rosa drøm

God fredag!

Endelig helg igjen, ja, det merkes godt selv om jeg er hjemmeværende og skriver oppgave. Denne uka har jeg følt meg ganske produktiv, jeg har hatt møte med bachelor-veilederen min, som var helt nødvendig for å få noen doser med motivasjon videre. Og jeg har vært på sykehuset hvor jeg opererte foten, for å ha time med en fysioterapeut. Denne uka kunne jeg jo begynne å gå på foten igjen, og det har vært en frihet uten like!! Jeg har savnet å gå ordentlig så mye at det ikke kan sies med ord. Det gjør himla vondt å gå lengre strekninger, men jeg prøver å bite tenna sammen og fokusere på å gå på riktig måte. Jeg hadde mye å lære hos fysioterapeuten min – jeg må faktisk lære mye av den “normale gangen” fra begynnelsen. Det er vanskelig, men utrolig godt, åh! 

I går reiste jeg til Sandvika for å møte noen journalister i lokalavisa Budstikka. De skulle jeg møte for å gjøre intervjuer til oppgaven min. Det gikk over all forventning, og jeg er så utrolig glad for å det overstått. Nå skriver jeg så blekket spruter (i den grad det går an på en PC), og prøver å komme meg litt ovenpå med all informasjonen. Dette bør bli bra, haha! Nå skal jeg ikke plage dere med føtter, sykehus og bachelor lenger – god helg!

For å innhente overskriften: sjekk den nydelige genseren her. Er ikke dette selve definisjonen på en rosa drøm?! Det er min kjære tante som har strikket den, og jeg er helt forelska!

(Q) Hva er deres planer for helgen?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg