MITT NYE HJEM

Hei, fine dere!

Jeg har vært ganske fraværende den siste tiden, og det har hatt sine grunner. Men jeg håper på å være flinkere til å skrive innom her oftere nå. Det er vår, ting spirer og gror, og jeg merker at det gjør noe med hodet – positivt altså! 

En annen helt vanvittig gøy ting som har skjedd, er at jeg har funnet meg en ny leilighet! Jeg har ikke flyttet enda, og skal ikke overta før 1. juli, men det er så stort for meg. I slutten av juni løses det fine kollektivet hvor jeg har bodd i tre år, opp. Det blir veldig rart, og litt trist, å skulle flytte fra hverandre, men jeg er samtidig veldig klar for å flytte alene til en ny plass. 
Jeg har fått leie en helt nydelig hybelleilighet på Tåsen, og siden den står tom allerede nå, har jeg fått lov til å begynne flytteprosessen litt smått. Det er så gøy å drive på der oppe, og jeg har allerede begynt med litt maling og møblering. Det er så gøy å kunne gjøre den bo-prosessen på nytt! Jeg skal oppdatere masse mer om dette, men enn så lenge koser jeg meg skikkelig med å innrede i det små. Det blir så bra!

(Q) Er det flere som skal flytte i sommer?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg