USA HAUL part one

Heisann!

Nå har jeg endelig summet meg sammen, og fått redigert innkjøpsvideoen fra USA. Eller, riktigere sagt, jeg har redigert del 1! Jeg har handlet så masse at jeg så meg nødt til å dele alt opp i to deler, én for klær, ting og tang, og én for sminke og skjønnhet. Her kommer førstnevnte, jeg er såå gira på å få vist dere alt jeg har shoppet. For å si det sånn, jeg benyttet meg av sjansene når jeg først var i Amerika.. Håper dere liker innkjøpene!

(Q) Hva synes dere om videoen og innkjøpene?
~Mathilde~

two stunning dresses










 











Both dresses are from H&M, and I am officially in love ♥

latest buys

Hva jeg fikk shoppet med meg hjem da jeg var med bestevenninna på spontantur til nabobyen for å feire at det var helg. Søstrene grene // TGR // The Body Shop // Fretex 

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

spontantur til IKEA

Heisann!

I dag har jeg vært på utplasseringen min, og jobbet med litt småtteri pluss en sak om en finalist i en biologi-konkurranse. Jeg merket det skikkelig til morgenen i dag, at jeg var gira og klar for jobb igjen. Det er liksom ukens høydepunkt uansett hvor sliten jeg skulle være. Det er så godt å drive med det jeg vet at jeg skal fortsette med videre i livet!

Men over til noe annet. På tirsdag var jeg på skolen som vanlig, og på bussen hjem med Malin snakket vi om IKEA, for hun skulle dit med moren sin. Så tiker det inn en melding typ. fem minutter etter jeg kommer inn døra hjemme, hvor hun spør om ikke jeg bare hadde lyst til å være med til IKEA også da. Det hadde jeg jo såklart (trenger alltids en unnskyldning til å kjøpe billige duftlys, haha), og vi kom oss avgårde sånn i åttetiden - på kvelden. Spontant og passe sent, hehe. Vi hadde det skikkelig gøy til tross for tre slitne jenter og lange avstander der inne. Jeg var ikke hjemme før klokken var ett om natten, men det var totalt verdt det - fikk handlet en haug med duftlys og tatt en koselig kjøretur i samme slengen! 













(Q) Hva er deres must fra IKEA?
(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

harryhandelen

Heihei!

I går bar det grytidlig avgårde da jeg og familien skulle til Sverige og Nordby for å handle både julegaver og litt til oss selv. Vi kjørte begge veiene, med unntak av Horten - Moss ferga. På veien hjem måtte vi vente i en time på terminalen, fordi de hadde innstilt den ene båten. Reine lykken. I selveste Harryland fikk jeg nesten handlet ferdig alle julegavene mine, og det er ingenting bedre enn det.. Jeg handlet også noen ting til meg selv også, og jeg tror aldri eg hatt så mye drikkevarer stående ute på verandaen utenfor rommet mitt før. Og med drikkevarer mener jeg pepsi max, iste og aloevera-vann. Det holder nok ut desember (tror jeg)! Vi hadde det veldig koselig, og vi fikk roadtrippet litt sammen - noe som er lenge siden vi gjorde sist. Jeg tenkte å vise dere hva jeg handlet til meg selv, sånn tilfelle det skulle være interessant for dere - enjoy!

 innså at resten står i kjøleskapet..





revlon colorburst lip butter i Creme Brulee   -   milani amore matte lip creme i Adorable   -   e.l.f. acne fighting foundation i Buff

H&M 69,90,- 

Gina Tricot 199,-


 
H&M 99,-

(Q) Har dere vært i Sverige eller på shopping den siste tiden?
(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~M a t h i l d e~

 

todays buys

Heisann!

Som jeg fortalte dere tidligere i dag, var jeg en tur på Nordbyen kjøpesenter med Marie, Helene og Maren i sta. Jeg hadde ingen intensjoner om å handle særlig mye, men så har det seg sånn at jeg ikke har så god selvkontroll når det kommet til det punktet... Jeg fikk med meg både julegenser, løsvipper, årets julekjole og litt annet. jeg er superfornøyd med det jeg handlet, og angrer ikke for å ha svidd av litt penger, hehe..!















(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
(Q) Har dere også gått til investering av litt julesaker?
~Mathilde~

INNKJØPENE FRA PARIS

Hei!

Som dere garantert vet nå, var jeg i Paris for en uke siden, og hadde det helt fantastisk der! Jeg fikk jo tid til en god del shoopping mens vi var der nede, noe som ikke slo feil an... Jeg tenkte dere ville se innkjøpene, og jeg filmet de til YouTube-kanalen min, men så klart får dere se de her også! Håper dere liker innkjøpene og videoen, så snakkes vi :-)

 

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

innkjøpene fra Strømmen

Hei!

Som dere vet, var jeg på Strømmen storsenter før vi skulle i bursdag på lørdag. Der har de jo blant annet MAC på Kicks og INGLOT, så dere kan tenke dere jeg var i litt shopping-humør, hehe. Jeg fikk i alle fall kjøpt meg en del saker, og jeg gleder meg så utrolig masse til å få testet mye av det! Bildene er dessverre veldig dårlige, på grunn av at lyset da jeg skulle ta bildene var så dårlig at jeg måtte bruke blitz...




M?A?C leppestift i fargen Velvet Teddy 175,-


M?A?C leppestift i fargen Captive 175,- 




INGLOT AMC pressed powder i fargen 57, 130,- for pudderet, 80,- for etuiet 


Camomille Silky Cleansing oil fra The Body Shop 219,- 


INGLOT primer 200,-


INGLOT pigment i fargen 85, 150,-










Resten fra Søstrene Grene, jeg er helt forelsket (og har absolutt ingen avhengighet med notatbøker...)!

(Q) Hva synes dere om inkjøpene?
(Q) Har dere noe av det samme?
~Mathilde~

booklove

Hei, dere!

Som noen kanskje vet, jobber moren min i bokhandel, eller for øyeblikket er hun i permisjon, men altså ja, hun jobber i bokhandel. Det passer egentlig veldig bra, for jeg elsker å lese bøker, og mamma kommer stadig hjem med bøker hun vil jeg skal lese og sånt. Men for litt siden spurte jeg om hun hadde, eller kunne få til å bestille bøkene til noen av favoritt-YouTuberene mine, og hun hev seg rundt og gjorde det for meg! Her om dagen fikk jeg Grace's Guide som er skrevet av Grace Helbig, jeg fikk også Pointless Book av Alfie Dayes, og kanskje den boka jeg er aller mest stoka over; A Work In Progress av Connor Franta!! Ikke bare ser boka helt amazing ut, jeg har også hørt at den er superbra, så jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang med den! :-)









(Q) Har dere noen av disse bøkene?
(Q) Hvem er dere favoritt-YouTuber?
~Mathilde~

ekte kjærleik



Hei!
Jeg var innom Nordbyen på torsdagen, senteret var oppe til 22, og det er (eller var?) elleville dager der, så jeg følte en liten tur måtte til. Jeg dro rett etter treninga (nesten). Jeg hoppa super-raskt i dusjen, og ble kjørt til Nordbyen etter det. Over ser dere sminke-innkjøpene jeg fikk med meg, men i tillegg til dette, kjøpte jeg også tre topper på Bikbok (3 for 100, altså halo!!), og en dr.denim bukse fra Carlings. Jeg er helt frelst over Jan Thomas-produktene jeg kjøpte med meg hjem, de kom ut på mandagen, så jeg følte for å være litt kjapp på å få tak i noen av produktene hans. Dette er jo himmelen for meg. Jeg har så mye sminke nå, trur jeg burde stoppe opp litt.. 

(Q) Har dere testet ut noen av produktene ovenfor?
~Mathilde~ 

mini makeup haul

Hei på dere!

I går var jeg med Camilla en tur på byen. Hun skulle ha noen ting til skolestart pluss litt annet, så vi tok en liten shoppingrunde på Nordbyen. Jeg hadde ikke så mye jeg trengte, for jeg har allerede handlet litt skolesaker, men likevel klarte jeg å ta med meg noen saker hjem. Til min lommebok sin fortvilelse, handlet jeg kun sminke. Jeg tror jeg bør lære meg å stoppe snart.. Det var ikke veldig mye denne gangen, men tenkte uansett å vise dere sakene. :-)











~L'oreal telescopic mascara 99,- på Vita
~Øyeskygge fra H&M sin nye kolleksjon i fargen 'water sprite' 59,- 
~Anastasia dipbrow pomade i fargen 'blonde' 245,- på Kicks (+prøve av clear brow gel)

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

Innkjøpene fra cruise og Barcelona

Heisann!

Jeg hadde nesten helt glemt at jeg hadde noen innkjøp å vise dere fra turen. Det begynner jo å bli en liten stund siden jeg kom hjem, men det går vel fint.. Jeg orket rett og slett ikke å sette meg ned og filme, da jeg ikke er helt i form enda, men det kommer seg. I tillegg har jeg hatt en del videoer i det siste, men å vise det i et innlegg er vel ikke noe problem heller!


Husker ikke butikken ~ 14,40 ?




Verdens kuleste godteri, uten tvil! Happy pills ~ 6,50 ?


Badedrakt fra Springfield ~ 24 ?


Genser fra Pull&Bear ~ 9,99 ?


Verdens fineste kjole fra Tally Weijl ~ 27 ?


Shortsfra Brandy Melville ~ 12?


Maxiskjørt fra Bershka ~ 10?


T-skjorte fra Pull&Bear ~ 5,99 ?


Genser fra Stradivarius ~ 10 ?


Kosebukse fra Shana ~ 4,99 ?


Genser fra Shana ~ 7 ?


Topp-ish fra Brandy Melville ~ 5 ?


VS body mist ~ 13 ?


Make Up Forever - Pro Bronze Fusion ~ 35 ?


Makeup Revolution palette ~ 5,49 ?


Notatbøker fra TIGER ~ 2 ? per stk




Verdens søsteste organizer fra Natura ~ 6,90 ?


Mini-beautyblenders fra Claire's ~ 5 ?


Halssmykke og øredobber fra Pull&Bear ~ 3,99 ? og 5,99 ?




Leppestift fra MAC i fargen Blakety ~ 19 ?


MAC pro longwear concealer i fargen NW20 ~ 18 ?


Liplinere fra Essence ~ 1,29 ? per stykk


BB cream, concealer og øyenbrynsgele fra Essence ~ 4,99 ?, 2,49 ? og 2,49 ?


Solbriller fra Tally Weijl ~ 6,95 ?


(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~

innkjøp 22. mai

Hei

Som jeg allerede har nevnt nå, var jeg jo på byen med Helene, Leah og Helga i går, og shoppet litt. Så nå ville jeg bare vise dere veldig kort hva jeg kjøpte, hvis dere skulle ha lyst til å se det.. Jeg føler liksom at det er så vanvittig lenge siden jeg har vist noen innkjøp her på bloggen, så kanskje det var på tide.






Real Techniques Bold Metals, nr 300, 219 kr på H&M



Mascaraer 99 kr per stykk på Cubus





Genser-ish fra Bikbok 249 kr



Shorts 299 kr på Bikbok





Flash-tattos fra Pieces 49 kr

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
~Mathilde~ 

Liverpool haul ~video~

Heihei!

Nå kom jeg akkurat hjem fra Arena, hvor vi har spilt første kamp i PW-cupen, som startet nå i dag. Vi spilte mot Bækkelaget og vant 11-10, det var skikkelig nervepirrende! I sta satt jeg meg ned for å filme innkjøpene, og nå er den endelig klar. Tok litt tid å få publisert den fordi jeg spilte kamp til nå, men den er hvert fall ute nå! Håper dere liker videoen :-)

 

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
(Q) Spiller dere PW i helgen?
~Mathilde~ 

innkjøpene fra Polen og Tyskland

Hei!

Nå føltes det utrolig lenge siden sist.. Bergen var fantastisk bra, og jeg skal skrive om det senere, men nå har jeg tenkt til å vise dere alle innkjøpene mine fra høstferien da vi var i Polen og Tyskland. Orker ærlig talt ikke å spille inn en video nå, så dere får nøye dere med bilder, men det får være lov i blant :-) Det er både zlothy (den polske valutaen) og euro her, så ikke bli forvirret, hehe..


Hoola bronzer 159 zlt ~ High beam highlighter 119 zlt ~ Sephora blush 39 zlt (eh, husker ikke helt..)

Tea Tree primer fra The body Shop 79 NOK

Fargene på leppestiftene er i ett av innleggene om Polen, 79 zlt pr. stk

Liplinere fra essence 4 zlt pr. stk 

Polaroid kamera (iiiik!!) Kamera+2x film ble litt over 400 zlt

3 for 69 NOK

Sminkeservietter 8 zlt ~ Body Lotion 7 zlt ~ Deodorant 11 zlt

Salt fra saltgruvene 20 zlt

Masse godteri (ikke be om prisen på alt, hehe)

Crop top fra Urban Outfitters 15 EUR

Verdens fineste kjole fra Forever 21  17,45 EUR

Forever 21  13,45 EUR

Pull & Bear 79 zlt (tror jeg)

H&M  79 zlt

Berskha  59 zlt

Bershka  69 zlt

Pull & Bear  79 zlt 

Forever 21  7 EUR

Forever 21  7 EUR

Bershka 99 zlt

Verdens herligste tøfler som jeg fikk av en skjønning på bussen :-D

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
(Q) Hva likte dere best?
~Mathilde~
 

gårsdagens innkjøp

Heihei!

I går skrev jeg jo her på bloggen at jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte når jeg var på byen med Camilla i går. Det tok litt tid før jeg fikk tatt bildene, siden kameraet mitt var utladet selvfølgelig og da måtte det lades opp.. Men nå har jeg somlet meg til det og tatt bilder av det jeg kjøpte i går, håper dere liker det!
 


Bikbok 199,-

Bikbok 299,-

fikk med som gave :-)

Match perfection foundation 115,-     Scandaleyes mascara 89,-

div. truser 3 for 2 og 3 for 99 og sånt -.-

Blondekjole fra Cubus 299,-

Cardigan fra Vero Moda 299,-

Blazer/cardigan fra Vero Moda 179,-

Bukse fra H&M 149,-

Sko fra H&M 50,-

Pumps fra H&M 100,-


(Q) Hva synes dere om innkjøpet/tingene?
(Q) Hva likte dere best?
~Mathilde! 

new in

Hei!

På lørdag var jeg jo som sagt på Down Town og handlet et par småting som jeg er veldig fornøyd med. De passer utrolig godt nå som det er vinter og kaldt ute, så nå skal dere få se de. Håper dere liker det :-)




Siden Acne har sluttet å ta inn skjerfene sine til Norge, kjøpte jeg dette på bikbok til 199,-



Cubus 299,-

Hehe, Chlas Olsson faktisk, de kostet kun 29 kroner og lutker såå godt :-)

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
(Q) Hva likte dere best?
-Mathilde!

urban

Heihei!

Det ble litt sent i dag.. Jeg våknet i elleve-tiden, og bare litt etter dro jeg, mamma og Mikael til byen for vi skulle ordne noen saker. Så skulle vi finne en dress til Mikael, og da dro vi til Sandefjord og Hvaltorget. Der rakk jeg kun å kikke i en butikk, nemlig Urban, men det funket fint, for jeg har egentlig shoppet litt mye i det siste. Der fant jeg to ting som egentlig til sammen hadde kostet 1100, men var satt ned til 2 for 150. Så jeg er helt ekstremt fornøyd!! :-)


(Q) Hva synes dere om plaggene?
-Mathilde! 

Danmark haul

Hei!

Nå har jeg kommet meg hjem fra nok en slitsom skoledag med 3 prøver. Jeg er virkelig sliten, men nok om det... Nå skal jeg vise dere hva jeg kjøpte i Danmark. På fredagen var vi på shopping før vi dro til Aalestrup, og jeg handlet litt der, pluss en ting på båten som dere skjønner under, og noe godteri, men det gadd jeg ikke å ta med nå.. :-)


elsker lukta!  199,- båten 



H&M 149,-



virkelig verdens deiligste!! H&M 199,-





å, er helt obsessed med disse... 99,- per stykk, sisters point

Søstrene grene 8,-

Matas 49,- (elsker det allerede!)

Matas 79,- denne anbefales

Matas 39,-

(Q) Likte dere tingene?
Mathilde!

innkjøp fra cruiset

Hei!

Det ble litt sent, men bedre sent enn aldri? Nå kommer hvert fall tingene jeg kjøpte på cruiset og i byene vi var i. Det meste er i euro, men akkurat på båten betalte vi med dollar, men jeg kommer til å skrive myntenheten etter prisen på tingene :-)




Kjole fra Tezenis 12.90 euro

T-skjorte fra Tally Weijl 12.95 euro

T-skjorte fra marked (trur vi fikk den med noe vi kjøpte)

Klokke 10 dollar (salg)

Shorts fra Tally Weijl 22.95 euro

Solbriller fra en gatebutikk 10 euro eller noe sånt.

Bodymist/bodysplash fra Victoria's secret 199 danske kroner.

Body butter 10.99 dollar

♥drikke

Armbånd 6 dollar pr. stk

Den over og under er samme veske, bare forskjellig lys. Den ser ut som på det nederste bildet. Fra marked 13 euro



Stråhatt fra marked 8 euro

Godteri fra overalt, hehe



Neglelakk fra flyplassen 109 norske kroner

Leppestift fra Cliche 3.50 euro

Sko fra marked 15 euro??

Deksel fra Tally Weijl 4.95 euro

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
♥Mathilde!


bytur + innkjøp

Heisann!

Rakk ikke å blogge før nå, siden i dag var jeg en tur på down town og klipte meg og i samme slengen kjøpte jeg med meg noen ting. Etter det dro jeg til jobben til pappa og ventet til han var ferdig der, så dro vi til elkjøp og kjøpte en ekstern harddisk som jeg har kikket lenge på. Så langt har det vært en bra dag! :-)




Den klassiske krisssy-shortsen H&M 249,-



H&M 299,-

Gina Tricot 149,-



Gina Tricot 49,-



Gina Tricot 15,-

elkjøp 699,-

(Q) Hva synes dere om innkjøpene?
(Q) Har dere noe av det samme?
♥Mathilde!

fin dag

Hei!

I dag har jeg jo vært på byen en tur med Marie, og vi storkoste oss. Vi spiste mat, gikk rundt i gatene og nøt sola, i tillegg fikk jeg kjøpt meg to småting som jeg er veldig fornøyd med! Nå er det snart middag, og jeg er virkelig sulten etter en bytur og slakke timer hjemme.




Pudderkost 79,-



essie-neglelakk 94,-

(Q) Hva synes dere om tingene?
-Mathilde!


innkjøpet

Hei på dere!

Som sagt, så var jeg i byen i går, og nå kommer det etterlengtede innkjøpet dere nå skal få se. Blei noe kødd med dette innlegget i går, på min PC, så det kommer nå!




Bikbok 249,-



Bikbok 49,-



Carlings 125,-



Carlings 299,-



Sport! 150,-

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Har dere noe lignende?
♥Mathilde!

gårsdagens innkjøp

Hei!

Som sagt var jeg jo i går i byen og skulle kjøpe iPhone. Er nå stoldt eier av en iPhone 4s som elskr meg tilbake.. Men så kjøpte jeg litt annet i slengen. Ble utrolig fornøyd!


fra venstre: bikbok 2 for 1, chlas olsson 79,-, netcom-butikken 249,-

bikbok 2 for 1 99,-



Bikbok 49,-



Bikbok 49,-

...and finally!






(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hvordan mobil har dere?
♥Mathilde!

 

innkjøpet

Hei på dere!

Våknet for bare bittelitt siden, så nå har jeg egentlig bare stelt meg, sminket meg, og tatt bilder av det jeg kjøpte i går og noen av meg selv.  Etterpå skal jeg feire voksenbursdag med "mamma-familien", så det blir nok superhyggelig! Ææh, gleder meg såå til i morra når jeg faktisk blir fjortiss!




Bikbok 199,-



Bikbok 99-

H&M 39.50,-

H&M 39.50,-









(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hva skal dere i dag?
-Mathi99-

litt nytt

Hei!

Dro til byen i dag for å bytte noen småsaker, en stormberg-fleece i en større størrelse, og litt sånn. Så fant jeg to fine ting på bikbok som var på tilbud, en ola-jakke og øredobber. Er utrolig fornøyd med begge tingene!


24,-



198,-

(Q) Hva synes dere om tingene?
(Q) Har dere noe av det samme?
♥Mathilde!

innkjøp

Heihei!

Nå sitter jeg med Maren, Helene og Marie. Jeg har invitert dem på håndballkveld for å se finalen i EM. Men før de kom var jeg på down town med mamma fordi hun skulle levere noen bøker og sånn, også var det sånn stenge-butikken-salg på only så jeg fikk meg litt derfra!




64,-



30,-



10,-



100,-

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hva likte dere best?
♥Mathilde!

innkjøpet

heii!

Sitter i senga med kakao og sår hals. Skikkelig forkjøla. Ja, jeg skjønner dere er lei av klagingen min.. Forresten, jeg er ..forkjøla. Hahahhihoho :D Uff, reetard me.

Anyways her er innkjøpet, eller egnetlig det jeg fikk i sta:




79,-



199,-



2 for 1
alt fra bikbok

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hva likte dere best?
-Mathi99
-

et lite innkjøp

Hei!

Var som jeg nevnte i forringe innlegg en tur på nordbyen med Thea. Jeg kjøpte litt, ikke så mye faktisk, men jeg ble hvertfall fornøyd med det!




Bikbok 199,-  endeliig!



Bikbok 249,-



Vero moda 299,-

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hva likte dere best?
♥Mathilde!

Inkjøpet

Hei igjen, dere!

Som jeg skrev til dere i sta, kommer det jeg kjøpte i Porsgrunn. Ble ikke så mye og skrive akkurat, men dere får hvertfall innkjøpene!




Bikbok 49,-



Bikbok 49,-



Bikbok 49,-

?? 50,-

Gina Tricot 12,-


Gina Tricot 19,-



Gina Tricot 19,-

Bikbok 2 for 19,-

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Hva likte dere best?

-Mathi99-

 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


M A T H I L D E

17 | Norway





Contact:
mathildewaale@hotmail.com

















design by Tonjemt
hits