palmesus

I Love Palmtrees ♥
Det er bare noe veldig eksotisk og vakkert med palmer som får meg like fascinert hver eneste gang - jeg blir liksom aldri lei. De er så fine å se på, og er så mye mer dekorative enn vanlige furutrær (i de fleste sammenhenger). Disse tok jeg langs hovedveien i Santa Monica, som ligger like over Highway 1, og like ved strendene. Får så good vibes av å se tilbake på bildene fra USA, tenk at det snart er en måned siden vi kom hjem..!

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

mandags morgen

Hei fintfolk!

I går rakk jeg ikke skrive noe mellom slagene, for jeg hadde plutselig en ganske fullpakket dag. Men det viste seg å bli en veldig hyggelig søndag, da! Jeg startet dagen på jobb, for jeg hadde tatt vakta til en av sommer-kollegene mine. Jeg hadde ganske mye å gjøre, og fikk skrevet to saker pluss rykket ut til en ulykke. Så avtalte jeg en sak for i dag, og dermed ble det noen timer jobb på meg i dag også. Da jeg var ferdig på jobb, dro jeg en kort tur hjemom, før jeg satte meg i bilen nok en gang og kjørte til Maren. Der skulle vi fire, Maren, Marie, Helene og jeg være sammen, og ha en skikkelig avslappende jentekveld. Vi rekker liksom ikke samles så ofte før skolen starter igjen, på grunn av jobb og ferieturer og slikt, derfor passet det seg utmerket med en kveld sammen når vi først hadde muligheten, alle fire. I dag starter jeg på jobb klokken ett, og har hatt hele morgenen fram til nå på å slappe av, drikke iskaffe, lese bok - en lun og deilig start på uka! Jeg skal forsåvidt jobbe i morgen også, men satser på å rekke innom bloggen før det. Ha en fin ukestart, vi snakkes :-)

(Q) Jobber dere også en del i sommer?
~Mathilde~

ettersom sommeren går

Hei!

Jeg merker at jeg har hatt en skikkelig trang til å være sosial forrige uke og denne. Jeg har måttet få ting til å skje, og jeg har villet komme meg ut og gjøre noe. Blir så lett rastløs. Men nå tror jeg liksom jeg har fått så mye av det gode, at jeg kjenner aller mest på behovet eller ønsket om å tulle meg inn i et teppe og høre på godmusikk alene. Høres kanskje litt sturselig ut, men når været for det første er helt pyton (det pøsregner i skrivende stund), og jeg liksom føler meg litt slapp, da er det ingenting som er bedre enn å nyte eget selskap - synes nå jeg. 
I går var jeg en tur innom Foldvik familiepark sammen med mamma og lillesøsteren min, hvor vi møtte noen venner vi ikke har sett på så alt for lang tid. Det var så hyggelig å se dem igjen, og vi var sammen i flere timer. Så måtte jeg hjem og ordne meg til bursdag. Mine to gode Leah og Kaja feiret bursdagen sin i går, og det var så stas å være samlet stort sett hele gjengen igjen. Alle har som regel sitt å bedrive om sommeren, så det er bestandig koselig når vi klarer å samle flesteparten. Det var i alle fall topp stemning og mye hygge! 

(Q) Har dere vært mye på farten i sommer?
~Mathilde~

konsertopplevelse

Heisann!

I går dro jeg på konsert, som jeg fortalte dere. Det var i Sandefjord, og på en helt utrolig koselig uteplass og uteservering som heter Kurbadhagen. Det ble nesten litt festival-aktig. Det eneste var at været var helt grusomt, det regnet, og på et tidspunkt høljet det så vanvittig at jeg var gjennomvåt, men det gikk fint. Konserten var helt magisk! Jeg er utrolig fan av Unni Wilhelmsen, og sammen med Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen var det en skikkelig konsertopplevelse... De var så samspilte og gjennomførte, og jeg er så glad for at jeg fikk det med meg! Da konserten var ferdig, fikk jeg også snakket med godeste Unni. Etter at vi skravlet så mye sammen på den forrige konserten jeg var på, har vi liksom blitt litt venner. Det er så koselig! Vi ble stående og skravle i sikkert en halvtimes tid, og hun var bare så herlig og skjønn - altså, hun holdt liksom rundt meg og klemte meg flere ganger! Jeg blir nesten litt fjollete av å tenke på det, for jeg har jo bare vært en skikkelig tilhenger av musikken hennes i lang tid, og nå er vi omtrent venninner - det er ikke helt til å tro oppi hodet mitt..!

(Q) Har dere vært på konsert i det siste?
~Mathilde~

celebration and concert

Hei på dere!

For øyeblikket sitter jeg ved skrivebordet mitt, og har akkurat kommet hjem fra tanten min sin bursdagsfeiring. Nå holder jeg på å skifte fra bursdagsklær til mer fest-klær, og sminken ligger foran meg. Jeg skal nemlig snart på konsert! Jeg måtte reise fra familiebursdagen litt tidligere, slik at jeg kunne rekke å ordne meg litt ekstra og skifte og sånt før jeg skulle videre. Jeg blir hentet av mamma om litt, og da skal jeg bli kjørt til Sandefjord, hvor konserten skal være. Det er min favoritt, Unni Wilhelmsen, som skal spille sammen med trio'en sin. Jeg gleder meg utrolig masse, og det blir garantert stas å se Unni igjen - jeg digger tross alt musikken hennes!! Så nå er det de siste finishene som gjenstår før mamma skal plukke meg opp. Vi snakkes enn så lenge :-)

(Q) Har dere vært på noen konserter i sommer?
~Mathilde~

LAS VEGAS VLOG

Hei!

Jeg fortsetter serien min med vlogger fra USA-turen, og tredje stopp er ingen ringere enn Las Vegas. En helt syk by, hvor alt er lov - jeg ble helt forelsket i galskapen! Det tok litt tid å få denne opp, for jeg har jobbet så mye og hatt så hektiske dager at jeg ikke rakk å redigere mellom slagene. Men her er den i alle fall, tredje av fire vlogger. Enjoy!

(Q) Hva synes dere om videoen?
(Q) Har dere vært i Las Vegas?
~Mathilde~

fri på ordentlig

Hei, dere!

I går ble en dag som i utgangspunktet var uten planer, men så ble jeg spurt om å være med som fotograf på en sak sammen med en av kollegene mine. Det var en helt nydelig og sterk sak, som gjorde skikkelig inntrykk. Det gjør meg litt ekstra glad at de ville ha med meg som fotograf i tillegg - det gir meg en god tillitsfølelse. Det tok litt tid, og deretter var det tilbake på jobben for å ordne med bildene og slikt. Dermed gikk noen timer av dagen allikevel. Så er vi jo egentlig på hytte denne uka, som jeg har sagt tidligere, men vi er litt fleksible. Jeg sover her hjemme, og tar en tur ut på hytta, gjerne om ettermiddagene og kveldene. Så jeg var naturligvis der i går kveld. 
I dag har jeg startet dagen skikkelig langsomt, og jeg har fri (sånn helt ordentlig, hehe) hele dagen! Jeg har satt meg ti rette med en ny bok, og har allerede kommet et godt stykke inn i den. Deilig følelse! Nå har jeg nettopp kokt meg en kopp te, og skal sminke meg litt. Maren og jeg avtalte akkurat at vi skal gta en tur sammen på kafé i dag. Det blir så koselig!

(Q) Har dere noen ordentlige fridager i sommer?
~Mathilde~

 

Venice & Santa Monica beach

Santa Monica beach

Hei!

Da vi hadde siste stopp i Los Angeles, og bodde i Santa Monica, var det jo ganske obligatorisk å ta et par dager nede ved stranda. Vi bodde bare noen hundre meter unna, og det eneste vi manglet på turen var vel egentlig litt strandliv. Så vi lå en dag på Santa Monica beach, den som ligger rett ved Pier'en, og var nærmest det vi bodde. Dagen etter besøkte vi den suuperkjente Venice beach, men til vår skuffelse blåste det noe enormt den dagen. Det ble til at vi lå litt i sola, men ble blåst ned av sand, haha. Så vi fikk ikke sett så veldig mye av Venice, men nok til å ha vært der og kjent på strandlivet! Det var skikkelig deilig begge plassene, og perfekt for å få inn litt bading og soling i det ellers tettpakkede storby-livet vi hadde. Skikkelig mye fint!
Venice Beach(Q) Hva synes dere om bildene>?
(Q) Har dere besøkt noen av strendene?
~Mathilde~

avkobling

Hei!

I dag var siste dag på jobb for denne lille perioden. Nå har jeg jobbet fullt siden forrige mandag, og jeg skal være ærlig å si at det var hektisk å komme tilbake til - men veldig deilig også! Nå har jeg fri ut uka, eller frem til søndag. Da skal jeg jobbe den ene dagen, og så har jeg fri enda en stund. Det skal bli godt å koble litt av noen dager nå også. Vi har fått hytta denne uka (vi deler på den i familien). Pappa og Janne dro ut i går, og vi andre kommer og går som det passer oss. Hytta vår ligger kun typ. 3 kilometer unna hjemme, så det kan være ganske praktisk og deilig til tider. Så jeg tenker at jeg tar det rolig her hjemme litt til, før jeg tenker å ta turen ut på hytta i kveld en gang. Nå slapper jeg av og koser meg med pepsi max og Den Hemmelige Hagen (som jeg omtrent hadde glemt bort!). Inntil videre får dere ha en fin ukestart!(Q) Hva har dere gjort i dag?
~Mathilde~

ganske ålreit jobb

Heihei!

Det er en passelig trøtt versjon av Mathilde som skriver nå. Jeg jobbet ekstremt lenge, og ganske hardt i går, men herlighet, så gøy det var! Jeg Startet på en festival i Skråvika i Stavern, en helt utrolig koselig plass og veldig morsom festival. Der fikk jeg blant annet se Ravi og Dance with a Stranger opptre, og jeg fikk pratet litt med folkene der og arrangører og slikt. Jeg løp en del fram og tilbake foran scenen og knipset bilder (fordel med å være journalist, man kommer tett på alle de kjente ansiktene, haha). Så dro jeg videre til Fredriksvern Verft, også i Stavern, hvor det var konsert med amerikanske Lissie. Hun er helt fantastisk flink, og jeg har likt henne i lange tider. Det var en superdeilig konsert, og en helt annen stemning enn det var på festivalen. Men likevel var begge stedene gøy å få med seg. Her også fikk jeg ta en del bilder foran scenen, noe som resulterte i et par utrolig kule konsert-shots av Lissie! Da konserten var ferdig, og jeg (nok en gang) hadde snakket med publikum og arrangører, var jeg så heldig at jeg fikk treffe Lissie, og intervjue henne. Det var en skikkelig opplevelse for meg, jeg ser jo så opp til henne. Hun var så kul, og hele utstrålingen hennes var til å bli glad av, hun var bare så hyggelig! 
Da klokka slo midnatt dro jeg til kontoret for å skrive ut en av sakene, og ordne bildeserie og diverse. Jeg ble faktisk sittende på jobb helt til klokka halv fire i natt, men jeg hadde det så gøy med å skrive at jeg glemte tiden helt... I dag dro jeg inn for å skrive den jeg ikke rakk i natt, og det gikk unna på et par timer. Så nå har jeg bare (enda) en konsert jeg skal dekke i kveld, så kan jeg si meg ferdig med helgevakta, hehe. Jeg har gjort en masse, men det var verdt hver eneste time med arbeid! (Q) Har dere vært på noen konserter i sommer?
~Mathilde~
 

skikkelig kulturell

Hei, og god lørdag!

I dag har jeg noen timer fri på morgenen eller formiddagen. Det kjennes godt, for jeg hadde jo ikke akkurat tidenes form i går. Jeg tror det kommer seg nå, og da kjennes det greit å ha noen timer på å komme meg før jeg skal videre. Gårsdagen besto for det meste av avslapping og YouTube, haha, men jeg fikk tatt den tiden jeg trengte til meg selv. Mamma hadde også bursdag i går, og jeg var en liten tur innom der. Hun feirer i dag, og skal ha familiefeiring om en times tid. Jeg regner med at jeg drar rett derfra til jobb. For i dag har jeg skikkelig kultur-dag på jobben. Jeg skal rett til Stavern og Skråvika etter bursdagen til mamma, og der skal jeg dekke en festival som heter Stavernfesten. Der kommer det flere artister i løpet av dagen, og jeg tror de spiller fra 17 til 23 eller noe. Jeg skal dekke det, og i tillegg skal jeg til Leieren i Stavern hvor jeg skal på nok en konsert. Der skal amerikanske Lissie spille på et arrangement. Så jeg må pendle mellom de to kultur-arrangementene et par ganger i kveld, men det skal nok gå! Jeg har forberedt meg litt nå på formiddagen, og tror jeg nærmer meg klar for både bursdag og jobb. Jeg tror ikke vi snakkes noe mer i dag, for jeg tror kvelden blir rimelig hektisk, hehe. Uansett, ha en fin lørdag!(Q) Jobber dere også for tiden?
~Mathilde~

tennis in San Fran

Da vi besøkte Golden Gate Park i San Francisco, fant vi en tennisbane midt i parken. Broren min er veldig glad i sporten, og her skal jeg servere dere en morsom funfact; jeg har faktisk også gått på tennis i et halvt år. Så vet dere det - rusten tennisspiller, med andre ord. Jeg synes det er en veldig interessant sport, og gikk derfor med på å prøve ut banen sammen med broren og stefaren min. Det var overraskende gøy å spille igjen, og det er noe med det som bare er utrolig artig! Vi holdt på i en times tid, og jeg hadde ikke akkurat tidenes beste tennis-antrekk. Jeg var ganske sliten etterpå, med andre ord. 

(Q) Har dere spilt tennis før?
~Mathilde~

a day off

Hei!

I dag våknet jeg med en skikkelig uggen følelse i hele kroppen. Hater når den følelsen brer seg utover hele meg, og bare gjør noe med humøret og ikke minst formen. Jeg skjønte at jeg ikke var i tipp topp stand. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er bare generelt slapp i kroppen, og tung i hodet. Satser på at det går over kjapt, for jeg er ikke så gira på å bli syk nå. Jeg sendte en melding til sjefen min, spurte om det var greit å ta en dag borte fra jobb. Det var ikke noe problem. Det hadde ikke vært så gøy å gått rundt med en følelse av at jeg skuffet jobben ved å bli hjemme en dag - men det slipper jeg heldigvis nå. Godt å ha fine kolleger! Jeg krysser fingrene for at denne dagen hjemme hjelper litt på kroppen, og at jeg er klar for en småhektisk dag i morgen. Da er det et par konserter som skal dekkes. Jeg får komme meg under teppet igjen, og binge YouTube-videoer og Netflix. Haha, uff, jeg høres en smule stakkarslig ut - men det går bra altså. :-)

(Q) Hvordan er deres fredag?
~Mathilde~

SAN FRANCISCO VLOG

Hei dere!

Det er ikke så lenge siden jeg delte Los Angeles-vlogen min med dere, og det stopper jo ikke der... Jeg vlogget absolutt hele turen, og har neste stopp klart for dere. San Francisco var, som dere har skjønt på innleggene mine, helt fantastisk og nydelig og vakkert og alt!! Jeg håper det skinner litt gjennom i denne vlogen. Det går litt tregt med redigeringen nå på grunn av at jeg jobber hele uka, men neste gang dere får se, er vi i Las Vegas. Håper dere liker denne videoen, først og fremst!

(Q) Hva synes dere om vlogen?
(Q) Har dere vært i San Francisco?
~Mathilde~

Vegas, 44th floor view

Da vi var i Las Vegas bodde vi, som jeg garantert har nevnt før, på Trump International, og så høyt som i 44. etasje. Dere kan tenke dere utsikten, hele The Strip! Det var virkelig imponerende, og vi ble nesten satt ut hver gang vi kikket ut gjennom vinduet. Det er nesten sånn at man blir svimmel. Måtte bare dele disse bildene med dere, for man ser alt, omtrent!

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

tar opp tiden

Heisann!

Jeg beklaget at jeg ikke har fått til å være spesielt aktiv, i forhold til hva jeg har vært tidligere i sommer. Det var en tilvenning å starte fullt med jobben igjen, spesielt med kveldsvakter. Jeg starter å jobbe klokken 13.30, og jeg rekker jo ikke så mye før det. Jeg sover gjerne til litt ut på formiddagen, men har alarm på klokken 10 - vil ikke kaste bort de timene jeg har før jeg starter på jobb. Så slutter jeg ikke før klokken ni, og da har jo det aller meste av dagen gått. Jeg legger meg riktignok ikke før et stykke over midnatt, men jeg jobber med å la det bli stadig litt tidligere hver kveld. Prøver, i alle fall, haha! Jobben som kveldsvakt er litt annerledes, jeg jobber sammen med de andre fra halv to til fire, og deretter er jeg alene på kontoret. Da har jeg ansvaret for å rykke ut dersom det skjer en ulykke eller noe lignende. Jeg skriver også noen saker som vanlig, men hovedfokuset er på å være på vakt om noe skulle skje. Så i går hadde jeg en ganske hektisk dag, først var jeg på en leteaksjon litt nord i kommunen, og deretter på en trafikkulykke på motorveien her. I dag har det derimot vært roligere, men jeg har jobbet med en annen, stor sportssak. Nå er det deilig å være hjemme, og jeg skal lade opp til resten av jobbuka. Mulig det ble litt mye snakk om jobben nå, men jeg har ikke akkurat gjort spesielt mye annet disse dagene :-)

(Q) Hvordan er uka deres?
~Mathilde~

tilbake til jobbing

Hei, dere!

I dag måtte jeg ha på alarm litt tidligere enn jeg vanligvis våkner, vi snakker klokken 10. Jeg har, helt siden jeg kom hjem fra USA, vært ganske døgnvill, og dermed falt inn i en mindre ålreit døgnrytme. Jeg sovner litt senere enn jeg foretrekker, og våkner definitivt senere enn jeg foretrekker. Men jeg jobber med å prøve å snu det, i alle fall litt. hehe. I dag starter vikariatet mitt på jobb, og det lille jeg har jobbet frem til nå i sommer har vært frilans. Fra og med i dag starter jeg på en uke med kveldsvakt. Det vil si, jeg starter på jobb halv to, og slutter ni - kan også hende jeg jobber utover den tiden noen dager (kommer helt an på hva jeg jobber med). Det er det som er så morsomt med journalistyrket; ingen dag er lik! Man vet liksom aldri helt hva man går til, og kan ha to vidt forskjellige saker på to dager. Jeg blir stadig fascinert over jobben min... I og med at det er første dag i vikariatet i dag, har jeg ikke anelse om hva jeg blir satt til å gjøre. Det vil vise seg.. Jeg har i alle fall kommet meg opp i rimelig tid, og har hatt en time på å somle meg denne morgenen. Det er enda en stund til jeg skal på jobb, men jeg liker å ha litt tid før det uansett blir jobb i hele ettermiddag og kveld. Nok om det, men det er slik uken min blir seende ut, så vet dere i alle fall! Ha en super ukestart :-)(Q) Har dere sommerjobb i år? 
~Mathilde~

bonfire smokey eye

burnt, fire, warm, smokey eye
Used my beloved MorphexJaclynHill palette, it is my favourite (!!), and warm tones have been my jam lately... Love how they make my blue eyes POP!


(Q) Hva synes dere om looken?
~Mathilde~

LOS ANGELES VLOG

Hei!

Jeg har så klart vlogget på turen vår til USA, og jeg hadde med meg de lille GoPro-kameraet omtrent overalt! Jeg gjorde mitt beste for å vise dere så mye av byene som mulig, og har prøvd så godt jeg kan å filme masse. Jeg gjør det sånn at vloggene blir delt opp i byene jeg var i, så vi starter med Los Angeles, hvor dere får se alt vi gjorde de første dagene våre i USA. Nå holder jeg på å redigere San Fraancisco-vloggen, og den kommer nok snart, den også. Så nyt videoen, håper dere liker den!!

(Q) Hva synes dere om vlogen?
(Q) Har dere vært i LA?
~Mathilde~

waterfall

Hei!

Jeg kom over disse bildene fra turen, foran en av de mest eksotiske og vakreste fossefallene jeg har sett, i Golden Gate Park. Så masse vakre farger, så fint 'komponert', liksom. Jeg blir så glad av å se tilbake på det, for denne parken kunne jeg gjerne opplevd igjen! I skrivende stund gjør jeg en del ting på én gang. Har vært ute med jentene og spist is på brygga tidligere i dag, og kom hjem for ikke så lenge siden. Nå har jeg sett på et par YouTube-videoer, og redigerer vloggen fra San Francisco. I tillegg ordner jeg meg bursdagsfesten til ei venninne senere i kveld. Og på toppen av det klarer jeg ikke legge vekk boken jeg leser, så jeg har litt å bedrive - men ikke noe stressendes heldigvis, hehe :-)(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere noen planer for i dag?
~Mathilde~

next to you, in Malibu

But here I am, next to you, in Malibu

 

Heihei!
Vi var i Malibu vår siste dag før vi dro til flyplassen. For et nydelig sted. Vi sa, alle sammen, at vi skulle ønske vi tok en natt eller to her mens vi var i Los Angeles. Kjøreturen dit fra Santa Monica var ikke spesielt lang, og langs vakre Highway One. Vi fikk sett masse vakker kyst, og da vi kom til Malibu ble husene bare finere og finere. Både luksuriøse og sjarmerende, det hadde liksom mye av alt. Vi stoppet langs en rasteplass for biler og RV's, hvor jeg gikk en kort tur langs 'klipppene' ved stranda. Det var så vakkert, og utrolig nok veldig annerledes fra Los Angeles! Vi kjørte deretter inn til det vi antok var sentrum i Malibu, hvor de hadde en del butikker, masse koselige kafeer og en del restauranter. Det var så sjarmerende, og ikke minst elegant. Jeg fikk skikkelig sansen for denne byen, og hvor eksotisk det virket, selv om vi kun var minutter unna LA. Take me back!! 

(Q) Har dere besøkt Malibu før?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

tilbrakt sommeren innendørs

Hei!

Jeg føler liksom ikke det har vært noe skikkelig sommervær siden jeg kom hjem fra USA, eller før jeg dro - for den saks skyld. Men jeg vet at her i Norge var det noen varme dager mens jeg var borte på ferie. Problemet er bare at de ikke har sett sitt lys etter at jeg også landet på norsk jord igjen. I dag er vel den første tilnærmede sommerdagen jeg har opplevd sålangt. Sola skinner, himmelen er nesten skyfri, men det blåser litt. Og temperaturen kune vært noen grader varmere. Jeg har liksom ikke kommet meg ut i sola enda. Hittil har jeg tilbrakt sommeren innendørs, og det kan jo være koselig det, men jeg vi så gjerne ut og nyte litt sol, hehe. Kanskje jeg kan gi meg et lite spark bak i dag, og ta med boka ut. Jeg har stort sett lest (masse!), redigert videoer fra ferien, ordnet med bilder og sett på Netflix om dagen. Det er absolutt ikke til å klage på, men jeg får nok ta litt tak og sette meg utendørs snart. Ber bare om noen varmegrader mer, da er jeg helt med! Nei, nå har jeg snakket nok om sommerværet, jeg får komme meg tilbake til boka mi.

(Q) Er noen av dere ute og nyter varmen?
~Mathilde~

the Pier

The Santa Monica Pier, one of the world's most famous piers.
Vi tilbrakte vel en halv dag på den velkjente brygga i Santa Monica, Los Angeles. Det var en egen liten verden der! Karuseller, tivoli, restauranter og fiskere så langt øyet kunne se. Det var skikkelig idyllisk, men for et menneskehav... Det krydde av folk der, men det var vel litt av stemninga. Vi tok en berg-og-dalbane, spiste is, gjorde et par tivoli-aktiviteter og tuslet opp og ned hele brygga. Så utrolig koselig, og virkelig verdt å få med seg!(Q) Har dere vært på The Pier?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

døgnvill?

Heisann!

I natt har jeg sovet skikkelig dårlig, drømt masse, og bare vært urolig liksom. Det resulterte også i at jeg våknet flere ganger i løpet av morgenen i dag. Jeg la meg ikke før halv tre, og jeg vet jeg bør prøve å gjøre noe med døgnrytmen min for å ikke være så døgnvill - men det er vanskelig, haha. Så jeg våknet rundt tolv, og da var jeg fortsatt utrolig trøtt og sliten. Men jeg tvang meg opp av senga, og laget litt kaffe for å kvikne en smule. Har ikke noen planer i dag, og skal prøve å bruke dagen til å redigere vloger fra turen. Jeg har startet på Los Angeles del 1, så jeg håper å få den ferdig om ikke så lenge. Så har jeg fortsatt noen bilder som gjenstår å postes, så kanskje jeg får tatt noen av dem i dag også. Så langt har jeg i alle fall fått litt ut av dagen (eller de to timene jeg har vært våken). Har sminket meg, noe som plutselig har blitt ti ganger gøyere etter at jeg shoppet så alt for masse sminke 'over there', haha! På randen til galskap, men det går bra... Så tror jeg mamma snakket om at vi skule få besøk av mormor og morfar i dag, og vi har jo ikke sett dem på evigheter, så jeg tar nok turen dit en tur senere i dag. Kanskje jeg får gjort litt på denne daffe onsdagen allikevel?

(Q) Har dere også kommet i litt feil døgnrytme?
~Mathilde~

Santa Monica bildedryss

Da vi bodde i Santa Monica vår siste periode i Los Angeles, hadde vi noen vakre kjøreturer og gåturer rundt om i nabolaget og strøkene. Det var så mye fint å se på, spesielt ved havne-siden. Det ble liksom en mye mer eksotisk del av LA, og det var så mye nytt. Jeg falt helt for alle de søte husene langs strendene og alle palmene, naturligvis. Jeg har tatt masse bilder fra bydelen, og har et aldri så lite bildedryss for dere her!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i Santa Monica?
~Mathilde~

tirsdagsmorgen

Hei, dere!

I går var en veldig deilig dag - jetlagen min tok en annen vei, og jeg våknet klokken halv åtte. Tidlig, men bedre enn tre på ettermiddagen, hehe. Jeg stelte meg, sminket meg og så tikket det inn en melding fra min skjønne kollega som lurte på om jeg ville ta en tur og treffes igjen. Det ville jeg jo så klart, og ikke lenge etter satt jeg i bilen på vei til hun. Tiden gikk veldig fort, og plutselig nærmet klokken seg seks, og da hadde jeg planlagt at Maren, Helene og Marie skulle komme til meg. Første gang vi var reunited siden ferien - alt for godt!! Dermed ble hele dagen en skikkelig opptur, og jeg hadde det hyggelig med venner fra start til slutt. Det er perfekte sommer-dager..? I dag hadde jeg en litt sånn blandings-jetlag, jeg sov til klokka ett. Det er jo ikke så veldig ille, men kunne nok med fordel vært oppe litt tidligere. Men kanskje jeg har meg selv å skylde, for jeg var latterlig seint i seng i natt. Vel, nå er jeg i alle fall oppe, og skal ta fatt på dagen. Egentlig har jeg ganske lite planer, men jeg har lyst til å starte på redigeringen av vlogene fra turen, så vi får se. Ha en fin dag!(Q) Hva har dere for planer i dag?
~Mathilde~

midt i Santa Monica ~ antrekk

Wilshire Boulevard, in the heart of Santa Monica
Vi bodde nære stranden, omgitt av masse bygg og butikker, hadde en vakker gågate bare noen kvartal bortenfor leiligheten.
Rumper'en (heter det det, forresten?) er fra Closed, en butikk jeg helt tilfeldig snublet over på outlet'en vi var på tidlig i ferien. Den er en ny favoritt, jeg elsker den!!

 

(Q) Hva synes dere om bildene og antrekket?
~Mathilde~

Golden Gate Park

Heihei!

Da vi var i San Francisco, var vi innom den fineste parken jeg noensinne har sett; Golden Gate Park. Den hadde liksom alt, det var masse å finne på der, og det var masse å se der. Den traff meg midt i blinken! Vi startet med å gå til den delen av parken hvor det var en stor avdeling med lekeplass og masse aktiviteter for barn. Der storkoste lillesøstra mi seg enormt, litt etterpå gikk broren min, stefar og jeg for å spille tennis bare noen hundre meter unna. Så kjøpte vi med oss litt mat og drikke, og satt oss på et av de mest idylliske stedene jeg har sett. Sjøgrønt vann, masse fugler, nydelig grønn natur. Det var bare så vakkert! Masse fine farger på blomstene, morsomme fasonger på trærne og det hele virket skikkelig eksotisk. Det var til og med en sånn 'kina-paviljong' der! Jeg kan sikkert si masse, masse mer, men jeg tror bildene kan tale for seg selv - jeg savner den parken allerede!

(Q) Har dere vært et lignende sted?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

plutselig festival

Hei!

Husker dere jeg sa at jeg ikke hadde jetlag?  At jeg var glad for å slippe, og var inne i rutiner? Akkurat nå, i dette øyeblikk, ler jeg av meg selv. Jeg har så latterlig jetlag. Jeg har sovet i over tolv timer. Jeg våknet da klokken nærmet seg tre. Jeg skjønner ikke hva jeg har tullet med. Jeg kan vel ikke tro at jeg slipper billig unna med jetlag, haha? Det får nå være, jeg er våken og oppe nå!
I går ble litt annerledes enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg kom hjem fra jobb, og skulle egentlig ta det ganske rolig, hadde ikke store planer - skulle bare hente pappa og Janne på Stavernsfestivalen som pågikk fra torsdag til i går. Jeg hadde ikke planer om å dra på festivalen, for vi mistet hele torsdagen til flyreiser, og fredagen var det egentlig deilig å slappe litt av. I går jobbet jeg jo, og tenkte at jeg ikke gadd å skaffe meg festivalpass. Men så ble jeg tilbudt et, og flere av vennene mine spurte om jeg ikke kunne ta meg en tur allikevel. Da var jeg ikke akkurat så vond å be. Alt skjedde på typ. en halvtime. Jeg heiv meg rundt, strødde glitter i halve ansiktet, pakket med meg et par saker, fant et greit festivalantrekk for kvelden, og ble kjørt til festivalområdet. Det var så gøy, og selv om jeg ikke fikk med meg så utrolig masse, var det likevel stas å ha vært på festivalen i år også. Jeg var mest sammen med den supre kollegaen min, som det var så koselig å se igjen. Så fant jeg noen av jentene litt senere. Alt i alt, er jeg veldig fornøyd med at jeg dro, det var litt av en stemning der. Rekordmange mennesker, og Karpe Diem på scenen - det snakker vel for seg selv!(Q) Har dere vært på festival i sommer?
~Mathilde~

Santa Monica beach by night

Santa Monica Beach by night.
For en vakker  strand, med en enda vakrere pier. Det var utrolig kult å se brygga i mørket, med alle lysene og all moroa. Dette var første kvelden vi kom tilbake til Los Angeles igjen. Det ble fort mørkt, men det stoppet oss ikke akkurat fra å ta en tur ned for å se stranda. Absolutt verdt det! 


(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i LA før?
~Mathilde~

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


M A T H I L D E

17 | Norway

Contact:
mathildewaale@hotmail.com

design by Tonjemt
hits