solfylte dager

Hei, dere!

De siste dagene har jeg egentlig bare virret rundt meg selv, og jeg har skikkelig torsdagsfølelse (eller noe sånt), selv om det kun er tirsdag. Antakeligvis fordi jeg jobbet hele helgen, men sånn er nå det. Jeg hadde tidlige vakter både lørdag og søndag, så derfor hadde jeg ikke masse overskudd til å finne på andre ting utenom jobben i helga. Vi er egentlig i en ganske hektisk periode på studiet også nå, men etter denne uka er vi ferdige med all redaksjonsarbeidet – så det blir helt nydelig! 
Jeg skulle gjerne hatt litt mer tid til overs disse dagene, for herlighet, været er jo nydelig? Jeg håper dere som ikke bor i Oslo har det like fint, for her skinner sola fra en nesten skyfri himmel. Jeg blir så mye lettere til sinns av varmere grader og vårsol, det er ikke tull. Jeg er skikkelig værsyk, hehe… Men i dag har jeg faktisk en ganske rolig dag, så jeg har bestemt meg for å komme meg ut, sitte på en benk i sola et sted og høre på god musikk eller lese en bok. Dette blir bra!

Jeg har faktisk også gått i gang med et nytt strikkeprosjekt. Det var så altfor lenge siden sist jeg hadde noe på pinnene, og denne har jeg hatt lyst til å strikke i lange tider. Bare vent å se når den blir ferdig!

(Q) Har dere like fint vær der dere er?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg