et nytt år venter

31. desember!

Den aller siste dagen i 2019. Og ikke bare det, men den siste dagen i dette tiåret! Nesten litt rart å tenke over det på den måten?

Jeg måtte opp grytidlig i dag morges, fordi jeg skulle kjøre tilbake til Oslo med stefaren min som skulle på jobb i dag. Jeg var ikke akkurat tidlig i seng i natt, etter en skikkelig etterlengtet, utrolig hyggelig spillkveld hos Helene som plutselig fikk tiden til å rase avgårde. Jeg tror kanskje jeg fikk effektive fire timer søvn da jeg hoppet opp klokka seks i dag, hehe… Men nå er jeg tilbake på plass i leiligheten i Oslo, og har pakket ut alt, ryddet, vasket og gjort klart til et nytt år.

Jeg skal feire sammen med min fineste venninne Vigdis, og noen venner av henne, i kveld. Det gleder jeg meg masse til! Jeg har allerede handlet inn det jeg skal ha med meg dit, og kjolen henger klar. Så nå er det bare å vente på at tiden skal gå. Jeg har heldigvis noen timer til å slappe av, jeg tror kanskje ikke det er så dumt ettersom jeg skal holde det gående ganske lenge i natt også! Uansett, jeg håper dere får en herlig nyttårsfeiring! 

Vi snakkes i 2020 ♥

~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg