hits


hvite, vakre snøfiller

Oh, beautiful snow!

Hei dere! Det har vært et skikkelig ruskevær her i noen dager nå, det har regnet og slapset om hverandre. Snøen smeltet nesten bort til slutt, og det har vært isete og glatte veier. Det var til min barnslige, store glede da det begynte å snø skikkelig i sta! Jeg kom hjem, og ikke før jeg hadde gått inn døra snødde det tett i tett. Det var så vakkert, og det ble omtrent helt magisk utendørs... Jeg elsker nysnø, og ikke minst å gå ut og kjenne snøflak i håret og nesa bli kald. Bare se på dette da, det er så fint!!

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

december sky

The most incredible view from my baclony some days ago. This is pure magic - i swear. In love with the december sky.

 

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

Gamlebyen, Fredrikstad

Hei! Som jeg nevnte i forrige post, var jeg i Gamlebyen her i Fredrikstad for et par dager siden. Det er vel Fredrikstads perle om jeg får si det så - det er bare helt nydelig i den delen av byen. Husene er ordentlig gamle og sjarmerende, og det ligger skjønne butikker og kafeer langs gatene. Det er også mye historie bak, og rundt 'byen' er det gravd en vollgrav. Det er typisk slike bygg og bydeler som fascinerer meg, og jeg går jo omtrent rundt med hjerter i øynene for hvert gatehjørne jeg rundet. Dersom dere er i eller i nærheten av Fredrikstad, anbefaler jeg dere virkelig å ta en tur innom Gamlebyen - enten det er for å sette seg på en kafé, eller bare for å tusle rundt i deilige omgivelser! 

(Q) Har dere vært i Gamlebyen i Fredrikstad?
(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

kiss from a rose

~Mathilde~

garden wedding

Hei, dere!

Jeg sitter her med et eneste stort smil om munnen når jeg ser gjennom bildene fra lørdagens bryllup. Alt var så perfekt, akkurat slik man drømmer om - slik man ser for seg det perfekte hagebryllup. Jeg var jo fotograf gjennom hele dagen, og var derfor med tante da hun skiftet til kjolen, og gjorde seg klar. Det var en skikkelig opplevelse... Derfor satt jeg heller ikke stille under seremonien, jeg fløy rundt og knipset bilder. Jeg tenkte i hovedsak jeg skulle poste bilder av litt mer detaljer og 'bakom' seremonien for dere. Resten sparer jeg nesten til brudeparet, tror jeg. Vi får heller se om jeg poster noen av bryllupsbildene senere. Men tilbake til den store dagen - det var altså så vakkert, og helt gjennomført. Jeg er så glad på tante og onkel sine vegne, de to er perfekte sammen! Jeg blir nesten rørt av å sitte her og tenke på det. Vel, håper dere liker bildene, så snakkes vi!

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Har dere vært i hagebryllup før?
~Mathilde~

my photo project

Hei dere!

Litt annet enn USA-snakk nå, for jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om et lite prosjekt jeg har jobbet med. Det er ikke veldig stort eller betydelig, men jeg ? for min del ? synes det er litt, eller ganske, stas. I ett av mediefagene jeg hadde i andre klasse, fikk vi et valgfritt sideprosjekt i starten av skoleåret. Jeg prøvde mitt beste på å være kreativ, og tenkte at en bildeserie var midt i blinken for meg. Jeg bestemte meg deretter for å fotografere Helgeroas solnedganger gjennom ett år, og samle de beste bildene til en stor, magisk bildeserie. Det har vært et prosjekt jeg har gjort utenom skoletid dette året, og sluttresultatet ble jeg faktisk veldig fornøyd med. Det gjorde for så vidt læreren min også, da han gav meg en 6?er på oppgaven! Så bestemte jeg meg for å ta prosjektet ett steg videre ved å lage en fotobok/brosjyre ut av det på oppfordring fra en av mine fine medelever, Helene, som gjorde det samme med sitt prosjekt. Jeg ordnet litt med layout og design, og fikk til slutt en ganske ålreit fotobrosjyre (som jeg lurer på å bruke som portofolio i tillegg). Jeg printet den ut på mandag, og ble så fornøyd og solt over å kunne ha prosjektet mitt i hånden. Er kanskje ikke stas for så mange andre enn meg, men jeg er en smule gira, haha(Q) Hva synes dere om prosjektet?
~Mathilde~

nasjonalfølelsen


 

Det er lite som slår å stå opp grytidilg om morgenen for så å få på sminken og hoppe inn i det fineste plagget jeg eier. En drøy uke siden nasjonaldagen, og jeg kan nesten ikke vente ett år til neste gang... Jeg elsker virkelig Vestfold-bunaden min, som jeg har arvet av min vakreste oldemor og som er en modell helt tilbake til 1932. Nasjonalfølelse!!

Tromsø throwback

spring.

 

leo sky

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

the moon is a harsh mistress

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

photo of the day: linear 

candlelight

Så denne søte lysestaken da fetteren min hadde barnedåp i kirken for litt siden. Syntes det lille lyset var så fint med kontrastene i det ellers kalde bildet. Jaja, det er nå sånn jeg tenker når jeg tar bilder. Liker det i grunn.

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

 

snowstorm

... from my cousin's christening ...


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

photo of the day: London lights(Q) Hva synes dere om bildet?
~Mathilde~

photo of the day: ice cubes(Q) Hva synes dere om bildet?
~Mathilde~

gopro

Heihei!

For en liten stund tilbake fikk jeg følelsen av at jeg virkelig kunne trenge en Gopro i livet mitt. Jeg tenker det bestandig når jeg er på ferie eller gjør noe kult, at nå skulle jeg søren meg hatt et actionkamera til å filme med. Det er jo ikke akkurat midt i blinken å dra med seg speilrefleksen eller mobiltelefonen under vann eller i slalåmbakken. Så veldig spontant fikk jeg pappa med meg til nærmeste Elkjøp og bladde ut noen av bursdagspengene mine på et splitter nytt GoPro Hero 5, som har vunnet en rekke tester. Jeg er så himla fornøyd med kjøpet, og har brukt det en god del allerede! Jeg elsker designet på det lille kameraet, og hvor fint og kompakt det er. Rett og slett in love!

(Q) Hva synes dere om innkjøpet?
(Q) Har dere et actionkamera selv?
~Mathilde~

min petitmy beautiful Petit Basset Griffon Venden - my sunshine


(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hardere også hund - hvilken rase?
~Mathilde~

how the sky roars


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

da snøen tittet innom

Det var så koselig da det såvidt kom litt snø tidligere i januar. Jeg trenger ikke at det kommer masser av snø som ligger i månedsvis, men litt snø som ligger litt mer enn to dager, hadde vært både fint og hyggelig. Det er noe med å få litt vinterstemning. Jeg tenkte meg at den lille skuren som kom i januar, heller ikke ble liggende. Derfor sprang jeg ut med kameraet rundt halsen for å se om jeg kunne finne noen stemningsfylte motiver. Here's what I got. (Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Vil dere ha bittelitt snø også?
~Mathilde~

washed out

All we have left are washed out memories


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

mølen.probably the most therapeutic places on earth


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

photo of the day: branches


(Q) Hva synes dere om bildet?
~Mathilde~

strokes of heaven

Hei!

I dag er det torsdag, og det betyr praksis. Utrolig deilig, som bestandig. Jeg har ikke fått vært like produktiv i dag, for jeg har styret noe voldsomt med datamaskiner som ikke funket eller slet med det ene og det andre. Ting tok liksom litt tid i dag, men fikk gjort en avtale som jeg skal gjøre i morgen, blant annet. Morgendagen blir veldig hektisk, og jeg er en smule usikker på om jeg rekker å titte innom, men det ser jeg an. Jeg skal jobbe like etter skolen, og gjøre ferdig det jeg avtalte og startet på i dag. Så skal jeg være på Bølgen klokka seks for å fotografere et skoleball. Jeg er utrolig spent og ganske nervøs, det er tross alt helt nytt for meg. Men jeg har snakket mye med de som styrer det, så jeg tror det skal gå veldig greit. Veldig gøy å bli spurt til noe sånt! Det blir i alle fall en erfaring rikere.. :-)

(Q) Hva synes dere om bildene?
(Q) Hva har dere gjort i dag?
~Mathilde~

morning sunrise

magic mornings like these are what I live for


(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

tåkelagt

(Q) Hva synes dere om bildene?
~M a t h i l d e~

as colours turn powerfulas they turn more vibrant

(Q) Hva synes dere om bildene?
~M a t h i l d e~

rain drops and autumn leaves

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde~

pink, feather, sky


 

den spesielle, duse, fjærlette, pastellfargede himmelen en novemberkveld

før høsten forsvant...så kom vinteren... 

 

(Q) Hva synes dere om bildene?
~Mathilde

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


M A T H I L D E

17 | Norway

Contact:
mathildewaale@hotmail.com

design by Tonjemt