgen til herlige Tyrkia. Og det er mest sannsynelig ikke nett der nede, så da blir det også ikke noe blogging trur jeg.. Men da har jeg fått verdens herligste jente til og gjesteblogge for meg! Til dere som leste bloggen min i sommer også fikk dere med dere at jeg var en uke borte og ikke fikk blogget. Da blogget Marte Skalleberg også kjent son Basseralla for meg! Hun stiller virkelig opp når det trengs, og da sa hun ja denne gangen også! Et av de gamle innleggene hennes HER eller så finner dere flere under arkiv/juli2012! Marte begynner å blogge allerede i morgen! 

(Q) Hva synes dere om at jeg får en gjesteblogger for meg?
♥Mathilde! Husk UKENS BLOGG HER!!

Høstferie

Yo, folkens!

Fant ikke en særlig passende overskrift, men det er jo høstferie nå, så det passa littegran inn. Det skjer ikke stort i huset akkurat nå, Thea og Mikael herjer rundt, og får i seg godteri mens de har spilt håndball inne. Jeg slapper for det meste bare av og pakker litt til Tyrkia.. Gleder meeg! 🙂

 


Pakkepia

(Q) Hva gjør dere i kveld?
 ♥Mathilde! Husk ukens blogg HER!

Photoshoot~Høstferie!

Heei!

Nå er det endelig høstferie! Wiihu, har vært ute og tatt litt bilder som jeg skal vise dere, de er liksom høstinspirert da hvis dere skjønner. Snille brur tok bildene, og da skulle han ha noen bilder i gjengleld..

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva skal dere i høstferien?
♥Mathilde! 

Ukens blogg #4

Hei!
Merker at disse “ukens bloggene”  blir litt ujevne, men jeg skal prøve og ha de i slutten av uka. Jada, jeg veit det er torsdag i dag.. 
Hvertfall, ukens blogg ble *trommevirvel* Cathrine Buer!

Chartine Buer er en 20 år gammel jente som blogger bak cathrinebuer.blogg.no 
Design: Utrolig fint, og plain. Altså hvitt, men det passer til bloggen hennes!
Blogging: Blogger hver dag som jeg kan se, det er meget bra når man er blogger. Stoffet hennes er også variert, og innteressant!
Bilder: I hvert eneste innlegg, masse fine! 🙂
Video: Noen innimellom, men de er utrolig bra.

Karakter: 5+! Bloggen hennes HER, anbefaler den på det sterkeste, så gå inn HER 


Hvis akkurat DU vil bli neste ukens blogg, skriv bloggnavnet ditt i kommentarfeltet i dette innlegget, og du er med!

(Q) Bare meld dere på!
♥Mathilde!