Fredag og favoritter

Fredag igjen, den var deilig!
Jeg kjente skikkelig på kroppen at jeg trengte helg og pause nå. Formen har egentlig bare forverret seg siden sist, og jeg er helt potte tett og slimete. Nydelig. I tillegg føler jeg meg så lite fresh (sikkert ikke alene om den) når jeg er i dårlig form. Hele kroppen svikter bittelitt og det er ikke akkurat veldig lekkert å snyte seg hele tiden eller hoste til krampa tar deg. Men, sånn er nå det, og jeg kan ikke annet enn å vente til det gir seg…
Jeg prøver likevel å lade opp kreftene litt, for senere i kveld skal jeg på konsert, og den vil jeg gjerne være i bedre form til. Det er min kjære favoritt, Unni Wilhelmsen, som skal spille i Oslo, og de gangene hun spiller her må jeg liksom få med meg! Så jeg håper kroppen ikke svikter meg helt, for dette gleder jeg meg helt vanvittig masse til!

Og mens jeg er inne på favoritter, jeg har begynt på en ny bok nå. Det er ikke noe sjokk at jeg digger den, ettersom jeg elsker både forfatteren og de tidligere bøkene hennes. Men nå holder jeg på med Linnéa Myhre sin “Meg, meg, meg”, og jeg kan allerede si at jeg liker den utrolig godt. I tillegg er omslaget en fryd å se på, jeg tok med meg boka på favorittkafeen (mens vi er inne på favoritter, mener jeg) Oslo Raw her om dagen, og det var helt nydelig å bare kunne sitte ned med en bok og nyte det deilige på menyen deres!

(Q) Skal dere noe spennende i helgen?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg