pause i storbyen

God onsdag!

For to dager siden kom jeg tilbake til Oslo for et par dager fri her. Jeg hadde en liten luke hvor det ikke skjedde så mye, så jeg tenkte at en tur tilbake til storbyen vill gjøre godt – særlig ettersom jeg begynner å jobbe snart, og derfor blir stuck i Larvik i noen uker. Så jeg benyttet sjansen til noen dagers Osloferie denne uka. Jeg tenkte å ta dere med på den via kamerarullen min, så here we go!

Jeg har vært innom UFF for å lete etter kule, unike vintageplagg, og endte opp med verdens fineste bluse (som jeg ikke tok bilde av). Og flottet meg i denne helt nydelige vintagekjolen – jeg skulle nesten bare ha kjøpt den…

I går var jeg på besøk hos Maren i den nye leiligheten hennes. Hun flyttet sammen med kjæresten sin nå sent i våres, etter at vi hadde vært samboere i to år. Litt vemodig, men så koselig for dem! Vi hadde en knallbra kveld med vin, snacks og god prat.

Denne sjukt fascinerende blomsten/planten fant jeg på St.Hanshaugen i går, og jeg måtte bare ta et bilde av den. Blomsterverden, altså!

Obligatoriske selfies over hele linja, hehe.

Jeg gikk litt rundt på Frogner forrige dagen, og fant denne litt bortgjemte perlen ikke langt unna Vestkanttorget. Det er en skikkelig grønn og planterik park som heter Langgaardsløkken.

Og på Langgaardsløkken nøt jeg den diggeste salaten jeg har kommet over i Oslo. Jeg prøvde vegetarsalaten på Eckers, som også ligger på Frogner, og den var helt magisk. Dit skal jeg tilbake!

Og da jeg var på besøk hos Maren i går, benyttet jeg anledningen til å la hun flette meg. Maren var min faste hårstylist da vi bodde sammen (hun er så god på å flette), så hun slo til med dette kunstverket av en hårfrisyre!

(Q) Hvordan har deres uke vært så langt?
~Mathilde~

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg