Jeg reiser nord

Hei, dere!

Som jeg nevnte så vidt i forrige post, hadde jeg noen ganske spennende planer for denne uka. Jeg skal nemlig ut på ei litta reise.

På tirsdag skal jeg reise med mamma sin side av familien til Finnmark! Stefaren min har familie der oppe, og jeg skal på en salgs kombinert vinterferie med familien og reportasjetur. Vi har et globaliseringsfag på studiet denne våren, og vi skulle egentlig ha vært ute og reist i verden nå. Men ettersom det ikke lar seg gjøre av åpenbare grunner, kan vi reise innlands i stedet. Jeg skal derfor lage en sak om samisk kultur i Karasjok. Det blir så utrolig spennende, og jeg gleder meg helt enormt masse!

Jeg har aldri før vært så langt nord, og jeg må stålsette meg skikkelig for bitende kulde og mange minusgrader, hehe… Men jeg gleder meg til å se Finnmarksvidda og oppleve skikkelig vinter der. Foreldrene til stefaren min har en hytte en drøy time unna Karasjok, kun noen hundre meter unna Finskegrensa(!), og den skal vi bo på fra tirsdag til lørdag. Jeg er så spent på å lage reportasje der oppe fra, og jeg tror det skal bli artig å kombinere familiehyttetur med jobbreise. Jeg får i alle fall en reise, og det er jeg glad for! Nå gjenstår bare å pakke med seg alt ulltøyet jeg eier, for det er ikke akkurat deilige temperaturer der oppe.

(Q) Har dere vært i Finnmark før?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg