enkel outfit

Heisann!

I dag har det bare vært en vanlig, og nokså grei skoledag. Fikk tilbake en sånn tysk muntlig prøve, eller hva du vil kalle det, og jeg fikk 5+. Ganske fornøyd, ja! Da jeg kom hjem igjen, tok jeg en toast, så herlig, og nå slapper jeg av og lader opp krefter til kamp etterpå. Vi skal spille mot Hei 2 på hjemmebane 🙂 Wish me luck!


Genser bikbok  buske carlings

(Q) Hva skal dere i dag?
(Q) hva synes dere om antrekket?
♥Mathilde!

Svar del 2

Hei!

Nå gikk det endelig! Jeg fikk lastet opp videoen, etter en del forsøk, men restultatet ble jo at det funket. Har i grunn ikke skjedd noe spesielt siden i sta, annet enn at jeg har øvd enda mere på slike prøver og spist middag. Okei, det var ikke innteresant i det hele tatt.. 🙂

 

(Q) Hva synes dere om svara?
♥Mathilde!

This day

Heihei!
Sorry, det har vært dårlig blogging nå. Men jeg har drevet med lekser, og øving til en del prøver som vi skal ha. Så prøver jeg også å laste opp del to på spørsmålsrunda, men akkurat nå er det noe som ikke går nøyaktig som det skal, den avbryter stadig vekk.. Så vi får krysse fingrene 🙂

Sunday

Hei!
Kom hjem til meg selv, eller rettere sagt, huset mitt, for bare litt siden. Jeg trur kanskje jeg glemte å si det i går, men jeg sov hos Marie i natt. Vi hadde så utrolig koselig, vi så på film halve natta og lo oss ihjel en god del ganger! Etterpå skal jeg til pappa, og der skal jeg feire voksenbursdagen min sammen med Mikael og Janne, vi henger litt etter..

Mens jeg skrev dette, kom jeg på at i dag er siste dagen i ferien, og at i morra eter det tilbake på skolebenken 🙁

(Q) Hva skal dere i dag?
-Mathilde!

LHK-Gjøvik bilder

Heihei!

Nå er jeg hos Marie, og vi to har vært på LHK kamp. Jeg glemte liksom å fortelle dere at jeg skulle på kamp i dag, men det lever dere vel med? Jeg tok hvertfall masse, masse bilder som jeg nå har redigert og gjort klare til å legges ut. Håper dere liker de!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Så dere på kampen?
♥Mathilde!

Oslo bilder + innkjøp

Hei på dere!

Var jo som sagt i Oslo i går. Vi var i omsrådet Majorstuen, Frogner og en liten tur på Torshov. Tok faktisk ikke så sinnsykt masse bilder, men noen få, i tillegg smakte jeg på noe herlig kalt; Arizona Green tea. Har sett at Bethany, bedre kjent som MacBarbie07, elsker det, så jeg prøvde det. Heaven.


Inkjøpet:


Bikbok 349,-


Bikbok 99,-

Max Factor: 89,-      Maybelline: 95,-


Fretex 49,-

Fretex 19,-


Zara 99,- (ser annerledes ut i virkeligheten)

Mylovee!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
♥Mathilde!

Kveldinga

Hei søte dere!
Er hjemme fra turen nå, eller jeg kom hjem for en stund siden. Jeg har akkurat dusjet, og nå lager jeg meg litt mat før vi skal dra til mormor og morfar om ikke noe særlig lenge. Så i morra trur jeg det blir litt dårlig med blogging, jeg skal nemlig til Oslo! Har ikke vært i byen på lenge, var jo der med laget på lille nyttårsaften, men siden det har jeg ikke vært der siden mai i fjor.

(Q) hva skal dere i morgen?
Mathilde!

sweet hair

Heihei!

Veldig kreativ overskrift, know it. Anyways, i sta når jeg pakket ut sakene mine, fant jeg en kreppetang som jeg fikk til jul for noen år siden. Og det er jo så utrolig søtt med krepper i håret (heter det det?) så jeg kreppet det, noe jeg faktisk ikke har gjort på flere år. Haha, resultatet ble skjønt, da!

(Q) Hva synes dere om håret?
(Q) Har dere prøvd å kreppe det før?
♥Mathilde!

sjokoladekjeks oppskrift

Hei!

Har ikke så veldig mye å finne på i dag, så jeg startet å bake. Jeg bestemte meg for at det skulle bli sjokoladekjeks, også tenkte jeg at jeg kunne legge ut oppskriften til dere.


Du trenger:

1 egg
2 dl sukker
100 g margarin
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 pl kokesjokolade

Bland først smør og sukker sammen til det ser slik ut:

Så knuser du kokesjokoladen og blander resten av ingrediensene i bollen.


Heheh, så når vi kom til at vi skulle steke kjeksen, kom jeg plutselig på at jeg hadde lyst til å spise deigen. Den er like god som om den skulle vært stekt!

(Q) Fikk dere lyst til å prøve det?
-Mathilde!-