dressed up in green

Just a little shoot before dinner in Croatia.
The green, stunning, dress is from H&M. 

(Q) Hva synes dere om antrekket?
~Mathilde~

palmesus og dus

Hei dere!

Jeg hadde nesten glemt at jeg har en hel del bilder å vise dere fra ferieturen vår til Kroatia i høstferien. Nå har jeg gått gjennom dem, og sortert litt, slik at jeg laget flere innlegg med bilder og slikt... Som jeg sa litt om, hadde vi det veldig deilig og varmt - vi var egentlig veldig heldige med været, for det var meldt regn helt til siste liten. Vi hadde sol og nærmere 30 grader bortsett fra én dag - så deilig! Dagene ble stort sett tilbrakt ved bassenger med en drink i hånda og en bok i den andre, med andre ord, skikkelig ferieliv. Jeg leste faktisk ut to bøker på ferien, og det må jeg si meg litt stolt over. Vi bodde på et hotell-resort-lignende greie, hvor vi bodde i små leiligheter på et stort område. Det lå veldig vakkert til, og vi hadde Adriaterhavet redd utenfor grensen til resorten! Det var skikkelig idyllisk med palmer, blått hav og ferieelementer. Her er først og fremst noen bilder fra stedet vi bodde, det var så koselig der.

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært avgårde i ferien?
~Mathilde~

enda en ny tatovering?!

Heisann!

Nå er jeg tilbake til andre rutiner igjen, og har kommet meg til rette med utpakking og annet hverdagslig her i Fredrikstad. Jeg skulle ha stukket innom bloggen tidligere, men har jobbet såpass mye med skole og matematikk at jeg ikke har rukket å tenke tanken før nå. 

Uansett, så fortalte jeg dere jo såvidt at jeg hadde gjort noe veldig spennende aller siste dagen vår på Brac. Vi ventet på å bli hentet av bussen, og måtte sjekke ut av rommet vårt tidlig på morgenen, så vi hadde noen timer å slå ihjel. De andre la seg ved bassenget og prøvde å slikke den siste resten av sol før vi skulle reise hjemover, men stesøstra mi og jeg, vi la ut på tur. Jeg hadde ganske klart bestemt på forhånd, før vi dro til Kroatia, at jeg skulle ta tatovering mens vi var der nede. Den eneste ulempen er jo at man ikke kan bade eller være i alt for mye sollys med en fersk tatovering, og det var derfor vi ventet til siste dagen. Thea var med meg som moralsk støtte, og vi gikk til sentrum av Supetar før vi fant tatoveringsstudioet. Jeg avtalte med han som jobbet der, og vi satt i gang med skissering og slikt. Selve tatoveringen tok bare tjue minutter, og mange vil nok si at jeg tok den på et relativt vondt sted. Jeg tok den på innsiden av armen ved bicepsen - tynn hud, og rett inn i muskelen. Heldigvis har jeg en høy smerteterskel, og synes ikke den gjorde så altfor vondt (den svei heller, jeg fikk aldri ordentlig vondt). 
Så, selve tatoveringen min er en gitar med en g-nøkkel. Jeg er en skikkelig musikkelsker, og musikk er kanskje min aller største lidenskap. Jeg følte designet og formen på denne tatoveringen passer meg veldig godt, og jeg føler heller ikke at den er noe 'alle andre' har. Jeg er med andre ord helt forelsket!! Bare se, liksom *hjerter i øynene*!

(Q) Hva synes dere om tatoveringen?
(Q) Har dere noen tatoveringer?
~Mathilde~

på Norsk jord

Heihei!

Nå sitter jeg godt plassert på sengekanten og pakker på ny saker fra en koffert til en annen. Sent, sent i går kveld/natt kom vi hjem fra en uke i varme og sol. Vi fikk litt tid på øya i går før vi måtte dra, og da takk jeg faktisk å gjøre noe veeldig spennende som jeg skal lage et innlegg om snart. Vi tok så fergen fra Brac til Split og ble hentet av en buss der som tok oss til flyplassen. Igjen hadde vi masse tid å slå ihjel, pluss at flyplassen og gatene var overbefolket. Ikke veldig gøy, men vi kom oss gjennom med litt snacks og sitteplasser på gulvet, hehe. Flyturen hjem et ikke så lang, men klokken var vel nærmere elleve da vi landet, og fra Gardemoen og hjem er det noen timer. Dermed kan jeg si at jeg er en smule sliten i dag, men kan i det minste se tilbake på en skikkelig hyggelig og deilig ferietur! Nå skal jeg bare pakke ferdig det siste og så drar jeg snart tilbake til Fredrikstad igjen. Mye pikkpakk og reising og styr, men det venner en seg til - heldigvis! Vi snakkes :-)

(Q) Har dere vært i Kroatia før?

(Q) Hva har dere gjort i høstferien?

~Mathilde~

Hilsen fra Kroatia

Hei dere!

Jeg er definitivt ikke like flink til å oppdatere som jeg forestiller meg... Jeg trodde kanskje jeg skulle fått til å blogge noe før nå, men jeg føler liksom dagene har vært innholdsrike nok til at bloggen har blitt bortprioritert - selv om det stort sett base er basseng-og strandliv.

Vi kom sent på lørdags kveld og rakk ikke stort vår første dag. Bare mat og bli kjent med området, liksom. Men dagene etter fikk vi feriemodusen på og har ligget ved bassenget i lange tider. Stranda her er nydelig, med krystallklart, turkise vann, og ikke så halvgæren temperatur. Så har jeg også hatt et par joggeturer inn til byen eller sentrum her på øya. Vi er forresten på øya Brac, som ligger i overkant av en halvtimes fergetur utenfor Split. Det er så deilig og fint og idyllisk her! Shopping må vi inn til Split for å få gjort, så det ser vi for oss å gjøre en av de neste dagene. Her går det stort sett i drinker, strandsenger og sommerklær. Så herlig!!

(Q) Hva synes dere om bildene?

(Q) Har dere vært på Brac før?

~Mathilde~

LOS ANGELES VLOG - igjen

Hei!

Denne kom litt sent ut, da jeg hadde problemer med både redigeringsprogrammet mitt, og YouTube avbrøt første opplastingen. Men siste kapittel av vlogene mine er nå her, og det er fjerde stopp som sto for tur; Los Angeles, nok en gang. Denne gangen med helt andre omgivelser og opplevelser. Håper dere liker siste del av vlog-serien fra USA-turen!

(Q) Hva synes dere om vlogen?
~Mathilde~

squirrel adore

Enda et lite tilbakeblikk fra USA... Da vi var i Vegas, og dro på dagstur til Grand Canyon, stoppet vi innom Grand Canyon Village, et av utkikkspunktene vi var på. Der var dyrelivet ganske artig, og tamme ekorn løp konstant rundt oss (det hadde naturligvis noe å gjøre med at vi hadde med oss matpakker, haha). De var ganske menneske-vante og gjorde ikke stort av å få en kameralinse trykt opp i ansiktet. Jeg var heldig med noen av bildene jeg tok, og fikk et par skikkelige blinkskudd av de herlige skapningene! De var så skjønne, smelt...

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært nært på slike ville, men tamme, dyr?
~Mathilde~

palmesus

I Love Palmtrees ♥
Det er bare noe veldig eksotisk og vakkert med palmer som får meg like fascinert hver eneste gang - jeg blir liksom aldri lei. De er så fine å se på, og er så mye mer dekorative enn vanlige furutrær (i de fleste sammenhenger). Disse tok jeg langs hovedveien i Santa Monica, som ligger like over Highway 1, og like ved strendene. Får så good vibes av å se tilbake på bildene fra USA, tenk at det snart er en måned siden vi kom hjem..!

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

LAS VEGAS VLOG

Hei!

Jeg fortsetter serien min med vlogger fra USA-turen, og tredje stopp er ingen ringere enn Las Vegas. En helt syk by, hvor alt er lov - jeg ble helt forelsket i galskapen! Det tok litt tid å få denne opp, for jeg har jobbet så mye og hatt så hektiske dager at jeg ikke rakk å redigere mellom slagene. Men her er den i alle fall, tredje av fire vlogger. Enjoy!

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Har dere vært i Las Vegas?
~Mathilde~

Venice & Santa Monica beach

Santa Monica beach

Hei!

Da vi hadde siste stopp i Los Angeles, og bodde i Santa Monica, var det jo ganske obligatorisk å ta et par dager nede ved stranda. Vi bodde bare noen hundre meter unna, og det eneste vi manglet på turen var vel egentlig litt strandliv. Så vi lå en dag på Santa Monica beach, den som ligger rett ved Pier'en, og var nærmest det vi bodde. Dagen etter besøkte vi den suuperkjente Venice beach, men til vår skuffelse blåste det noe enormt den dagen. Det ble til at vi lå litt i sola, men ble blåst ned av sand, haha. Så vi fikk ikke sett så veldig mye av Venice, men nok til å ha vært der og kjent på strandlivet! Det var skikkelig deilig begge plassene, og perfekt for å få inn litt bading og soling i det ellers tettpakkede storby-livet vi hadde. Skikkelig mye fint!
Venice Beach(Q) Hva synes dere om bildene>?
(Q) Har dere besøkt noen av strendene?
~Mathilde~

tennis in San Fran

Da vi besøkte Golden Gate Park i San Francisco, fant vi en tennisbane midt i parken. Broren min er veldig glad i sporten, og her skal jeg servere dere en morsom funfact; jeg har faktisk også gått på tennis i et halvt år. Så vet dere det - rusten tennisspiller, med andre ord. Jeg synes det er en veldig interessant sport, og gikk derfor med på å prøve ut banen sammen med broren og stefaren min. Det var overraskende gøy å spille igjen, og det er noe med det som bare er utrolig artig! Vi holdt på i en times tid, og jeg hadde ikke akkurat tidenes beste tennis-antrekk. Jeg var ganske sliten etterpå, med andre ord. 

(Q) Har dere spilt tennis før?
~Mathilde~

SAN FRANCISCO VLOG

Hei dere!

Det er ikke så lenge siden jeg delte Los Angeles-vlogen min med dere, og det stopper jo ikke der... Jeg vlogget absolutt hele turen, og har neste stopp klart for dere. San Francisco var, som dere har skjønt på innleggene mine, helt fantastisk og nydelig og vakkert og alt!! Jeg håper det skinner litt gjennom i denne vlogen. Det går litt tregt med redigeringen nå på grunn av at jeg jobber hele uka, men neste gang dere får se, er vi i Las Vegas. Håper dere liker denne videoen, først og fremst!

(Q) Hva synes dere om vlogen?
(Q) Har dere vært i San Francisco?
~Mathilde~

Vegas, 44th floor view

Da vi var i Las Vegas bodde vi, som jeg garantert har nevnt før, på Trump International, og så høyt som i 44. etasje. Dere kan tenke dere utsikten, hele The Strip! Det var virkelig imponerende, og vi ble nesten satt ut hver gang vi kikket ut gjennom vinduet. Det er nesten sånn at man blir svimmel. Måtte bare dele disse bildene med dere, for man ser alt, omtrent!

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

LOS ANGELES VLOG

Hei!

Jeg har så klart vlogget på turen vår til USA, og jeg hadde med meg de lille GoPro-kameraet omtrent overalt! Jeg gjorde mitt beste for å vise dere så mye av byene som mulig, og har prøvd så godt jeg kan å filme masse. Jeg gjør det sånn at vloggene blir delt opp i byene jeg var i, så vi starter med Los Angeles, hvor dere får se alt vi gjorde de første dagene våre i USA. Nå holder jeg på å redigere San Fraancisco-vloggen, og den kommer nok snart, den også. Så nyt videoen, håper dere liker den!!

(Q) Hva synes dere om vlogen?
(Q) Har dere vært i LA?
~Mathilde~

waterfall

Hei!

Jeg kom over disse bildene fra turen, foran en av de mest eksotiske og vakreste fossefallene jeg har sett, i Golden Gate Park. Så masse vakre farger, så fint 'komponert', liksom. Jeg blir så glad av å se tilbake på det, for denne parken kunne jeg gjerne opplevd igjen! I skrivende stund gjør jeg en del ting på én gang. Har vært ute med jentene og spist is på brygga tidligere i dag, og kom hjem for ikke så lenge siden. Nå har jeg sett på et par YouTube-videoer, og redigerer vloggen fra San Francisco. I tillegg ordner jeg meg bursdagsfesten til ei venninne senere i kveld. Og på toppen av det klarer jeg ikke legge vekk boken jeg leser, så jeg har litt å bedrive - men ikke noe stressendes heldigvis, hehe :-)(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere noen planer for i dag?
~Mathilde~

next to you, in Malibu

But here I am, next to you, in Malibu

 

Heihei!
Vi var i Malibu vår siste dag før vi dro til flyplassen. For et nydelig sted. Vi sa, alle sammen, at vi skulle ønske vi tok en natt eller to her mens vi var i Los Angeles. Kjøreturen dit fra Santa Monica var ikke spesielt lang, og langs vakre Highway One. Vi fikk sett masse vakker kyst, og da vi kom til Malibu ble husene bare finere og finere. Både luksuriøse og sjarmerende, det hadde liksom mye av alt. Vi stoppet langs en rasteplass for biler og RV's, hvor jeg gikk en kort tur langs 'klipppene' ved stranda. Det var så vakkert, og utrolig nok veldig annerledes fra Los Angeles! Vi kjørte deretter inn til det vi antok var sentrum i Malibu, hvor de hadde en del butikker, masse koselige kafeer og en del restauranter. Det var så sjarmerende, og ikke minst elegant. Jeg fikk skikkelig sansen for denne byen, og hvor eksotisk det virket, selv om vi kun var minutter unna LA. Take me back!! 

(Q) Har dere besøkt Malibu før?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

the Pier

The Santa Monica Pier, one of the world's most famous piers.
Vi tilbrakte vel en halv dag på den velkjente brygga i Santa Monica, Los Angeles. Det var en egen liten verden der! Karuseller, tivoli, restauranter og fiskere så langt øyet kunne se. Det var skikkelig idyllisk, men for et menneskehav... Det krydde av folk der, men det var vel litt av stemninga. Vi tok en berg-og-dalbane, spiste is, gjorde et par tivoli-aktiviteter og tuslet opp og ned hele brygga. Så utrolig koselig, og virkelig verdt å få med seg!(Q) Har dere vært på The Pier?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

Santa Monica bildedryss

Da vi bodde i Santa Monica vår siste periode i Los Angeles, hadde vi noen vakre kjøreturer og gåturer rundt om i nabolaget og strøkene. Det var så mye fint å se på, spesielt ved havne-siden. Det ble liksom en mye mer eksotisk del av LA, og det var så mye nytt. Jeg falt helt for alle de søte husene langs strendene og alle palmene, naturligvis. Jeg har tatt masse bilder fra bydelen, og har et aldri så lite bildedryss for dere her!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i Santa Monica?
~Mathilde~

Golden Gate Park

Heihei!

Da vi var i San Francisco, var vi innom den fineste parken jeg noensinne har sett; Golden Gate Park. Den hadde liksom alt, det var masse å finne på der, og det var masse å se der. Den traff meg midt i blinken! Vi startet med å gå til den delen av parken hvor det var en stor avdeling med lekeplass og masse aktiviteter for barn. Der storkoste lillesøstra mi seg enormt, litt etterpå gikk broren min, stefar og jeg for å spille tennis bare noen hundre meter unna. Så kjøpte vi med oss litt mat og drikke, og satt oss på et av de mest idylliske stedene jeg har sett. Sjøgrønt vann, masse fugler, nydelig grønn natur. Det var bare så vakkert! Masse fine farger på blomstene, morsomme fasonger på trærne og det hele virket skikkelig eksotisk. Det var til og med en sånn 'kina-paviljong' der! Jeg kan sikkert si masse, masse mer, men jeg tror bildene kan tale for seg selv - jeg savner den parken allerede!

(Q) Har dere vært et lignende sted?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

Santa Monica beach by night

Santa Monica Beach by night.
For en vakker  strand, med en enda vakrere pier. Det var utrolig kult å se brygga i mørket, med alle lysene og all moroa. Dette var første kvelden vi kom tilbake til Los Angeles igjen. Det ble fort mørkt, men det stoppet oss ikke akkurat fra å ta en tur ned for å se stranda. Absolutt verdt det! 


(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i LA før?
~Mathilde~

Hollywood tour

Hei dere!

Her kommer et skikkelig bildedryss fra Hollywood og Beverly Hills. Da vi kom tilbake til Los Angeles etter å ha vært i Vegas, hadde vi planlagt å ta en sånn tour-buss kom gikk rundt om i Hollywood og de områdene rundt der. Vi startet i Hollywood Boulevard, som er gata hvor Walk of Fame er, og kjørte videre mot Hollywood Hills. På veien fikk vi se hotellet hvor Pretty Woman er spilt inn, og kirken i Sister Act-filmene. Vi kjørte også forbi Hollywood Bowl, som er  et gigantisk scene-amfi, hvor det holdes masse store konserter. Vi stoppet opp ved et utkikkspunkt hvor vi kunne se det kjente Hollywood-skiltet, og samtidig hadde skikkelig panorama utsikt over LA, det var så fint! Vi kjørte videre og så på flere kjendis-hus som Leonardo Di Caprio, Hugh Hefner, Bruno Mars og Justin Bieber for å nevne noen. Og for noen hus - ikke bare de som tilhørte kjendiser, men også de andre! Det var så mye flott og vel gjennomført.. Det er jo snakk om de rikeste strøkene i LA, så vi var innom både Hollywood Hills og Beverly Hills, og de vakre gatene som går gjennom de områdene. Kjøreturen fortsatte opp Rodeo Drive, litt av en gate, hvor blant annet verdens dyreste klesbutikk for menn ligger! (betaler lett $600 for et par sokker da).. Så var det veien tilbake, og da kjørte vi langs Sunset Boulevard. Her fikk vi både se den kjente Sunset Strip, og mange kjente restauranter og kjendis-plasser. Så masse morsomt å se på! Vi endte opp i samme gate som vi startet, og da hadde vi vært på en skikkelig rundtur. Det var utrolig gøy å ha opplevd de strøkene, og sett så masse fine bygg!!


Dette er inngangen ved Hollywood BoulevardHer kan man se huset til Leo di Caprio
SONY DSC
..og dette er huset til Justin BieberDette huset ble brukt under innspillingen av 'The Boduguard'

Øverste vindu er rommet hvor Michael Jackson døde...


(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i de områdene før?
~Mathilde~

I'm home!

JEG ER HJEMME!!

Heisann! Nå sitter jeg på sengekanten hjemme på rommet mitt. Det er skikkelig rart, men skikkelig deilig. Jeg er en smule jetlagged, og var overhodet ikke trøtt da klokken var 03.00 i natt, men da innså jeg at jeg måtte prøve  legge meg, haha. Jeg våknet elleve i dag tidlig, og er ikke akkurat uthvilt, men jeg har ikke snudd døgnet i alle fall. I går var vi en tur i vakre Malibu før vi skulle til flyplassen, og det var så utrolig fint der! Skal poste bilder senere. Har forresten mange flere innlegg fra turen på lur, rekker liksom ikke å blogge om alt når dagene går i ett. Så det er yet more to come! Flyturen vår var, nok en gang, lang. Først elleve timer i fly fra LA til Zurich, og det tar tid. Rett og slett. Det tar lang tid.  Så var det heldigvis ikke så lange turen fra Sveits og hjem, mellom to og tre timer i fly. Så var det kjøreturen fra Gardemoen og hjem da, den er bestandig litt for lang, hehe. Men det er over, og jeg er hjemme! Jeg har prøvd å gjøre et forsøk på å rydde ut litt av kofferten, men det er ikke så lett. Har handlet latterlig masse 'over there', og må nesten filme innkjøpsvideo før jeg kan flytte på det. Tror nok har skal få litt å gjøre i dag! Ha en super dag :-)
(fra vakre Golden Gate Park, kommer bildedryss derfra snart)

(Q) Har dere vært på ferie i sommer?
~Mathilde~

San Francisco through my phone

..Slik som jeg gjorde i Los Angeles, kunne jeg ikke la mobilen ligge i veska under oppholdet vårt i San Francisco. Jeg tar, naturligvis, mange bilder med den også, og ender bestandig opp med full kamerarull etter hvert pitstop vi har vært på. Haha, typisk... Men jeg har nå i alle fall tatt mange mobilbilder fra vakre San Fran, da vi var der. De skal der få se et utvalg av her!


noen kule blomster langs veien // riktignok ikke San Francisco, men på veien dit. Her stoppet vi langs Highway 1 og bodde på et motell langs veien

Golden Gate Brigde - ganske obligatorisk // one big happy family (eller noe)

ei aldri så litta selfie hørte med // midt i sminke-stunden min med favoritten - Arizona ice tea

San Francisco's alt for vakre gater, jeg kunne stirret på disse i timevis..

en klassisk, kinesisk paviljong i fine Golden Gate Park // enda flere fine gater

mer av den nydelige, eksotiske Golden Gate Park // utsikten fra Marine Vistapoint 

lillesøstra i lekker pose foran den verdenskjente brua // lillesøstra og storesøstra i lekker pose foran den verdenskjente brua

GODLEN GATE PARK - jeg er in love!!

enda. mere. gater. jeg. elsker. disse. gatene.

hvor fristende ser ikke disse ut?! fra en sjokoladebutikk langs Fishermans Wharf // var innom en butikk for å finne et spesifikt pudder, det viste seg at jeg kom til kontoret hvor de shippet ut varer istedenfor. Da ble jeg tatt med inn og swatchet masse produkter og fikk se på sommerkolleksjoner og masse mer! Sminke-himmmel!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i San Francisco før?
~Mathilde~

 

4th of July

HAPPY 4TH OF JULY, AMERICA!!!

Hei!

Nå har vi riktignok passert midnatt her i Los Angeles, men for en times tid siden var det selveste Amerikas nasjonaldag! 4th of July var noe vi var spente på å se hvordan var her i Statene. Om det var massiv feiring i gatene, høylytt musikk fra leilighetene eller om det var strand-fester så langt øyet rakk. Jeg har liksom sett for meg diverse scener fra filmer og YouTube-videoer. Vi startet dagen på Santa Monica Pier, som er den verdenskjente brygga med karuseller og aktiviteter. Det var skikkelig morsomt å ha vært der, for det yret av mennesker kledd i røde, hvite og blåe klær, gjerne med et USA-flagg malt på kinnet. Vi spiste is på brygga, tok en berg-og-dalbane og gikk langs bryggekanten og så på strandlivet. Vi spilte også sånn "smack et ekorn"-spill, og dere kan jo gjette hvem som vant?! Dere kan også gjette hvem som kunne velge premie fritt, og valgte den aller største. Og dere kan til og med få gjette hvem som ikke tenkte det fullstendig gjennom, og ikke har plass i kofferten. Haha, ja - meg. Men gøy var det!! Jeg gikk rundt og drasset på en gedigen, rosa doughnut der... Så gikk vi videre til Venice Beach hvor planen var å ha noen timer med sol og bading. Men det ble en smule endringer i planene da det blåste noe hemningsløst der. Vi ble der en liten stund, og slikket det vi kunne av sol, før vi dro tilbake til leiligheten. De siste timene før midnatt kjørte vi til Marina Del Rey for å se om vi rakk noe av fyrverkeriet og stemninga der, men vi var dessverre litt for sent ute. Det fikk nøye seg med et par raketter fra utsikten av gata noen kvartaler nedenfor der vi bor. Vi fikk kjent litt på stemninga rundt 4th of July, selv om vi gikk glipp av det beste showet. Gøy var det uansett!

(Q) Har dere feiret 4th of July i USA før?
~Mathilde~

a walk down The Strip

Hei!
Har tatt så latterlig masse bilder på denne turen, så jeg henger litt etter når det gjelder å poste i tide... Nok en runde med bilder fra Las Vegas! Vi bodde, som tidligere sagt, i toppen av Stripa, og hadde utsikt over hele Vegas sentrum fra hotellrommet vårt i 44. etasje. Varmen der var omtrent ikke til å holde ut, og det hadde vært oppe i 50 grader noen dager før vi ankom. Temperaturen lå på 42-46 grader mens vi gjestet byen. Det gjorde det ganske utfordrende å gå masse eller langt. Derfor rakk vi aldri å gå langs hele Vegas Strip, men vi fikk sett en ganske stor del av den, og de aller mest sentrerte stedene. Helt sprøtt! Hva skal jeg si? Det er Vegas. Alt er lov, alt er innafor, og alt er utrolig gøy! Las Vegas må oppleves, for det er så vanskelig å gjengi med ord - det er så mye moro å se langs hver gatekant. Bildene kan vel tale for seg selv, masse spennende bygg og gateliv!(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere opplevd Vegas?
~Mathilde~

Grand Canyon - best experience ever

Hei dere!

Forbered dere på et gigantisk bildedryss fra ett av verdens aller fineste og mest imponerende steder! Dag to i Las Vegas hadde vi bestilt tur til Grand Canyon, både med fly og stopp inkludert. Det var litt av en opplevelse for livet! Vi fikk sett så utrolig masse, og jeg elsker eventyr som dette. Vi dro til en liten flyplass, hvor vi fløy et mini-fly over ørkenen og til en flyplass i Grand Canyon. Vi fikk sett masse spennende fra flyet, som Hoover Dam (en av verdens største konstruksjoner) og Colorado River - og så klart Grand Canyon. Vi var til og med over grensa til Arizona, så det var tredje staten vi har vært i! Vi tok en guidet buss til første utkikkspunkt for dagen, som het Grand Canyon Village. Det var en koselig liten plass med utrolig utsikt. Der var vi en times tid, før bussturen gikk videre til utkikkspunkt nummer to - og høydepunktet på turen: Mather Point. For et sted!! Vi hadde panoramautsikt utover underverket, og det var helt ufattelig vakkert å se! Vi gikk litt rundt i området der, hvor det var litt mindre turister, men like bra utsikt. Jeg er en skikkelig opplevelse-junkie, og elsker å se nye ting. Grand Canyon går lett inn som en av de absolutt største opplevelsene jeg noensinne har hatt - det gjorde skikkelig inntrykk på meg! Hvis dere har sjansen til å dra hit, kan jeg ikke få anbefalt det nok... Det er terapi for kropp og sjel!
Her er Hoover Dam, et av tidenes mest imponerende verk innen konstruksjon..(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere besøkt Grand Canyon før?
~Mathilde~

Los Angeles through my phone

"the best camera is the one you have on hand"
...Selv om speilrefleksen min er med meg overalt, og jeg knipser hundrevis av bilder hver dag, brukes mobilen også flittig. Det har gått mye i Snapchat her, og da lagrer jeg jo de aller fleste bildene, i tillegg til å stadig vekk plukke opp mobilkameraet. Så her har dere LA gjennom mobil-linsa mi!


lobbyen på hotellet vårt // utsikten fra hotellrommet, Downtown LA

utsnitt av et superfint handle-område i Hollywood // Walk of Fame

det trivelige området utenfor hotellet vi bodde på // massevis av kaktuser og aloevera-planter i gatene her

en kjøretur nedover Rodeo Drive // ett av snart tusen Starbucks-bilder (obligatorisk.)

LA sett fra Griffith Park, helt nydelig // innover mot Dowtown LA

Prideveggen i Melrose Avenue!

