midt i julisommeren

God fredag!

Det har vært skikkelig deilig å komme i gang med jobb igjen. Det var litt uvant første dagen, men nå er det bare godt å kunne være back in business for lokalavisa, hehe. Det er jo et par år siden jeg jobbet her sist… Jeg kjenner ikke helt på fredagsfølelsen enda, men det kan godt være fordi jeg skal jobbe hele helgen også, og ikke akkurat skal ha noe særlig helg. Sånn er det, jeg tar det igjen senere neste uke, da skal jeg ha langfri fra torsdagen.

Ettersom mesteparten av denne uka stort sett har gått til å jobbe og sitte på et kontor i byen, har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Men jeg har et lite bildedryss fra mobilen på lager, for jeg tar jo stort sett bilder av alt jeg gjør. Så her kommer en liten oppsummering av den siste uka gjennom kamerarullen!

Først en himmelsk god salt-karamell-shake jeg lagde her om dagen – De søteste skapningene å komme hjem til – Mamma som hentet meg i Oslo, og jeg kjørte oss til ikoniske Portveien 2 (♥)

Alle disse er fra samme dag, konsert med fineste Unni Wilhelmsen på idylliske Gamle Ormelet på Tjøme. Så nydelig der!

Så var det Kruttårnteateret på tirsdag, ett av sommerens desiderte høydepunkter. Jeg fikk også møte Marian Saastad Ottesen som er typ min favoritt-skuespiller. Åh, jeg holdt på å gå i bakken, det var så stas!

Fine stamkaféen i Larvik, Hungry Heart, jeg er så glad i den plassen – Jobb om natten, jobb om dagen, si! – Og til sist, sommer i en skål, jeg elsker jordbær og bringebær om sommeren!

(Q) Hvordan har deres uke vært?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg