hits


mot mai sin ende

Hei!

I dag slo det meg at det er kun to bittesmå dager igjen til første juni. Første sommermåned. To bittesmå dager til det liksom 'offisielt' er sommer. VI får nå se på det, men det er i alle fall teoretisk sett sommer i overmorgen. Wow. Jeg blir litt satt ut av å tenke på det. Snart halvveis i 2017 liksom. Snart ferdig med andre klasse. Mye som skjer snart, egentlig. Sommeren er like rundt hjørnet!

I går og i dag har jeg hatt skikkelig daffe dager. Eller, dagene har ikke vært så rolige, men jeg har vært helt utslått - skikkelig daff og sliten, liksom. Jeg hadde håper jeg skulle få litt energi av at det er sommer, og at ferien snart er her og sånt. Men det ser ikke helt sånn ut, enda. Jeg sovnet på sengekanten i går ettermiddag, og i dag har jeg vært på familiemiddag hos farmor og farfar. Nå merker jeg at jeg har mest lyst til å legge meg nedpå, men har egentlig en siste fremføring for i år som jeg bør jobbe på. Gruer meg som en liten unge. Det er liksom ikke så mye som skjer sånn skole-messig for tiden, og det merkes at det er eksamenstider og lite å finne på. Men akkurat denne uka er stappfull på hverdags-fronten også. Det skjer noe omtrent hver eneste dag denne uka, og jeg tror det tapper meg litt for krefter, dessverre. Men jeg får bare stå i det denne uka, så håper jeg det roer seg. Vi snakkes!(Q) Hvordan er deres uke?
~Mathilde~

zzunday

Heihei!

I går gikk kvelden i ett, da jeg først dro til mamma på ettermiddagen og hentet bilen der. Så dro jeg til ei venninne som jeg var hos i en times tid før jeg skulle kjøre henne videre på fest. Deretter kjørte jeg stesøstra mi og noen venninner av hun på et russeslipp langt opp i nowhere, eller Lardal, rettere sagt. Så hadde jeg litt tid til å slappe av med høy musikk i bilen og varmen på fullt, hehe, før jeg skulle hente venninna mi igjen. Jeg var passelig trøtt og sliten da jeg kom hjem igjen halv ett om natten, men jeg fikk sovet litt i morges. Så hadde jeg avtalt å dra på Foldvik familiepark sammen med min fine kollega og jentene hennes. Været var egentlig helt perfekt, men så skyet det til, og ble kaldere etter hvert. Uansett, vi hadde det utrolig koselig sammen, og fløy rundt mellom hinderløyper, dyr og togturer. Skikkelig søndagskos! Nå er jeg hjemme igjen, og har tatt meg til rette med en varm kopp kaffe og noen episoder med Friends. Kos dere videre i dag :-)

(Q) Har dere gjort noe koselig denne søndagen?
~Mathilde~

på med sommerklærne

Hei, dere!

FOR et vær det er i dag!! Jeg mener jeg leste et sted i en artikkel på Facebook at i dag skulle det være varmere her enn på Grand Canaria - kan det stemme? Uansett, det er virkelig stekende sol utenfor vinduet, og jeg har allerede rukket å få en liten halvtimes sol på kroppen. Sommer-outiften er på, og jeg sprader rundt i t-skjorte og flowy' shorts. Det er så deilig! Pappa og Janne har dratt ut på vannet med båten, og jeg tviler ikke på at de har det helt nydelig, så stille som det er på havet nå... Nå har jeg nesten akkurat ryddet og vasket badet og deler av oppe-etasjen, og det kjennes så deilig å ha mesteparten av det overstått. Nå kan jeg bare legge meg ut i sola med en bok og nyyte været! Ha en deilig dag, dere også :-)

(Q) Er det like deilig vær der dere er?
~Mathilde~

kafé i solsteiken

Heisann!

I dag har jeg virkelig tatt meg i nakkeskinnet og kommet meg ut litt. Jeg Var jo hjemme og inne i omtrent hele går, og merket at jeg ble skikkelig rastløs av det. Så da jeg våknet i dag var det første instinktet mitt å dra på kafé. Jeg hadde så lyst til å bare koble av, sitte i deilige omgivelser med en deilig kopp kaffe. Så kunne jeg også fått redigert litt bilder og videoer, blogget, planlegge den kommende uka, og kose meg med en god bok - uten å bli liggende i senga mi og gjøre alt sammen. Og jeg føler meg mye freshere av å kunne sette meg på en kafé og få unna noen gjøremål. Mye deiligere! På vei til favorittkafeen, Hungry Hearts, møtte jeg på min fine venninne Sofie. Hun jobber i en av nabobutikkene her, og jeg måtte bare stikke innom henne for å slå av en prat - det er evigheter siden vi har sett hverandre. Det var så hyggelig, og vi ble søren meg stående og skravle i nesten to timer, mye å catche opp! Jeg digger utstrålingen hennes, og det var skikkelig fint å se hun igjen! <3 fineste snuppa!(Q) Hvordan tilbringer dere fredagen?
~Mathilde~

00.59

Sitter fortsatt med løsvipper på, og har ikke mer enn tenkt tanken på å fjerne sminken. Der slo klokken 01.00. Er egentlig litt varm - har på en stor ullgenser, som jeg trengte for å varme meg tidligere i dag. Har satt en plate i CD-spilleren min. Jeg er jo ikke 'retro-stilig' nok til å ha sånn fancy vinyl-spiller. Men det gjør meg egentlig ingenting. Jeg er heldigvis fortsatt blodfan av den gode gamle CD-spilleren. En ganske god samling av CD'er har jeg også.... Det er Unni Wilhelmsen som ruller og går for øyeblikket. 
Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har blogget ordentlig tidligere i dag, egentlig. (Nå ble det mye 'egentlig' her.) Har jo ikke gjort noen verdens ting. Sittet på sengekanten. Spilt litt piano. Redigert en vlog. Skal poste den her i morgen. Sittet enda litt mer på sengekanten. Lest i en bok. Men stort annet enn det har jeg ikke gjort. Så vidt vært ute av døren. Så jeg tror bare det står på latskapen min. Det er liksom ikke så godt å si hvorfor bestandig, men det har bare ikke slått meg i dag at jeg burde blogget tidligere. Så nå, klokken ett, en god time over midnatt, da sitter jeg (på sengekanten) og tenker at jeg skal blogge. Like etter at jeg har spist litt for mye godteri og sett på film for meg selv. Det er noe med den fredeligheten som senker seg når resten av huset har gått for å legge seg. Og det bare er meg og CD-spilleren min igjen. Da blir jeg liksom kreativ og får spesielt lyst til å være produktiv. Men likevel kjenner jeg på en liten anelse av sinnsro. Ganske deilig, det. 

Vel. Dette ble et rotete innlegg. Og helt ulikt fra hva jeg vanligvis skriver og deler. Håper det er greit. Men det er sunt å tømme hodet litt klokken ett om nettene også. Så ja, over og ut. 


min fineste, og trofaste, modell - Malin. 

 

nasjonalfølelsen


 

Det er lite som slår å stå opp grytidilg om morgenen for så å få på sminken og hoppe inn i det fineste plagget jeg eier. En drøy uke siden nasjonaldagen, og jeg kan nesten ikke vente ett år til neste gang... Jeg elsker virkelig Vestfold-bunaden min, som jeg har arvet av min vakreste oldemor og som er en modell helt tilbake til 1932. Nasjonalfølelse!!

når (nesten) alt er unnagjort

Heihei!

For en lettelse det var å gå ut av klasserommet i går, og vite at jeg hadde levert fra meg en passelig god eksamen i medier og kommunikasjon. Vi hadde to dager på oss til å gjennomføre; dag én, som er forberedelsesdag, og dag som er produksjonsdag. Mandagen var den verste, og mest krevende. Vi trakk hvilket hovedområde vi skulle opp i, hvor de tre valgene var enten lyd, video eller tekst/foto/grafisk. Sistnevnte var mitt eneste håp hvis jeg skulle unngå totalt sammenbrudd. Og heldig som jeg var, trakk jeg nettopp det! Det var lykke i noen sekunder, haha.. Så fikk vi temaet "drømmekjæresten", og oppgaven var å lage et magasinoppslag med bilder, tekst og grafiske elementer. Jeg klarte heldigvis å være både kreativ og produktiv på forberedelsesdagen, og det gjorde alt mye lettere for meg i går. Jeg visste ganske nøyaktig hvordan jeg ønsket at oppslaget mitt skulle bli seende ut, og hadde gode begrunnelser i refleksjonen min. Jeg vet ikke hvor perfekt eller superbra det ble, men jeg har en ganske god følelse. Og det er jeg glad for - spesielt eller en sånn type eksamen! Så nå er jeg jo søren meg ferdig... Med mindre jeg kommer opp i muntlig eksamen da, det gjenstår å se. Jeg hadde min siste vurdering i norsk i dag, som kom litt brått på (og som var relativt kjip rett etter eksamen-stress), men nå har jeg fått den overstått også. Dermed tror jeg nesten jeg kan stille meg inn i sommerferie-modus frem til det er muntlig-trekk. Ha en super dag!

(Q) Nærmer det seg slutten for dere også, eller gjenstår det mer?
~Mathilde~

Alter Ego

Heisann!

Ettersom de siste dagene har måttet gå til eksamen, har jeg enda ikke rukket å fortelle dere om festlighetene fredagen som var. Sammen med tidenes jenter, hadde vi dekknavnslipp for russegruppa vår. Man kan sikkert spekulere i om hvor tidlig ute vi var osv., men det er tross alt en god del andre grupper som har sluppet navn før oss, så vi følte liksom bare at nå var den perfekte tiden for at vi skulle røpe dekknavn og kle oss i skikkelig kule gensere med logo og hele pakka! Vi er ikke bussruss, hvis noen skulle lure på det. Vi har valgt å være en vandregjeng med liv og røre, noe vi er skikkelig fornøyde med. Så forrige fredag hadde vi leid et lokale og rigget i stand, før det braket løs på kvelden. Fy føren så gøy det var! Bare det å endelig kunne vise frem logoen vår, gå i gensere med den på, og at folk liksom hører om oss - jeg synes bare det er så kult, jeg! Det kom mange gjester, og vi spilte musikk på full guffe. Været var jo også helt supert, så vi fikk både festet utenfor og inne i lokalet. Som dere kanskje har fattet i tittelen, så heter vi da "Alter Ego 2018", og jeg digger virkelig navnet.. Vi har sikkert tusen bilder fra kvelden, men jeg tenkte jeg kunne dele noen minneverdige øyeblikk med dere, haha - enjoy!


(Q) Hva synes dere om bildene/dekket?
~Mathilde~

eksamen rundt hjørnet

Hei, dere!

I dag startet jeg helt avslappet, og hadde all verdens tid til å våkne og strekke ut i senga - i motsetning til i går liksom... Så jeg holdt på i lange tider med mobilen min og diverse sosiale medier, før jeg omsider kom meg opp og inn i dusjen. Jeg fikk kledd på meg en t-skjorte og en bukse (i stil med det fine været utendørs), og gikk ned til kjøkkenet for å sette på kaffetrakteren. Jeg har kanskje nevnt det før, men jeg har blitt så mye mer fan av trakterkaffe i det siste. Vi har en nespresso-maskin, og en haug med sånne kapsler, men de bruker jeg omtrent bare når jeg skal lage meg diverse latte-varianter og liknende. Når jeg bare vil ha vanlig, svart kaffe er det som regel trakteren jeg går for! Så nå er jeg vel på min tredje kopp, og tar det med ro før det braker løs i morgen. Jeg har nemlig eksamen. I og med at jeg går medier og kommunikasjon  vi opp i medie-eksamen i andre klasse. I fjor var jeg jo så heldig at jeg slapp både muntlig og skriftlig eksamen, men i år kommer jeg ikke utenom medie. Halve klassen hadde torsdagen og fredagen som var, og resten av klassen har i morgen og tirsdag. Vi kan enten komme opp i lyd, video eller magasin (tekst, bilde, grafisk), og jeg håper så innmari på sistnevnte. Tanken på de to andre skremmer meg.. *crossfingers* Nå tror jeg bare det gjelder å psyke seg opp så godt som overhodet mulig, for jeg kan ikke forberede meg på så veldig mange områder.. Det er mentalt det gjelder nå, hehe ;-)

(Q) Har dere også eksamen nå?
~Mathilde~

hviler i varmen

Heihei!

For en kveld gårsdagen ble!! Vi hadde det så utrolig gøy med å slippe dekknavn, og stemninga var i taket for å si det sånn. Jeg skal heller lage et eget innlegg om kvelden og slippet, for jeg har jo tusenvis av bilder, haha.. I dag har jeg vært på farten i lang tid. Først bråvåknet jeg i panikk over at jeg hadde forsovet meg til vasking og rydding av lokalet fra gårsdagen, men det gikk fint, jeg var bare en time sen. Så dro vi jentene videre for å spise pizza og kebab. Jeg har også vært en tur i byen for å gjøre et ærend for pappa, og det er ikke mer enn en halvtime siden jeg kom hjem. Så jeg har vært ute på farten stort sett i hele dag, og kunne trengt en liten hvilepause. Godt jeg ikke har store planer ellers i helgen. Nå skal jeg sette meg godt tilbake med en smoothie og en bok i varmen. Ha en fin lørdag :-)

(Q) Gjorde dere noe koselig i går?
~Mathilde~

den nittende mai

Hei!

Sola skinner endelig igjen, etter litt for mange dager med grå skyer og tung luft. Dagen startet også ganske grå, jeg tror til og med det var litt regn i lufta også. Men for et par timer siden ble det veldig mye varmere, og nå skinner jammen sola - deilig! Jeg har brukt fridagen min godt, vil jeg si. Smoothie, Friends på skjermen og rigging av lokale. For i kveld, om kun noen timer, skal jeg og den fineste jentegjengen min ha dekknavnslipp for russetiden. Nå er strengt tatt de eldres russetid nettopp ferdig, men mange andre har jo startet tidligere enn oss, hehe. For de som skulle lure så er vi ikke buss, men en stor, herlig vandre-gjeng. Jeg gleder meg så masse til å gå i hettegensere med logoen vår på, og bare feste løs! Altså, jeg skal nok ikke ta helt av, men med et stort lokale, anlegg og masse mennesker, kan det bare bli bra! Nå holder jeg på å sminke og ordne meg litt før vi jentene skal vorse sammen - før alle gjestene kommer. Dette blir spennende!(Q) Hva er deres fredagsplaner?
~Mathilde~

feiring av landet vårt

Heisann!

I går var jeg rett og slett så utslitt at jeg sloknet på senga like etter at jeg kom hjem fra jobb. 17. mai var full av aktiviteter, planer og tradisjoner, så det tok litt på for min del. Men det er jo selve kosen, får bare takle å være litt sliten etter en sånn dag! Jeg har egentlig fri i går og i dag, men jeg valgte å dra på jobb i går, følte liksom det var riktig, hehe. Men jeg var, som sagt, fortsatt ganske utslitt, så jeg klarte ikke gjøre noe særlig annet i går enn å jobbe og sove/slappe av... Tenkte jeg skulle skrive litt om nasjonaldagen og feiringen, men jeg får ta det nå - som jeg tross alt har ladet batteriene litt, og har frii.

17. mai startet så flott hos Ada Celine hvor flere av jentene i gjengen var samlet til champagnefrokost. Vi hadde det utrolig hyggelig, selv om jeg måtte dra litt tidligere enn de andre fordi jeg skulle gå i skoletoget i byen. De andre forble i Stavern for å se barnetoget der. Skoletoget i byen har vært tradisjon siden jeg startet på ungdomsskolen, og jeg elsker å gå i tog! Jeg møtte på så mange fine kjentfolk, og gikk med flere venner. Toget endte i Bøkeskogen, som er helt nydelig på denne tiden av året - stappfull av vakre mennesker i bunader og masse grønne blader overalt! Deretter dro familien videre til ste-mormor-og-morfar, for å spise der og hygge oss før borgertoget skulle gå. Det er også en av favorittradisjonene på nasjonaldagen, å se alle de ulike foreningene og lagene og menneskene som representerer ett eller annet. Nok en gang var vi i Bøkeskogen, hvor det var flere taler. Blant annet sto en av mine fine kolleger for hovedtalen for i år - det var stas!! Store deler av dagen gikk til å være med venner og familie, og selv om det foregikk i full fart, var dagen så himla vellykket. Jeg elsker virkelig 17. mai og landet mitt!(Q) Hva er deres favoritt-tradisjon på 17.mai?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

Gratulerer med dagen, Norge!

Gratulerer, Norge! Endelig er Vestfold-bunaden, som jeg er så stolt av, på. Flagget er på plass i hånda mi, og jeg skal rett videre på champagne-frokost. Nyt dagen, dere! 


 

like før nasjonaldagen

Heisann!

I dag har ting gått i ett sammenhengende kjør. Jeg har vært på skolen, en kort tur til byen, kjørte ei venninne hjem, var innom mormor, spiste hos farmor, enda en tur til byen, hjem og nå skal jeg snart ut for å hente stefaren min. Han kommer hjem fra jobb, og jeg har lånt bilen hans i dag. Etter det skal jeg på møte med russegruppa vår, noe som sikkert blir artig (for vi har snart slipp!). Så beklager for at jeg haster litt rundt i dag, men det er sånn noen dager er i blant. Jeg kjenner det hvert fall på hele kroppen og i hodet at jeg er en smule sliten. Får heller lade opp med en, forhåpentligvis, god natts søvn før den store dagen! I morgen er jo søren meg 17. mai, en av mine favorittdager i året!! Det er bare så mye perfekt med den dagen, og jeg liker alle tradisjonene som hører med. Bunaden henger klar på døra mi, og skjorta er nettopp strøket. Jeg gleder meg som en liten unge! Om jeg får til å oppdatere noe i morgen, må jeg nesten se an, for programmet pleier gjerne å være ganske fullt. Men det er jo halve moroa! 

 lite som er så vakkert som dette!

(Q) Hva er deres planer for morgendagen?
~Mathilde~

klarne hodet på kafé

Hei!

For øyeblikket sitter jeg på favorittkafeen min her i Larvik; Hungry Hearts. Jeg har bestilt meg en stor kopp med salted caramel latte, som er noe av det beste jeg vet. Her er det så deilige omgivelser, og det hender jeg drar hit for å jobbe med litt skolearbeid, blogge eller rett og slett bare koble litt av. Jeg liker å ha med en notatbok hver gang jeg er her, for jeg blir så ofte inspirert av å sitte å drikke kaffe med masse mennesker rundt meg og deilige farger rundt omkring. I dag har jeg ingen plan, men følte bare for å ta en latte mens jeg kunne slappe av med PCen eller boka mi. Ørepropper med musikk er også på plass. I dette øyeblikket hører jeg på den merkelig skjønne, portugisiske kjærlighetssangen som vant Eurovision. Den er så søt, og så underlig. Jeg liker det! Resten av dagen har jeg ikke stort med planer, så jeg får se hva jeg ender opp med etter jeg har drukket opp kaffen min og klarnet hodet (som jeg liker å si). Uansett, ha en fin dag!(Q) Hvordan ser deres mandag ut?
~Mathilde~

Eurovisions festligheter

Hei dere!

I går var jeg jo på fest med min fine kollega og en gjeng venner av henne. Det hele var for å feire årets store begivenhet; Eurovision Song Contest, noe jeg bare digger.. Det er så gøy med Grand Prix og all stemninga som følger med! Vi møttes, spiste sammen, og så var det duket for sendinga. Vi dro den helt ut med stemmeskjemaer og poengsummer, og hadde det så koselig - og ikke minst sykt morsomt! Vi holdt på til langt på natt, og med energi nok til å løfte taket (vil jeg påstå). Nei altså, vi hadde det skikkelig herlig!
I dag hadde jeg bare én ting på planen, det var faktisk å være fotograf i en konfirmasjon. Det er lillesøstra til Maren som konfirmerte seg i dag, og jeg hadde lovet å holde av dagen for å ta noen fine portrettbilder og familiebilder for dem. Vi dro til Bøkeskogen, hvor det er helt nydelig på denne tiden av året med freshe, friske og de vakreste grønne bladene på trærne. Bildene ble såå fine, og jeg gleder meg masse til å gi de til dem! Nå er jeg en smule sliten, og skal ta det litt med ro fram mot kvelden. Kan hende jeg bør ta fatt på litt skolearbeid, men jeg ser an formen litt. Ha en fin søndag videre!(Q) Fikk dere med dere ESC i går?
~Mathilde~

grillkveld og godt selskap

Heihei!

Til tross for at været i går (i alle fall store deler av dagen) var helt grusomt, med regn, yr og kald vind, klarte det jammen meg å snu. Ut på ettermiddagen reiste flere av skyene sin vei, og det ble varmere i lufta! Leah hadde invitert jentegjengen på grillfest og hyggekveld hos henne, men måtte avlyse på grunn av været - helt til det ble sol igjen. Da fikk vi fart på grillen og dro allikevel! Vi hadde det utrolig koselig sammen, og en slik kveld var etterlengtet.. I dag var jeg sent oppe av sengen, og unnet meg en lang, varm dusj med musikk på høyttaleren. Så deilig å starte dagen sånn! I kveld er det også duket for Eurovision Song Contest, og den skal feires!! Jeg er nok en av få som interesserer meg for dette i min aldersgruppe, men jeg har faktisk blitt bedt med for å se finalen og lage skikkelig stemning hos en av kollegene mine. Jeg gleder meg så masse, trur ikke akkurat det skal stå på stemninga da, for å si det sånn haha!

(Q) Hva gjorde dere i går?
(Q) Ser dere på Eurovision?
~Mathilde~

litt av en uke

Hei!

Herlighet, det har skjedd så mye denne uka, og på meg virker det som om alt har foregått i høyt tempo. Jeg har jo kun rast fram og tilbake, hit og dit. Mye skyldes kanskje at jeg farter litt ekstra siden jeg har lappen, men det har skjedd litt av hvert av annet også. Jeg hadde to fremføringer denne uka, i tillegg til en medieoppgave jeg prøver å jobbe ganske hardt med. Jeg la veldig mye arbeid ned i de to presentasjonene som var i norsk og samfunnsfag, og det viste seg å gi gode resultater - det er innmari deilig å gå ut derfra med 6 i både norsk bokanalyse/omtale/tolkning og samfunnsfagkonflikt om Tsjetsjenia. Kan i alle fall lette de to av skuldrene mine. I går jobbet jeg jo, og hadde det veldig fint på jobb. Fikk laget en sak, og avtalte også et intervju som jeg hadde i dag. Så var jeg med på danseforestillingen til kollegaen min sin datter, noe som var utrolig søtt og koselig! Til sist var jeg på Nordbyen med Helene for å handle på 'kveldsåpent' med masse salg. Jeg var vel såvidt hjemme, hehe.. Nå har jeg som sagt jobbet litt i dag også, men ble ganske raskt ferdig med den artikkelen - så nå tar jeg helg med (ganske) god samvittighet. Senere i kveld skal jeg til Leah med flere av jentene og ha grillfest. Det kommer nok til å bli utrolig stas!

(Q) Hvordan har deres uke vært?
~Mathilde~

regntungt

Heihei!

Det ble to veldig stressende dager på starten av denne uka.. Både mandag og tirsdag har jeg såvidt vært hjemme, og den tiden jeg har det, har som regel gått til skole. Jeg har nemlig litt å jobbe med denne uka. I dag hadde jeg en bokanalyse-omtale-ish i norsk, som krevde ganske mye. Jeg hadde heldigvis forberedt meg godt, og lagt inn mye arbeid i denne oppgaven, så da var det godt å kunne gå ut av rommet med en 6'er! Små lettelser... Det gjenstår fortsatt litt til fredag, og da kan jeg krysse noen vurderinger av lista. Det blir deilig å få gjort ferdig det som trengs nå før eksamenstiden starter - det er jo bare i overkant av en uke til vi skal opp i medie-eksamen. Begynner å grue meg passelig mye nå... I går var jeg i Oslo, og på veien min til togstasjonen på Nasjonaltheateret møtte jeg på et av mine store forbilder, Camilla Pihl! Jeg gikk rett forbi henne, og klarte ikke dy meg - så jeg stoppet opp, og vi ble stående og skravle litt, faktisk. Herighet, den dama er en himla stor inspirasjon for meg, og det var litt surrealistisk å snakke med henne, hun var jo så hyggelig og varm! Det var en skikkelig rar og morsom opplevelse midt på Frogner, haha :-)

(Q) Hvordan er dagene deres for tiden?
~Mathilde~

grå-søndag

Heisann!

I dag var det ikke like fint vær utenfor vinduet mitt da jeg dro opp gardinene mine i morges. Temperaturen har sunket, skyene dekker for sol og blå himmel, og vinden er surere. Men det gjør meg ikke så mye akkurat i dag. Jeg har en skoleoppgave jeg skal prøve å få skrevet ferdig i dag. Skal komme i gang med den om ikke så lenge. Jeg føler meg litt slakk i dag, og har blitt litt satt ut av det som enten er forkjølelsen eller allergien min. Da jeg sto opp skulle jeg gå ned for å lage meg en kopp kaffe, men kjente at isteden for kapsel-kaffe, var jeg mye mer fysen på å trakte en kanne med trakte-kaffe. Det hender jeg gjør det, og jeg blir like positivt overrasket hver gang. Jeg liker egentlig det bedre, tror jeg! Så nå er jeg på min andre kopp for dagen, og koffeinen er på vei til å gjøre meg litt kvikkere, haha. Vel, vi får snakkes - ha en fin søndag!(Q) Hvordan tilbringer dere søndagen?
~Mathilde~

er det pollen

Hei, dere!

I dag var det deilig å våkne opp uten alarm, og ta innover at det er helg. De siste to dagene har jeg dessverre våknet opp med helt tett og vond hals, sånn at det blir ordentlig ubehagelig å svelge og sånt. Jeg var redd det var starten på en forkjølelse, det hadde jo vært typisk i dette været - varmt og kaldt konstant om hverandre. Men så kom jeg på at det faktisk kan være pollenallergien min som kicker inn om dagen. Jeg er egentlig ganske allergisk mot pollen (og diverse annet), men har liksom aldri blitt verre enn litt røde øyne, kløe i nesa og litt sliten. Men nå lurer jeg faktisk på om det kan være pollen som gjør at jeg ikke føler meg helt i slaget. Jeg har i alle fall laget meg melk og honning, for å prøve å kurere halsen litt. Sola skinner i dag også, og jeg skal garantert ut i løpet av dagen. Enten det er med bil eller ikke, haha!(Q) Er noen av dere pollenallergikere?
~Mathilde~

årets mediepris

Heihei!

De siste to dagene har jeg omtrent ikke gjort annet enn å kjøre, haha! De som nylig har fått lappen (eller husker hvordan det var) kan vel kjenne seg igjen.. Det har vært så gøy. Onsdag kveld dro jeg med Helene på roadtrip, og uten noen peiling på hvor vi skulle, kjørte vi i over tre timer rundt i Larvik og Sandefjord - jeg elsker når vi bare er så spontane! 

Så har jeg jo helt glemt å skrive om en av mai's største begivenheter, som foregikk i går. Men da var det altså duket for Medieprisen igjen. Som noen av dere kanskje husker, var jeg nominert i to kategorier i fjor. Og ikke bare det, men jeg gikk av med seieren i begge de to kategoriene også! Det var en helt spesiell opplevelse. I år var jeg faktisk heldig nok til å bli nominert igjen. Riktignok bare en nominasjon, men halo, det er jo fortsatt ganske prestisjeverdig når det er så mange bidrag med! Så jeg var nominert i kategorien "tekst, portrett", men vant dessverre ingen pris i år. Hun som vant hadde skrevet et helt fantastisk portrett, og fortjente prisen. Jeg synes jo det er utrolig gøy bare å være nominert! Kleskoden og temaet for årets prisutdeling var fargerikt, så jeg stilte opp som best jeg kunne, uten at det skulle se grusomt ut (jeg foretrekket jo svart, hvitt og grått til det meste, haha). Men gårsdagen var veldig vellykket, og vi koste oss masse med prisutdeling og godvær!
med fineste Emilie!!
(Q) Har dere vært med på noe liknende?
~Mathilde~

Jeg har fått lappen!!

Heisann!

Jeg er i lykkerus akkurat nå. Det er bare helt sykt! Som tittelen viser til, har jeg nå endelig fått billappen. Jeg har ligget en stund etter, og startet ganske sent med kjøretimer osv.. Jeg fylte jo 18 i januar, men har skjønt både selv, og hørt fra maange andre, at det slettes ikke er noe stress med å vente litt. Men det er til gjengjeld dødsens deilig når jeg endelig kan si at jeg besto oppkjøringen i dag! Jeg klarte jo teorien for litt over en måned siden, og har virkelig kjørt mye og intensivt for at jeg skulle bli best til oppkjøringsdagen. I dag var den her, og jeg klarte meg fint. Dette må være en av de største lettelsene jeg har kjent på i hele mitt liv. Det er virkelig hundre kilo av skuldrene, og jeg slipper å tenke på øvelseskjøring og trening. Det er så deilig! Jeg har allerede vært på en skikkelig roadtrip med Malin og Sara. Vi var blant annet i Tønsberg, og fikk kjørt mye rundt i Larvik. Åh, dette har jeg ventet lenge på, dere!! :-)

(Q) Har dere billappen?
~Mathilde~

natt til første

Heisann!

Da var mai kommet.. må si, som alle andre ganger, at april suste unna. Jeg tror det er det at jeg føler jeg ikke henger med på alt som skjer. At jeg liksom er 'tilstede' i noen tilfeller, mens andre ganger, er jeg litt borte. Har så lyst til å prøve å ta det til meg, jobbe med det. Å bare være litt mer i situasjonene. Det hadde vært ålreit. 
Men nå er det altså siste vårmåned, og sola skinner. Det er i alle fall godt. Jeg og Helene var servitører og jobbet på kjøkkenet i en konfirmasjon i går, og det tok en stund. Vi hadde mye å gjøre, og var ganske så ferdige og slitne da vi var ferdige for dagen. Men så ble jeg mint på at i natt var jo tross alt 'natt til første', og ikke lenge etter at jeg kom hjem fra konfirmasjonen ble jeg med noen venner ut for å 'feire' denne store begivenheten. Vi var i Kvelde, bygda på andre sida av Larvik, og var der et par timer. Men stemningen var ikke helt hva vi ventet oss, så vi tok et aldri så lite nach i bilen på vei hjem, haha. Koselig var det, i alle fall!

(Q) Har dere også vært ute i natt?
~Mathilde~

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017


M A T H I L D E

17 | Norway

Contact:
mathildewaale@hotmail.com

design by Tonjemt