(igjen obligatorisk) foran Universal-fontenen i parken // søteste lillesøstra som prøver seg på en Homer Simpson-doughnut

fra den 11-timers flyturen til LA // utsikten da vi nærmet oss landing

såå mange fine bygninger og gater i Los Angeles!

MorphexJaclynHill hadde så klart stand inne på Morphe-butikken, sykt lekker // to av de supersøte jentene jeg ble kjent med i køen til Morphe

vakkert i enden av Griffith Park

gatelangs i Downtown LA, så typisk USA // mitt lykkeligste øyeblikk noensinne da jeg møtte mitt største forbilde, Jaclyn Hill!! Så stolt av alt hun får til..
 

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i LA?
~Mathilde~

høyeste hotellet i byen

Heihei!

Så dette har vært hotellet vårt de siste tre dagene, og FOR et hotell! Jeg er på ingen måte fan av Donald Trump, nærmere bestemt motstander, men han kan virkelig dette med bygninger... Hotellet er det høyeste man kan bo på i Las Vegas, og vi har vært så høyt oppe som i 44. etasje - ganske sykt! Interiøret er i gull i hele lobbyen, og det er skikkelig fint og gjennomført. Ikke bare er det gullbelagt innendørs, men også hele utsiden, og vinduene er gullfarget. Det ser helt utrolig kult ut på avstand. Vi har hatt det skikkelig bra her, det må jeg innrømme, til tross for at det er Trump som står bak, hehe.. :-)(Q) Hva synes dere om hotellet?
~Mathilde~

The Vegas Strip, Limousin view

Hei!

Da vi landet i Las Vegas for et par dager siden, skulle vi ta en taxi for å komme oss til hotellet vi skulle bo på. Det eneste problemet var at ingen av dem hadde noe barnesete til lillesøstra på to og et halvt... Da måtte vi ty til andre løsninger, og det ble til at vi kjørte en limousin fra flyplassen. Følte meg skikkelig sassy der sjåføren holdt oppe døren for meg, og snakket med oss gjennom luka som skilte seg fra oss. Det viste seg at han har kjørt rimelig mange kjendiser her i Vegas - Ringo Starr og manageren til Michael Jackson for å nevne noen. Det er ganske kult! Han var utrolig grei, og tilbød seg og kjøre oss ned til det velkjente "Welcome to Las Vegas-skiltet", og kjørte oss deretter hele veien opp The Vegas Strip, som er den superkjente gata her, hvor alle de feteste hotellene og de villeste casino'ene ligger på rekke og rad. Hotellet vi bor på ligger helt i toppen av stripa, og derfor fikk vi med oss omtrent alt som var å se fra limo-view. Vi har gått langs en del av Vegas-stripa i dag, så det kommer masse flere bilder fra den - dette er bare de jeg tok ut av limousinen!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i Vegas før?
~Mathilde~

PRIDE

Da vi skulle sjekke ut den superkjente "pink wall" på Melrose Avenue i LA, fikk jeg et lite sjokk da jeg så at det ikke lenger var noe gigantisk rosa vegg der. Det var kun den ene siden som var gjenværende rosa. Men sjokk gikk fort over til glede da jeg skjønte hvorfor de hadde malt over den sjokkrosa veggen. Det var i forbindelse med juni og "pride-month" at Paul Smith-butikken hadde byttet design. Den store veggen var dekket i alle regnbuens farger, og skulle ligne et enormt pride-flagg. Jeg synes det er så fantastisk, og ble som sagt skikkelig happy da jeg fant ut at det var årsaken til den fargerike, stripete veggen. Det var, naturligvis, utrolig mange som kom for å ta bilder foran regnbueveggen, og jeg kjente jeg ble ordentlig glad på innsiden da jeg så flere homofile par stråle der de tok bilde med veggen. For et bra tiltak!!

(Q) Hva synes dere om konseptet?
(Q) Er dere med på noen slags pride-feiring?
~Mathilde~

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


M A T H I L D E

17 | Norway

Contact:
mathildewaale@hotmail.com

design by Tonjemt
hits