siste tredjedel av høsten

Hei, dere!

Siste uka i oktober, kan dette virkelig være riktig? Denne måneden har virkelig flydd avsted for min del. Jeg føler nettopp det var overgangen fra sommer til september, og nå er det plutselig tussmørke dager og halloween til helga. Jeg henger ikke helt med, kjenner jeg.

Den dårlige oppdateringen min skyldes det, at jeg har hatt så utrolig mye å gjøre denne måneden. Oktober har vært en måned med masse spennende og høyt tempo. Jeg har en jobb, eller praksisplass forsåvidt, som jeg digger å reise til hver dag, og det krever både tid og energi å være der. Derfor er jeg på en måte litt ‘tømt’ når jeg kommer hjem, og har aller mest lyst til å ligge i senga med teppe, serier og varme tekopper.
Jeg har forsøkt å fokusere alt på praksishverdagen, og høsten er en tid jeg ofte går på underskudd av krefter. Derfor må jeg være flink til å lytte til hva jeg egentlig trenger når dagene blir lange. Men mens jeg har holdt på med mitt, har oktober sust forbi. Jeg kan ikke tro det snart er november – OG oppladning til min absolutte favoritttid på året. Men det skal jeg vente enda litt til med, hehe. Ha en fin uke videre, dere!

(Q) Hvordan har deres oktober vært?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg