Shorts//nagler

Heisann!

Satt hjemme og ordnet litt ista og satte noen nagler på noen av shortsene mine! Så skulle jeg prøve å lage en video til dere, men Movie Maker klikka fullstendig -.-Så ble bilder for denne gangen. 
Ble ganske fornøyd egentlig 🙂

 *Hva syns dere?
*Har dere nagler som dere fester på shortser osv.
♥Marthilde! 

2 kommentarer
  1. JA JEG HAR OGSÅ SÅNNE NAGLER OG DU TRENGER IKKE Å GNI DET INN AT DU ER SÅ VELDIG FLINK SIDEN DET VAR j”%&(/%(/ URETTFERDIG AT DU LISSOM SKAL KOMMER Å SNIKE I DEN %&¤/&¤/&¤/&¤# KØEN Å TA DE NAGLENE SOM VIL SAMMARBEIDE. DU FIKK ENGLENAGLER OG JEG FIKK DJEVELNAGLER OG DET ER %/&%&#¤¤#” URETTFERDIG. SKAM DEG DIN KØSNIKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FY¤/%¤&%#” JEG BEGYNNER SERR Å GRINE NESTE GANG JEG SER EN NAGLE! DE ØDELEGGER NEGLENE MINE OGSÅÅÅ. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH. NÅ. MÅ. JEG. HA. NAGLEPAUSE.
   JEG – VIL – ALDRI – ALDRI – ALDRI – ALDRI – ALDRI – ALDRI – ALDRI – ALDRI – SE – EN NAGLE – IGJEN – I – HELE – MITT – LIV!!!!!
   Fin blogg forresten. liker lissom at du skriver så TYDELIG at alle skjønner hva du leser. en blogg lissom litt bedre om leserne skjønner hva bloggeren skriver. TAKK FOR MEG :****************** :********** :************ <3333333333333 <33333333333

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg