ice skating

Heisann!

I dag har vi jobbet med identitet og sosialisering i media, noe jeg egentlig interesserer meg veldig for. Men i dag var jeg så himla trøtt at jeg såvidt klarte å yte noe som helst av den teorien.. Krysser fingre for at jeg henger med. Men så hadde vi gym, og for litt variasjon, sto vi på skøyter i dag! Vi har en veldig koselig skøytebane på torget i Larvik, og der var vi i siste økt i dag. Altså, jeg har ikke stått på skøyter på maaange år, men det gikk mye bedre enn forventet! Nå sitter jeg hjemme - fortsatt i ullundertøy, og drikker en kopp te. Skal få unnagjort noe norsk og media-arbeid til i morgen, og så tar jeg det rolig. Er. Så. Trøtt.

(Q) Har dere stått på skøyter i år?
~Mathilde~

washed out

All we have left are washed out memories


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

celebrate 18

Hei!

Gårsdagen var så utrolig flott! Jeg startet dagen med å vaske oppe-etasjen og deretter kjørte jeg og mamma til Brotorvet i Brevik for å handle inn litt fest-dekorasjoner på den beste fest-butikken jeg vet om; Festfabrikken. Husker ikke om jeg rakk å fortelle dere det, men jeg feiret 18-årsbursdagen min med jentene i går, så litt pyntesaker var høyest nødvendig. Da vi kom hjem, startet jeg på en brownies for kvelden, og jeg pyntet huset med dekorasjonene. Så sminket jeg meg og ordnet meg i det Helene kom. Hun ville gjerne hjelpe til med forberedelsene, så vi lagde taco til 20 stk. sammen, og koste oss. Så kom etterhvert gjestene, og vi hadde det bare vanvittig hyggelig! Det var skravling, dansing, mye musikk og ja.. -dere skjønner. Jeg hadde den beste feiringen jeg kunne drømt om. Det var rett og slett bare herlig å ha alle de beste vennene sine samlet på en stor fest!!

(Q) Har dere feiret/vært i bursdag denne helga?
~Mathilde~

mølen.probably the most therapeutic places on earth


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

om alt som gikk hit og dit

Heisann!

Nå ble det lenge siden sist. Jeg har nesten dårlig samvittighet for å ha vært så fraværende den siste tiden. Men denne uka har det skjedd noe absolutt hele tiden, hver dag. Tirsdag og onsdag var jeg ute og borte store deler av dagen, og hadde ikke mye tid eller kapasitet til å prioritere bloggen da jeg var hjemme. I går var jeg ikke hjemme i det hele tatt. Først var jeg på jobb, eller i praksis, og satt overtid med to saker. Så var det et arrangement om bydesign og byutvikling i ØPs lokaler. En av kollegene mine har startet prosjektet, og jeg hadde lyst til å se hva som skjedde der, og hva som ble tatt opp. Det var skikkelig spennende, og mye ideer kom frem. Nå har jeg akkurat vært hos min kjære Anne Thea og hjulpet henne med litt makeup, for hun skal nemlig på ball i dag! Herlighet, jeg tenker bare på at det er hele to år siden jeg var der selv... Men hun hadde spurt meg om jeg kunne tenke meg å sminke henne for anledningen, noe jeg ikke trengte å tenke over før jeg svarte engang. Jeg hjalp til med kjolen og litt annet også, og altså, hun ble så vakker!! Nesten på kanten til rørende. Det er så stas!!

(Q) Hvordan har deres uke vært?
~Mathilde~

photo of the day: branches


(Q) Hva synes dere om bildet?
~Mathilde~

another party

Hei!

Beklager for at denne helgen har vært såpass fraværende, men jeg har gjort så masse. Jobbet stort sett i hele går ettermiddag og kvelv/natt, og sov derfor en stund i dag tidlig. Jeg fikk gjort unna litt saker som skulle gjøres på rommet og ellers også. Så dro jeg ut for å øvelseskjøre sammen med mamma, og da gikk det plutselig en del tid til det. Så kom jeg hjem og hadde nøyaktig en time på meg til å hoppe i finstasen og sminke meg fordi vi skulle feire meg med pappa-familien. Forrige helg feiret jeg kun med mamma sin side, og da passet det seg med familiebursdag med den andre siden av familien i dag. Gjestene har akkurat dratt, og vi storkoste oss. Jeg har spist så mye kake at jeg står i faresonen for å sprekke, haha. Nå skal jeg ta det rolig noen timer, og kanskje se på et medieprosjekt vi gjør på skolen. Uansett, ha en fin kveld videre :-)

(Q) Har dere vært i bursdag denne helgen?
~Mathilde~

Oslo makeup haul

Da jeg var i Oslo med klassen for sånn typ. tre uker siden, fikk vi litt tid til å gjøre hva vi ville. I og med at vi var like ved Karl Johan og jeg hadde litt penger å bruke, gikk Malin og jeg på litt sminkeshopping. Vi skulle prøve å begrense hverandre, og det gikk fint helt til vi kom til Inglot. Da var jeg ustyrlig. Neida. men jeg fikk med meg mye ny sminke hjem da, i alle fall. *nervøs latter*INGLOT duraline  ~ Urban Decay Naked Skin concealer in light neutral  ~  INGLOT HD illuminizing loose powder in 44  ~ INGLOT pigment in 63  ~ MAC lipstic in Hug Me  ~ Urban Decay All Nighter setting spray  ~ INGLOT freedom system shadows 

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

lørdag morgen

Hei!

I går hadde jeg jobb hele dagen. Først skole, og deretter jobbet jeg. Fikk to saker som jeg skulle dekke og skrive ferdig, og da klokken var halv ti, var jeg ferdig. Så gårsdagen ble litt lengre enn jeg trodde, men jeg fikk nå i alle fall vært produktiv. I dag skal jeg også jobbe, men starter ikke før om en time eller to. Skal ha et intervju med ei som jeg skal møte på en kafé i Stavern, og så skal jeg skrive den saken ferdig. Så er det et konsept i Bølgen kulturhus i kveld hvor man kan spille gamle brettspill og andre slags gammeldagse spill. Det er senere i kveld, så jeg får en lang jobbdag i dag også. Men jeg fikk sovet inn, og det var godt - for denne uka har vært litt frem og tilbake. Kjenner meg i alle fall uthvilt, og da skal jeg ikke klage. Har allerede rukket å lag meg smoothie, lese avisa og forberede meg til første intervju etterpå. Ha en fin lørdag :-)

(Q) Jobber dere i helgen?
(Q) Hvordan har dere startet morgenen?
~Mathilde~

feelgood

Heisann!

I går og på tirsdag gjorde jeg planer som plutselig resulterte i at jeg så vidt har vært hjemme de to siste dagene. På tirsdag var jeg i møte med banken (fordi 18), og dro deretter til min kjære Malin for å ha det utrolig koselig der. I går dro jeg veldig spontant på besøk til en av kollegene mine, og jeg var der i timevis. Vi hadde det så hyggelig, lagde mat sammen og skravlet. Jeg skulle på LHK-kamp med Marie og Helene senere på kvelden, så jeg ble i byen hos min gode kollega frem til den startet. Komikeren Cess var kommentator under kampen, og hadde med seg Vegard Harm for å underholde. Det var så gøy, og vi lo godt, for å si det sånn. Da jeg var vel hjemme, oppdaget jeg at jeg hadde fått to eBay-pakker, og i en av de var det et mandala-teppe. Noe jeg ble passe gira for! Så jeg satte i gang ved midnatt for å henge det opp over sengen min. Produktiv, for man si... Men det er dødsfint!! Jeg skal få tatt bedre bilder av det, men nå er det mørkt ute. Så de to siste dagene har det skjedd mye - men mye koselig. :-)(Q) Hva har dere gjort de siste dagene?
~Mathilde~

accessories by Marc

Marc by Marc Jacobs hairties - love to use them as bracelets ♡ they make such a statement


(Q) Hva synes dere om disse?
~Mathilde~

monday again

Hei, dere!

Så var helgen og festlighetene over, og skolen i gang igjen. Vi har jobbet med mediefag hele dagen, og det kunne jo vært verre enn som så. Litt etter vi var ferdige på skolen, hadde jeg dobbel kjøretime, og var dermed ferdig klokken fire. Så litt lengre dag enn normalt, men det går helt greit. Så lenge jeg får vært produktiv. Jeg kjørte mopeden hjem (den har stått i byen siden jeg fotograferte ballet på fredag), og fikk meg en kald tur. Jeg ble faktisk så frossen at den ene tommelen min har hovnet opp, haha.. Nå har jeg litt medielekser som skal gjøres, og så skal jeg prøve å få lest litt - det er så deilig når man først setter seg ned med en bok! Så vi snakkes :-)

(Q) Hvordan er deres mandag?
~Mathilde~

DW

Hei!
Jeg har liksom aldri helt vært den personen som går med klokke på armen, men heller den som sjekker mobilen konstant for å se hva klokka er. Men jeg skal jo ikke legge skjul på at jeg har hatt et lite crush på Daniel Wellington klokkene en god stund. Så jeg tenkte meg litt om, og satte opp en DW-klokke på ønskelista mi til jul, og det fikk pappa, Janne, farmor og farfar med seg. Så jeg fikk denne utrolig vakre klokka til jul. Jeg har vel brukt den omtrent hver dag siden jeg åpnet den opp på julaften, og er helt forelsket! Designet er så lett og deilig, og kombinasjonen av svart og rosegull er den fineste noen sinne.. Jeg elsker den, rett og slett!

(Q) Bruker dere klokke - i så fall, hvordan?
~Mathilde~

champagne.

(Q) Hva synes dere?
~Mathilde~

18 år!!!

Heisann!

I går var jeg ikke hjemme i det hele tatt, og det hadde sine grunner, som jeg mener jeg nevnte i forrige innlegg. Jeg var fotograf for et ball for en ungdomsskole, og det var så utrolig gøy å se hvor jeg var for bare to år siden. Jeg var hjemme 23.59, og rakk ikke mer enn å henge fra meg jakka før det ble midnatt, og jeg faktisk kunne starte 18-årsdagen min!! Jeg er i ekstase, det er bare helt sykt, jeg er myndig, lovlig, alt. Jeg kan ikke tro det.. Jeg ble vekket av familien med champagne og jordbær på senga, pluss litt gaver. Herlighet, drømmemorgen vil jeg kalle det! Det var så deilig og hyggelig. Nå har jeg kommet meg opp og svarer på koselige bursdags-hilsener mens jeg skal sette i gang med å ordne meg snart. Rundt klokken to (tror jeg) kommer mamma og henter meg for å rigge i stand til familiebursdagen min som jeg skal feire med mamma sin side av familien i dag. Jeg gleder meg masse! Herlighet, det er så rart å si at jeg er 18. Wow!~Mathilde~

strokes of heaven

Hei!

I dag er det torsdag, og det betyr praksis. Utrolig deilig, som bestandig. Jeg har ikke fått vært like produktiv i dag, for jeg har styret noe voldsomt med datamaskiner som ikke funket eller slet med det ene og det andre. Ting tok liksom litt tid i dag, men fikk gjort en avtale som jeg skal gjøre i morgen, blant annet. Morgendagen blir veldig hektisk, og jeg er en smule usikker på om jeg rekker å titte innom, men det ser jeg an. Jeg skal jobbe like etter skolen, og gjøre ferdig det jeg avtalte og startet på i dag. Så skal jeg være på Bølgen klokka seks for å fotografere et skoleball. Jeg er utrolig spent og ganske nervøs, det er tross alt helt nytt for meg. Men jeg har snakket mye med de som styrer det, så jeg tror det skal gå veldig greit. Veldig gøy å bli spurt til noe sånt! Det blir i alle fall en erfaring rikere.. :-)

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva har dere gjort i dag?
~Mathilde~

few days left

Heihei!

I dag hadde vi norsk og media på skolen, og vi fikk blant annet vite at vi får ny norsklærer fra og med neste uke. Det kjennes faktisk en smule vemodig, for jeg likte godt han vi har hatt frem til nå. Men sånn er nå det.. Gårsdagen var jeg såvidt hjemme, og rakk derfor ingen oppdatering. Vi var på et trykkeri med klassen, og så på utrolig mye utstyr, maskiner og trykke-prosessen, noe som var veldig kult! Så ble jeg spurt om jeg kunne lede en gruppe tiendeklassinger som kom på besk på linja - på sparket - og det gjorde jeg. Like etter skolen sluttet, dro jeg til Sandefjord for å møte to veldig gode venninner der, Mathilde og Julie. Vi var på Jordbærpikene, og hadde det så utrolig koselig der! Jeg tenkte ikke så mye over tiden, og plutselig hadde vi vært sammen i fire/fem timer, og derfor var jeg hjemme ganske sent. Så mangel på hygge skal det overhodet ikke stå på!
Men dere, nå begynner det å nærme seg en svært viktig dag. En helligdag, om dere vil. Det er faktisk kun tre små dager til 14. januar, til jeg fyller atten!! Altså, er det virkelig sant? Jeg synes det er helt sprøtt. Om tre dager har jeg lov til litt for mye, kontroll over litt for mye. 18 år er mye, det er skikkelig markering. Shit ass, det er på kanten til surrealistisk. Men jeg digger det, jeg er så klar. Jeg gleder meg sånn!(Q) Hvordan har deres uke vært?
(Q) Når på året har dere bursdag?
~Mathilde~

favourite candles

Disse to duftlysene fra Village Candle pakket jeg blant annet opp på julaften, og de har fort blitt to storfavoritter på rommet! De er i vanvittig god kvalitet, og sprer lukt til hele rommet. De to luktene jeg fikk het "Autumn Comfort" og "Jingle Bells", sistnevnte passer hele vinteren rundt - ikke kun i jula. De lukter så herlig, begge to, og jeg kan ikke si stort annen enn at jeg er helt forelsket i de.. <3

(Q) Har dere et favoritt duftlys? 
~M a t h i l d e~

frisk morgen

Hei dere!

I dag våknet jeg til tidenes solskinn utendørs. Det første jeg tenkte var at jeg bare måtte benytte anledningen til å gå meg en tur. Det er alltid så deilig å komme seg ut litt for å lufte både hodet og kroppen, og denne morgenen var for bra til å kaste bort. Jeg kom meg omsider avgårde etter en stor kopp kaffe, og selv om gradestokken viste noen minusgrader, var det en sånn deilig, frisk følelse. Jeg tok med meg hunden vår, Berta, og satte musikken på ørene. Så herlig! Jeg kom vel akkurat tilbake, og nå skal jeg stelle og sminke meg til kusina mi sin bursdag. Den starter halv fire, men jeg blir nok hentet litt før det. Vi snakkes senere :-)(Q) Skinner sola hos dere også?
~Mathilde~

makeup faves from christmas

Some of the loves underneath the treeOLYMPUS DIGITAL CAMERABECCA x Jaclyn Hill highlighter in Champagne Pop  ~  KatVonD Shade + Light contour kit  ~  MakeUp ForEver Step 1 Equalizer base in Smoothing  ~  KatVonD Everlasting liquid lipstick in Bow N Arrow

solskinn og lave skuldre

Heisann!

Var det full storm hos flere andre i går kveld også? Vi, som bor med skog på alle kanter, hadde skikkelig drittvær i går. Deler av huset vårt er veldig gammelt, og derfor har det litt lett for å trekke når det blåser godt ute. Og det gjorde det så absolutt i går. Vi var iskalde her, og måtte fyre opp med masse ved, slå varmepumpa på full varme og kle oss i ull. Haha, det var ikke krise eller noe, men det ble veldig kaldt. Da er det jo greit å holde seg innendørs og bare slappe av med en film eller to. Jeg ble sittende og se på "Breakfast at Tiffany's" i går kveld/natt. Jeg har merkelig nok aldri sett den før, men den var så søt.. I dag sto jeg opp og tok meg en deilig dusj, etterfulgt av at jeg hoppet inn i Kari Traa ullundertøyet mitt, og lagde meg en kaffe latte. Nå har jeg skjært opp lit sharon (eller persimo?) og hører på jazz - elsker den musikkstilen! Sola har også tittet frem ute, og det er jo nesten ikke til å tro, med tanke på hvordan været var i natt. Men deilig er det nå i alle fall. Resten av dagen skal gå i den samme duren, rolig. Ha en flott lørdag!(Q) Hva er deres lørdagsplaner?
~Mathilde~

oslo trip

Hei!

Onsdagen som var, var jeg og resten av klassen på tur til Oslo. Vi hadde både litt felles og noe fritid. Bussen vår gikk fra skolen klokka åtte, og første stopp var Teknisk Museum. Der fikk vi et klasse-opplegg, hvor vi skulle lage kortfilmer i grupper, og samtidig fikk vi sett museet litt på egenhånd. Jeg var der en gang for maange år siden, så der var veldig spennende å se flere av 'avdelingene' der. Jeg gikk for det meste rundt sammen med Malin. Da vi var ferdige der etter to/tre timer, kjørte bussen vår videre til Oslo sentrum, og vi spiste mat i Stortingsgata. Så fikk vi noe timer fritid, og da krysset vi bare gaten for å komme til Karl Johan. Der gikk jeg og Malin innom litt for mange sminkebutikker, mens vi prøvde å begrense oss, haha.. Jeg fikk brukt litt penger, men jeg er så fornøyd med alt jeg kjøpe, at det gjør meg ikke stort. Vi avsluttet med hver vår latte på Espresso House, og hadde det veldig hyggelig. Bussturen hjem gikk også veldig greit, og det var en relativt sliten gjeng som kom tilbake fra tur. Kort oppsummert, hadde vi en veldig trivelig tur, og med tanke på klassemiljøet, var den veldig fin!

(Q) Har dere vært på en morsom klassetur i det siste?
~Mathilde~

first weekend

Heisann!

Så godt det var med helg nå... Har hatt en passe kjedelig og tung fredag, sånn skolemessig, og jeg har egentlig hatt ganske hodepine både i går og i dag. Jeg hadde engelsk og samfunnsfag med mye oppgaver og lite som skjedde i begge øktene. Så hadde jeg kjøretime, hvor jeg blant annet kjørte til Sandefjord og trente både på å kjøre i ukjent by, og masse bykjøring. Det gikk veldig greit, og jeg er i stadig utvikling. Noe som kommer godt med, siden jeg fyller 18 om kun åtte dager(!!!). Nå skal jeg ta det rolig, og senke skuldrene denne helga. Skal bare i en familiebursdag til kusina mi på søndag. Ser skikkelig frem til en rolig helg med lite gjøremål og uten planer. Det har forresten begynt å snø ute! Det startet da jeg hadde kjøretime, og siden da har det falt masse ned. Det har lagt seg også, så gjenstår det bare å se hvor lenge det varer.. Litt gøy får det være!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Q) Hva skal dere denne helgen?
~Mathilde~

travel start på året

Hei dere!

Jeg har hatt en ganske så travel skoleuke hittil, dessverre.. I går var hele klassen på tur til Oslo, og vi hadde det utrolig gøy og hyggelig! Jeg skal fortelle mer om den i morgen tenkte jeg. Tirsdagen var grei, med fargelære i media og treningsstudio i gymen. I dag har jeg derimot vært litt mer busy. Først møtte jeg opp på skolen for å ha evaluerings-samtale med læreren min angående praksisen jeg har i Østlands-Posten. Det ble litt mer utfordrende enn jeg trudde, men jeg kom i havn, og fikk omsider dra til praksisplassen min senere på formiddagen. Der hilste jeg blant annet på ei ny, som startet denne uka. Var veldig hyggelig! Jeg gjorde også en kort sak (med tanke på at jeg kom såpass mye senere), og hadde det veldig greit der.Jeg tok bussen hjem til mamma, og ble der til klokken var rundt syv. Nå har jeg noen timer på å roe ned kroppen, for jeg kjenner at det ar vært mye hit og dit i dag. Jeg har kort dag i morgen, men en kjøretime litt før ett, så jeg blir nok i byen til litt ut på formiddagen, kanskje ettermiddagen. Så kan jeg ta meg helg. Første uke etter ferien har ikke vært noe tilvenning, nei. Jeg hadde nok ikke sett for meg at det skulle være det heller, men jeg kjenner at jeg er godt sliten nå. Vi snakkes :-)(Q) Hvordan går uka deres?
~Mathilde~

Året som gikk ~ September til Desember

Hei!

Da var tiden kommet for den tredje og siste delen av årskavalkaden min. De siste månedene ut i ilden er fra september til desember, altså mine siste og nyeste opplevelser. Nå har jeg liksom gått gjennom det som har skjedd tidligere, og mye har nesten overrasket meg litt. Nå er jeg spent på å se om jeg klarer å 'huske' alt fra den siste tiden, eller om det dukker opp noen bortglemte momenter underveis. Uansett, her er siste del!

September:

Møtte skjønne Tonje i byen, og vi ble enige om å shoppe sammen. Det var veldig spontant og hyggelig!

Jeg fikk en skikkelig omgang med influensa, og var på samme tid livredd for fraværsgrensa. Den kabalen gikk ikke helt opp...

September var full av spontane mopedturer med høy musikk, bortgjemte stedet og avslappende omgivelser. Godt for sjela!

Jeg fikk den fantastiske boka til flinke Eirin Kristiansen <3

Jeg investerte i et nytt proffkamera!! Canon EOS 7D. Min kjære baby, unge, skatt, alt det der! Jeg elsker det fortsatt, og er så glad for at jeg gjorde den lille investeringen!

Jeg hadde prøveeksamen i media, teoriprøve i media og engelsk skriveøkt på én og samme uke. Stressa som en gud. Men så kunne endelig høstferien starte!

Jeg farget håret mitt igjen, riktignok i samme farge som de siste gangene. Den hadde bare falmet så etter sommeren.


Oktober:

Helene, Maren og Marie kom over på en skikkelig jentekveld med singstar, film og hele pakka!

Marie og jeg var på brygge i Helgeroa for å ha en aldri så liten photoshoot i en av høstens fineste solnedganger. Den ble ganske så vellykket!

Var på en gåtur alene i vakre Bøkeskogen, og det slo meg at jeg er alt for dårlig til å 'bruke Larvik'. Utnytte seg av turmuligheter og slikt..

Jeg skrev en "byblogg" i Østlands-Posten om det å være flink pike, og å skulle prestere til enhver tid. Jeg ble ganske personlig, men den fikk så utrolig mye respons! Så det var mer enn vellykket.

Thea og jeg var på spa på Farris Bad, og det var balsam for både kropp og sjel! Fy søren, så deilig..

Var på et skikkelig stilig skyggeteater i Bølgen, og det var imponerende! Ikke bare hender som former figurer, liksom.. 

Bestemte meg for å lage en ordentlig kul Halloween-sminkelook som jeg så mange andre steder på sosiale medier. Resultatet ble jeg greit, over middels, fornøyd med!

Maren og Tilde feiret bursdagene sine sammen, og vi hadde det utrolig hyggelig!


November:

Hedda var vert for en meget bra fest, som omtrent hele jentegjengen storkoste oss på!

SNØØEN kom, og jeg var i passe ekstase!! Var veldig gøy de første dagene, men så dabbet liksom lykken av. Merkelig, det.. Men stas var det i alle fall!

Var på en super konsert, nok en gang, hos de samme flotte menneskene som arrangerte terrassekonserten i sommer. Innendørs denne gangen, men stemninga var så deilig!

Var på kafé med disse snuppene som jeg er så heldig å gå i klasse med. <3

Maren inviterte på gløgg og kos med firkløveren, som jeg liker å kalle oss. Såå hyggelig og avslappende!

Jeg fikk investert i den grusomme julegenseren min, og jeg var lykkelig i mange dager..

Tilbrakte flere ettermiddager og formiddager på kafé. Det er ren terapi å bare sitte med musikk på ørene, kanskje få gjort unna litt arbeid og bare være tilstede med en kopp kaffe.

Jeg hadde en ganske stor mengde med jobb i november, og timetallet ble høyt. Men jeg fikk gjøre så mye spennende, at det var bare moro!

Maren og jeg fikset Helene til julebord og Marie var med som moralsk støtte (<3), vi hadde det så herlig sammen..

Det ble første søndag i advent.


Desember:

Jeg var i mega-ekstase fordi desember, favorittmåneden, endelig kom!! Den beste tiden av året, rene lykken. Den gikk så fort..

Helene i klassen og jeg ble enige om å kle oss i stygge julegensere en ellers normal fredag. Vi hadde det så artig!

Firkløveren hadde den årlige pepperkakebakingen hos Marie. Det var vi holdt fast ved i maange år nå, og det er minst like koselig hver gang <3

Var på kafébesøk og en liten byvandring med Cecilie, som jeg ikke hadde sett på veldig lenge. 

Bakte lussekatter til vennene mine den 13. desember, Luciadagen, og tre dager etter fikk vi velfortjent ferie! 

Var i Sverige på harryhandel sammen med Mikael, mamma og Ben. Her kan dere se det absolutt viktigste jeg kjøpte <3

Juletreet og julepynten kom etter hvert på sin plass i heimen. Å pynte til jul er noe av det beste..

JULAFTEN KOM ENDELIG!!! Og jeg blir like glad som et lite barn hver gang. Bare det å stå opp til tusen tradisjoner, det er ren lykke! Vi så favorittene på tv, var i kirken og feiret hos tante, onkel og fetterne mine - med hele familien!

Så var det enda flere juleselskap, både første og andre juledag. Etter det jobbet jeg mye i romjula. Mine siste jobbdager i 2016. Det var ganske rart etter å kun ha jobbet ni måneder på den mest fantastiske arbeidsplassen. Jeg er ikke ferdig, dette året blir det nok mye, mye mer!!

Så var det nyttårsaften! Jeg hadde en superbra feiring med skikkelig fine folk! Amazing slutt på 2016.. Fy søren så rart å tenke på at jeg skriver dette i 2017.


Wow, dere. Ett helt år fordi, og nå oppsummert. Jeg elsker slike tilbakeblikk, jeg elsker å se hva jeg bedrev for flere måneder siden. Hva jeg skrev om, hva jeg tenkte på. 2016 har vært året med desidert størst svingninger hittil, jeg har opplevd tusen ting, og noen ting har vært bedre og verre enn andre. Jeg trekker så klart frem det positive i en slik oppsummering, og jeg deler mye mer av det positive generelt. Men jeg har hatt et turbulent år. Den største gleden har jeg å takke jobben min for. Tenk at jeg er journalist, og jeg er jo bare 17 år. Det har gitt meg så mye! Venner for livet, erfaringer jeg aldri ville vært foruten. Jeg har lært så mye, og jeg har virkelig funnet ut hva jeg vil her i livet! Takk for nå da, 2016. 

(Q) Hva synes dere om del 3 av årskavalkaden?
(Q) Hva var deres høydepunkt dette året?
~M a t h i l d e~

vanilla scented

Hei!

I dag måtte jeg opp og stå nokså tidlig, for jeg skulle rekke en kjøretime som startet halv ti. Den var ferdig ved elleve-tiden, og da var Janne i byen for å plukke meg opp.Jeg er vel hjemme igjen nå, og dagen har jo såvidt startet, haha.. Sånn er det når man får mye ut av dagene. Jeg tror vi snakket om å dra på en tur til Mølen senere i dag. Været er ganske surt og kaldt, men Mølen er vakkert uansett værforhold. Mulig det blir noe ut av det. Nå nyter jeg litt musikk, klassisk og jazz for å være presis, og ordner litt med bilder og slikt. Jeg har duftlys og varm te ved min side, det gjør at jeg slapper så mye bedre av. Lyset tror jeg faktisk er fra Nille, men det er virkelig deilig! Det lukter vanilje, og jeg er ganske så svak for den lukta. Håper dere får en fin dag videre!(Q) Har dere noen planer for dagen?
~Mathilde~

nyttår, welcome 2017

Heihei!

Og riktig godt nytt år!! Det er litt uvant å kikke på mobilen og se at det sår 01.01.2017. Jeg skvetter nesten litt. Men wow, nå er enda et år forbi, og jeg har snakket mye om 2016 og hvordan året har vært. Også hvor fort det har gått. Det er nesten ikke til å tro. Men nå er det altså januar igjen, det er et helt nytt år og det er jaggu meg bare to uker til jeg er 18 år. 

I går skrev jeg at planen var å være hjemme, og så dra dit noen i familien min var. Høres kanskje litt puslete ut, men jeg tenkte at det var like deilig - med tanke på at jeg ikke hadde topp form ellers. Men så fikk jeg en melding fra et par fra gjengen i klassen, som lurte på om jeg hadde lyst til å komme til dem. Det hadde jeg så klart, og en time senere var jeg godt plassert der. Vi var vel bare en 7-8 stykker, men det var så himla koselig! Vi gjorde ikke noe store greier ut av det, men hadde heller en hyggelig greie der. Så gikk vi ut på terrassen fem minutter før klokka slo 00.00, og derfra så vi fyrverkeri fra nesten hel byen. Det var såå fint! Topp måte å avslutte året på. Nå er jeg så spent på hva som kommer. Hva 2017 bringer. Men først skal jeg fokusere på å ta det stykkevis, ikke haste over alt på en gang. Ha et fantastisk nytt år!!


(Q) Hvordan var deres nyttårsaften?
~Mathilde~

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016


M A T H I L D E

17 | Norway

Contact:
mathildewaale@hotmail.com

design by Tonjemt
hits