Lindmo-opptak og ute av senga

Hei, og god torsdag!
I går hadde jeg en ganske hektisk, men fin dag. Jeg var, for første gang på halvannen uke, ordentlig ute av senga. Dagen før hadde jeg vært på sykehuset fordi foten min har vært så uutholdelig vond de siste dagene, og vi måtte sjekke om det var en infeksjon. Prøvene jeg tok var litt for uklare, så jeg må tilbake på sykehuset igjen i morgen for å teste igjen.
Men i går klarte jeg å trosse smertene, fordi jeg hadde et par ærender jeg måtte få til. Jeg var blant annet på skolen for å få veiledning til bachelor-oppgaven, og det var fint å føle at man kommer litt i gang med den. Senere på ettermiddagen dro Helene og jeg til NRK for å se på opptaket til helgens Lindmo-program. Det var så utrolig gøy, masse kule gjester, og vi koste oss masse med innspillingen. Fristet absolutt å gjøre det igjen!

Vel, ettersom gårsdagen var så fullpakket, er jeg helt død i dag. Hendene mine er så såre etter en hel dag med å hoppe rundt på krykker, og kroppen sa stopp da jeg prøvde meg opp av senga i dag morges. Jeg tror rett og slett det er konsekvensen av en dag med mye liv, hehe. Det får gå – jeg må innse at jeg ikke er i verdens beste form om dagen…

(Q) Har dere noen gode tips til en sengeliggende?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg