livet på gulvet

Heisann!

Litt merkelig overskrift, ja veit det, men dere forstår nok snart. I går, når Maren og Helene var her, klarte jeg selvfølgelig å knekke senga mi. -.- Ikke spør hvordan engang, for jeg aner ikke, vi bare satt oss og så *knekk*. Vi hadde helt latterkrampe, og det var egentlig litt morsomt, men det betydde altså at jeg måtte sove på en madrass på gulvet i natt. Og det må jeg helt til vi får fikset den.. Jaja, det måtte jo bare være meg da. 

Anyroads, jeg startet dagen med vond hals, tett nese og vondt i hodet. Jeg trur ikke det er et bra tegn å bli forkjøla nå, siden jeg liksom var syk for bare to uker siden.. Men så gikk jeg ned og laga meg en fancy kakao (sånn alà bartender-Mathi) og den hjalp litt på humøret. Jeg blei sykt fornøyd med den, bare sjekk ut dette mine venner:

Proff, sant?! 😀

Nå, for bare litt siden, var vi en tur hos tante, onkel og fetteren min, og der spiste vi masse digg, som vanlig, veldig koselig.. Og nå sitter jeg på gulvet, igjen, og stapper i meg alt mulig av halspastiller og slikt mens jeg hører på musikk og sjekker sosiale medier. 


Ha en fin dag videre, my friends!

(Q) Er det flere som er forkjølet, eller?
(Q) Hva gjør dere i dag?
~Mathilde! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg